سلام دوستان
به زحمت این شکل رو تو صفحه 162 پیدا کردم
به روز شدش رو پایین میگذارم
این هم با کمی پرسه تو سایت پیدا کردم
قانون اول سایت بورسی
1) احترام به کاربران و مدیران سایت، حفظ روحیه دوستی و رعایت حقوق دیگران، شرط ادامه فعالیت در یک محیط عمومی مجازی است. لذا در هنگام درج مطالب یا پاسخگوئی به سوالات از بکارگیری الفاظ و جملاتی که باعث ناراحتی یا دلسردی کاربر یا کاربران شود خودداری فرمایید.
![]()
Aiming, farshidu, iligal, m.r_moradi, mehdipour2000, Quince, rad, ابشار, هادی میر, پاسال
ویرایش توسط مخبرالدوله : 2015/01/08 در ساعت 16:11
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
یه عده 25 بار با سهم بالا رفتند و پایین آمدند و خود را نابغه ی بورس میخوانند
نه ماهه تا چند روز دیگر میاد و رو سیاهی هم می ماند برای .....
حیدر جان سلام. یادته ازشما واقای امیدوار چند وقت پیش پرسیدم میزان تولیدوفروش خکاوه یادته ؟ حالا هم میگم گزارشات خیلی خوبی میخاد بیاد روسیاهی هم برا زغاله .نه دوستانی که همه اینجا جمع شدیم برای کمک بهم شما هم دوست خوب ما هستی وهم بقیه دوستان. لطفا به همدیگه کمک کنیم مطمین باش همیشه همیشه بعد از سرما بهار میاد.این جمله اخر رو به همه دوستان میگم چندین بار بخونن.
پس سهم خیلی خوبیه که میشه ازش کلی گین گرفت. این جور سهم ها توی این بازار امروزه خیلی کمه و یه جور هدیه آسمانی محسوب میشه. 25 بار اگه 5 درصد هم گین گرفته بشه میشه 125 درصد، تقریبا دو برابر 70 درصد![]()
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
متاسفانه افرادی که دوست دارن دیده بشن با آویزان شدن به توضیح واضحات قصد
اینرو دارن که مورد توجه قرار بگیرن!!!!
مثلا وقتی قیمت نفت میاد پایین از بدیهیاته که دلار باید بره بالا!!!!
حالا شما بیا چند تا تاپیک درست کن 5 نفره صبح تا شب هی تحلیل کنن که دلار دوزار رفت بالا!!!!!
این توضیح واضحات و تکرار اونها فقط برای دیده شدنه!!!!!
دوستان توجه کنند اگه میخواهید از پدیده جا نمونید ....
این سهم رو بخرید چون این سهم پدیده واقعی است...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
دوستان دل قوي داريد … سهم بتركون تازه بدون ولوو و بحث افزايشه
به نظر من تعديل مثبت و كاهش زيان بالاي 20% تو 9 ماهه داريم … بعدشم بسته شدن سهم و باز شدن بابت كاهش معني دار زيان … با محاسبات مناحتمالا 9ماهه زيان رو 20 تومان حداقل كم كنه البته اين بدبينانه هست و اجازه بدين خوشبينانه رو نگم چون بعضيا نامحرمند![]()
![]()
Today a Reader Tomorrow a Leader
سلام به جناب Quince میشه شیوه ی محاسباتیتون رو اینجا بذارید ؟
من خودم سهامدار خکاوه هستم خیلی دوس دارم بدونم از چه طریقی می تونه زیانش رو کم کنه
در پیش بینی میزان فروش رو 860 میلیرد در نظر گرفته که تا 9 ماه تونسته حدود 500 میلیارد بفروشه ، یعنی یک مقدار پوشش اون در 9 ماهه کمتر از پیش بینی هم بوده ، اگه می خواست پوشش 75 درصدی هم بده باید 675 میلیارد فروش میداشت ، ولی ما فرض رو بر این بگیریم که می تونه 870 میلیارد فروش داشته باشه تازه بازم ضرری رو که پیش بینی کرده بوده محقق میشه
فقط در یک صورت می تونه ضرر رو کمتر کنه و اون اینکه حاشیه ی سودش بره بالاتر
میشه شما توضیح بیشتری بدید
دوست عزيز 37 تومن زيان 6 ماهه داشته با اون توليد
با توليد اينچنيني به نظر شما بيشتر از 37 ميشه ؟!!!!!
Today a Reader Tomorrow a Leader
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)