ان شاء الله هدف اول محدوده 130-140 به زودی محقق خواهد شد ...![]()
ان شاء الله هدف اول محدوده 130-140 به زودی محقق خواهد شد ...![]()
دوستان اگه شرکت شفاف سازی کرده
لطفا متن شفاف سازی رو به اشتراک بذارید.
ارزش یورو نسبت به دلار به 1.08 رسید تا کم کم به برابری این دو ارز باور داشته باشیم.
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
انتظار شما انتظار بیهوده ایست ، اگه میدونستم دقیقا تا چه نقطه ای میاد پایین و دوباره از چه نقطه ای میره بالا و دوباره .... ، الان مولتی میلیاردر بودم ، شما گفتید سهم داره هد اند شولدر بوليش ميزنه اما به مقاومتش اشاره ای نکردید ضمنا اگر معلوم بود چرا شما اشاره نکردید ؟من چنین جوابی نمیدم چون در بورس هیچ چیز 100 درصد نیست ، اصلا همین سوال خود شما جواب بدید ، به نظر شما نقطه خرید 100 درصد و بدون ریسک کجاست و بعد تا کجا میره بالا و باز اگر اومد پایین 100 درصد تا کجا میاد پایین وووو ، منتظریم ، قمار باز
![]()
اي بابا منكه 161.8% شم گفتم طول نك هم كه معلومه 28 هست حالا از 136 28 كم كني ميشه 108 كه امروز برخورد ولي معنيش رفتن تا 80 كه شما تو نمودار زدي نيست به عبارتي شما ميگي برخورد كرد برميگرده به 80 با فلش قرمزت ولي من گفتم هدفش 136 و هدشولدر بوليشه … حالا بگو طبق نمودار شما بايد تا چن بره ؟
Today a Reader Tomorrow a Leader
این صحبت نتیجه ای نداره ، چون شما هر جوری که دوست داری درباره مطلب من برداشت میکنی و از خودت به حرف های نزده من اضافه میکنی، به نظرم گذر زمان همه چیز مشخص میکنه ، قمار باز
![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)