من اصلا شرکتی که زیان انباشته داشته باشه سراغش نمی رم ولی نمی دونم تو این خکاوه من چی دیدم دوساله از اش دل بکنم نمیشه تا میفروشم دلتنگش میشم خدا بده برکت خیلی هم بهم سود رسونده این خکاوه زیانده![]()
من اصلا شرکتی که زیان انباشته داشته باشه سراغش نمی رم ولی نمی دونم تو این خکاوه من چی دیدم دوساله از اش دل بکنم نمیشه تا میفروشم دلتنگش میشم خدا بده برکت خیلی هم بهم سود رسونده این خکاوه زیانده![]()
شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
فقط جهت یادآوری...
بنده این سهم را قبل از انتخابات سال 84 به قیمت 1320 تومن فروختم...
تنها مشکل این شرکت فساد در دولت ا.ن و حضور بذرپاش در راس مدیریت سایپا بوده!!!!
پیدا کنید قیمت خکاوه را در سال 94>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
خب با مصاحبه افشار مسئول مالي و پروژه افزايش سرمايه خكاوه مشخص شد نحوه تامين مالي افزايش براي نجات شركت از 141 تجارت اولا 250% در مرحله اول از تجديد ارزيابيه ثانيا چانه زني برا محاسبه ارزش املاك و دارايي هاي شركت كه در دفاتر 40-50 ميليارد تومانه به بالاتر از 200-250 ميليارد تومانه چه اينكه به نظر تا 7-8 برابر هم جا داره … پس تا اينجا حداقل فهميديم بحث تجديد دارايي اولويت اوله اين 250% افزايشه.
Today a Reader Tomorrow a Leader
hanny, kor000, ابشار, داود, لولی بربط زن
گفته شده رسایی و بادمجانهای دور ایشون وارد خکاوه شدن!!!!
طیبنیا: آقای رسایی اخیرا در بازار سرمایه فعال شدند
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
يادي كنيم از دوستان منتقد كه باعث شدن يه سري از سهم و سود جا بمونن
ايكاش اينجور موقع ها بيان و اظهار فضل كنن !!!
فرق ما با اونا تو چيه ؟
ما به اين سهم از باب افزايش سرمايه تجديد نگاه ميكرديم براي رشد و اونها صحبت از تقسيم سود در مجمع
خب ميريم كه راه خپارس و خاور 1.5 سال پيش رو طي كنيم البته با فراز و فرودهاي خاص خود سهم … گادويلينگ
کد خبر: ۱۴۳۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
صفحه نخست » سرویس بورس
در این طرح، محصولاتی چون: (کامیون های البرز T375 در دو نوع جفت و تک محور و کاوه KD420 در دو نوع جفت و تک محور در رده کشنده)؛ (کامیون های البرز D375 6×4، D375 8×4، D270 4×2 و کاوه KD420 6×4 در رده کمپرسی)؛ (کامیون R270 4×2 در رده باری( و (فوتون 4/5، 5/6 و 5/8 تن در رده کامیونت)در قالب مدل های متنوع فروش و پیش فروش به خریداران ارائه می گردد.
بر اساس این گزارش، در روش فروش نقدی، متقاضیان ضمن برخورداری از تخفیفاتی مناسب در قیمت تمام شده خودرو، از بیمه بدنه رایگان نیز بهره مند می گردند. ضمن اینکه تحویل خودروها در این روش، تا 7 روز کاری خواهد بود.
این گزارش می افزاید: در روش پیش فروش تسهیلاتی شرکت سایپادیزل، سود مشارکت تا 20 درصد سالیانه و زمان تحویل فوری، اردیبهشت، خرداد و تیرماه 94 بر اساس اولویت ثبت نام برای خریداران در نظر گرفته شده است.
سومین روش، پیش فروش بدون تسهیلات است که در آن سود مشارکت تا 24 درصد به خریداران تعلق می گیرد، ضمن اینکه زمان تحویل خودرو نیز اردیبهشت و خرداد 94 بر اساس اولویت ثبت نام خواهد بود.
لازم بذکر است، مدل های فروش شرکت سایپادیزل به مناسبت دهه مبارک فجر تا روز 23 بهمن ماه جاری اجرا خواهد شد و متقاضیان خرید کامیون می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به نمایندگی های مجاز فروش شرکت در سراسر کشور یا سایت اینترنتی www.saipadiesel.com مراجعه نمایند.
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
پيش بيني تحليلي درآمد خکاوه بر اساس دوره 9 ماهه سال مالي 93 بر اساس کدال
یعنی این سهم براساس اطلاعات رسمی اعلام شده به بورس
قادر است زیان خود را یک رقمی و به زیر 10 تومان برساند
کوینس جان سلام همینطوره که اومده با 200درصد از تجدید هم زیانش رقیق میکنه وبرا 94 سود هم اعلام میکنه . من به نوبه خودم از وقتی که برا سهامدارای خکاوه میذاری تشکر میکنم. امیدوارم موفق باشی
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)