click to register
صفحه 162 از 509 نخست ... 62112152159160161162163164165172212262 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1,611 به 1,620 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو فعال
    تشکر شده 8,025 بار در 1,826 ارسال

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط supervisor نمایش پست ها
    از وقتی بزرگان بورس تحلیل کردن 20% ریخته.واقعا فکر میکنی تو این بازار نقاشیهای تکنیکال جواب میده؟!! نه این سهم.اغلب سهام 20 تا40% تو این 20 روز ریختن.پس سعی نکن مایه خنده سهامدارن زیانده بشی.حرف من اخطار فروش بموقعه.همین. اینکه من بیام آرزوهامو به خورد منحنی بدم بعدشم هر روز منفی بخوره که نشد تحلیل!!!! من میگم حتی بوق زدن هم خوبه ولی نه تو بازار خرسی.الان 20 روزه بازار منفیه.شاخص آبادیم رفت بازم درست نشد.پس حتما گرگی هست که گوسفندارو ناآروم کرده. البته مخبرعزیز ظرفیتش از این حرفها بالاتره.
    با ادب را ادب سپاه بس است
    بی ادب را هزار کس تنهاست
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

2. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید لولی بربط زن از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 379 بار در 142 ارسال

امروز با امور سهام تماس گرفتم دربارخ افزایش سرمایه گفت تا مجمع تیرماه حتما باید اجرا بشه ولی از تجدید داراییها و آورده با هم همینو گفت.ورود دوستانی همچون مخبرالدوله عزیز باعث دلگرمی بنده و سایر سهامداران خواهد بود.در صورتیکه ایشان یا سایرین نظری دارند بیان کنند.از طرفی سوالم اینه که این سهم اولا زیان انباشته داره تکلیف اون چی میشه؟ از طرفی روزی این سهم قیمتهای 170 تومان رو هم دیده ایا به اون قیمتها بازمیگرده؟

4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید sea2003son از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مخبرالدوله آواتار ها
    تشکر شده 17,307 بار در 4,846 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط sea2003son نمایش پست ها
    امروز با امور سهام تماس گرفتم دربارخ افزایش سرمایه گفت تا مجمع تیرماه حتما باید اجرا بشه ولی از تجدید داراییها و آورده با هم همینو گفت.ورود دوستانی همچون مخبرالدوله عزیز باعث دلگرمی بنده و سایر سهامداران خواهد بود.در صورتیکه ایشان یا سایرین نظری دارند بیان کنند.از طرفی سوالم اینه که این سهم اولا زیان انباشته داره تکلیف اون چی میشه؟ از طرفی روزی این سهم قیمتهای 170 تومان رو هم دیده ایا به اون قیمتها بازمیگرده؟
    با سلام
    دوست عزیز بنده تا ارایه گزارش 9 ماهه با این سهم هستم
    چون گزارشات شرکت آینده سهم را واقعی تر بیان خواهد کرد...
    ضمنا بهتر است سوابق شرکت را مطالعه نمایید...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید مخبرالدوله از ایشان تشکر کرده است:

rad

عضو فعال omidvar آواتار ها
    تشکر شده 2,119 بار در 698 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط sea2003son نمایش پست ها

اگه یادتون باشه قبلا خدمتتون عرض کردم این سهم مشکوکه اول میگفتن افزایش سرمایه از تجدیده هالا میکن از تجدید و اورده بعد هم میگن از اورده سهم زیز صد تومن افزایش سرمایش مشکوکهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
    شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

8. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید omidvar از ایشان تشکر کرده است:

rad

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط omidvar نمایش پست ها
    اگه یادتون باشه قبلا خدمتتون عرض کردم این سهم مشکوکه اول میگفتن افزایش سرمایه از تجدیده هالا میکن از تجدید و اورده بعد هم میگن از اورده سهم زیز صد تومن افزایش سرمایش مشکوکهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
    میشه بفرمایید کجاش مشکوکه؟

اولا سهم زیر 100 تومن حتی بخواد افزایش سرمایه بمیزان کمی از محل اورده بده ، قیمت اصل سهم باید بره بالای 100 تومن تا حقش رو بشه یک ریال خرید. حالا اگه سهمی هم از محل تجدید و هم اورده درصد بالایی افزایش داشته باشه اونوقت به تناسب همون قیمتش از 100 تومن افزایش پیدا میکنه. بعنوان نمونه خاور توی همین قیمت 73 تومن قراره افزایش از محل اورده فقط داشته باشه. پس وقتی که گزارشش به سازمان ارسال بشه سریع خودشو میکشه بالای 100 تومن.

بنظرم بجای مطالب تک خطی و کلی بهتره تحلیل ارایه بدید تا ما هم استفاده کنیم وگرنه بقیه هم میتونن بگن که مطالب تک خطی شما مششششششششششککککککککککککوو وووووووووووککککککککککککهه ههههه
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

10. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید لولی بربط زن از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 589 بار در 174 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط omidvar نمایش پست ها
    سوتي هاي شما تمومي نداره ها … اساتيدتون چطورن ؟!
    اون از واريز 100 تومني براي سهام تجديد و داد و هوارش براي طولاني شدن ثبت و خريد وفروش حق تقدماش !!!!
    اينم از مشكوك شدناي مچ گيرانه !!!! شما به خكاوه ……
    حالت اول و محتملترين گزينه : اگه افزايش از تجديد باشه در مرحله اول كه قيمت ميره براي بالاي 200
    حالت دوم : اگه افزايش از تجديد باشه و آورده كه بازم قيمت ميره بالاي 200
    حالت سوم.و كم شانس ترين گزينه : در مرحله اول افزايش از آورده باشه بعد تجديد كه تقريبا احمقانه هست دليلشو برو از اساتيدت كه باعث نصف شدن سرمايت تو خكاوه شدن بپرس!!!
    به نظر مياد مث خاور اول تجديد205% ي و بعدش افزايش 33%ي از آورده
    Today a Reader Tomorrow a Leader

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید Quince از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

بررسی افت قیمت سهم در ریزش اخیر بازار ( فاصله بیشترین و کمترین طی یکماه اخیر ):

گروه خودرویی
    ایران خودرو: 24%
    خپارس: 25%
    سایپا: 24%
    خزامیا: 22%
    خاور: 30%
    خمحرکه: 26%
    خکاوه: 29%
    بنظرم شنبه اخرین صف فروش را خواهد دید و دوشنبه کمی منفی و از سه شنبه بعد کمی ساید خواهد ماند تا گزارش افزایش سرمایه و شروع رشد آن. ریزش اخیر نیز تقریبا در راستای ریزش بازار و گروه بوده است. پس وقتی شرایط گروه مثبت شود این سهم نیز با تاخیری حداکثر دو روزه روند مثبت را اغاز میکند و زمانیکه به شایعات گزارش و میزان نزدیک شویم رشدی بیشتر از بقیه گروه خواهد داشت. وبیمه را نیز با کثیف کاری تا 80 تومان بردند اما سپس با رشدی افسانه ای تا بالای170 تومان رشد کرد. انهم در یک فاصله 4 ماهه از تیر تا اواسط آبان.

اردر چینی فروش این سهم نیز حکایت دقیقی از کثیف کاری برخی ها روی سهم برای خارج کردن سهم از دست سهامدار خرد دارد و ترساندن انها.

اگر حتی یک سهم زیر 100 تومن که افزایش سرمایه کوچکی مثلا 30 دردصی از محل اورده داشته باشد انگاه برای اینکه حق را به کمترین قیمت یعنی 1 ریال بخرند قیمت سهم در بازار باید 100 تومان را تاچ کند. حالا خکاوه بین 200 تا 300 درصد افزایش سرمایه دارد که شنیده ها حاکی از 200 درصد تجدید و 100 درصد اورده است. با همین فرض شایعهات حساب میکنیم:
    فرض کنید کف سهم 70 تومان باشد انگاه با 300 درصد افزایش به 280 تومان خواهد رسید. کسی که بخواهد در افزایش سرمایه شرکت کند باید 100 تومان برای هر سهم اولیه بپردازد پس میشود 180 تومان. بعد چند ماه سهم به پرتفو اضافه خواهد شد که اگر با زهم کف قیمت را 70 بگیریم به 180 اضافه میشود 250 تومان.

حالا فرض دوم ( بدترین حالت ): یکی در 3 آذر با قیمت 123 تومن وارد شده، در افزایش سمایه تیرماه نیز شرکت میکند ( شاید هم زودتر برگزار شد ) و تا اذر سال بعد سهم جایزه و اورده در سبدش وارد میشود. یعنی از 123 تومان با صبر یکساله میشود 250 تومان، بالای صد درصد بازدهی که هیچ ربطی به توافق و تمدید و غیره ندارد.

فرض سوم: اگر گزارشهای سه ماهه ها روند بهبود را تا اذر سال بعد نشان بدهد انوقت قیمت سهم بالاتر خواهند رفت. مثلا:
    اگر در گزارش سه ماهه تیرماه 94، سود سهم بالای یک ریال نیز اعلام شود سهم تمایل زیادی به سمت قیمت 100 تومان از خود نشان میدهد اونقت با محاسبات فوق کف کل عایدی 300 تومان است نه 250 تومان یعنی رشد از 123 تا 300 که میشود بالای 140 درصد. اما ما همان 250 را در نظر میگیریم که شد بدترین حالت بین سقف و کف.

فرض چهارم: خیلی کلی عرض کنم که اگر تا تیرماه سال بعد توافق سیاسی حاصل شود که تبع ان ولوو نیز خواهد امد رشد سوداوری عملیاتی این سهم افسانه ای خواهد بود یعنی ماکزیمم تیرماه 95. فرض بفرمایید که تا تیرماه 95 این سهم 30 تومان سود بسازد براحتی قیمت ان 200 تومان خواهد شد. حال 300 درصد افزایش سرمایه را نیز به ان اضافه کنید ؟ به چه قیمتی میرسید؟ باورکردنی نیست اما شدنی است همانند خیلی از سهم ها که در بازار شلوغ گمنام ماندند اما شد. همین خودروی زیانده 2 سال پیش قیمتش چند بود الان چند است. یا خپارس یا خاور؟

باش دایم بردبار

برای عوض شدن بحث نیز شعر زیبای عطار بنظرم خالی از لطف نیست:

می‌فزاید آب روی از پنج چیز

با تو گویم بشنو ای اهل تمیز

چون بکار خویش حاضر بوده ی

آب روی خویش را افزوده ی

از سخاوت آب روی افزون شود

وز بخیلی بی خرد ملعون شود

در سخاوت کوش اگر داری غنا

تا فزاید آب رویت در سخا

هر کرا بر خلق بخشایش بود

آب روی او در افزایش بود

باش دایم بردبار و با وفا

تا بروی خویش بینی صد صفا

تا بماند رازت از دشمن نهان

سر خود با دوستان کمتر رسان

تا نگردی پیش مردم شرمسار

آنکه خود ننهاده باشی برمدار

ای برادر پرده مردم مدر

تا ندرد پرده‌ات شخص دگر

بر هوای دل مکن زینهار کار

تا نیارد پس پشیمانیت بار

قدر مردم را شناس ای محترم

تا شناسند دیگران قدر تو هم

تا زبانت باشد ای خواجه دراز

دست کوته دار و هر جانب متاز

هر کرا قدری نباشد در جهان

زنده مشمارش که هست از مردگان

از قناعت هر کرا نبود نشان

کی توانگر سازدش ملک جهان

بر عدوی خویش چون یابی ظفر

عفو پیش آور زجر مش درگذر

دایما می‌باش از حق ترسکار

باش نیز از رحمتش امیدوار

با تواضع باش و خو کن با ادب

صحبت پرهیزکاران می‌طلب

بردباری جوی و بی آزار باش

تا که گردد در هنر نام تو فاش

همچو تریاقند دانایان دهر

قاتلانند جملهٔ نادان چو زهر

مردم از تریاق می‌یابد نجات

خود کسی از زهر کی یابد حیات

صبر و حلم و علم تریاق دلند

حرص و بغض و کینه زهر قاتلند

فخر جمله کارها نان دادنست

در بروی دوستان بگشادنست

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید لولی بربط زن از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 589 بار در 174 ارسال

اگه افزايش 303% ي مقدار كلي باشد
    اگر 205% افزايش تجديد ارزيابي بشود در مرحله اول آنگاه افزايش از آورده حدود 34% خواهد بود نه 100%
    Today a Reader Tomorrow a Leader

16. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Quince از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,696 بار در 461 ارسال

سلام دوستان
    قيمت سهم سايپا ديزل روز يكشنبه درحالت 4% منفي 844 ريال ميشود.
    بسياري از تكنيكاليست ها پيش بيني ميكردند که سهم خكاوه ازنظر تكنيكي
    به قيمت 84 تومان ميرسد.
    آيا روز يكشنبه خريد سهم سهم سايپا ديزل رادر قيمت 844 ريال مناسب مي دانيد؟
    يا اينكه نه ممكن است
    از ديد تكنيكي قيمت اين سهم به زير 844 ريال هم کاهش پيدا کند؟
    سپاس دار شماييم.

18. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید rad از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال

تا انجا که میدانم اکثر تکنیکالیستها قیمت حول و حوش 90 را برای ورود مناسب میدانستند با حد ضرر 70 تومان.

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید لولی بربط زن از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع