click to register
صفحه 21 از 509 نخست ... 11181920212223243171121 ... آخرین
نمایش نتایج: از 201 به 210 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو عادی
    تشکر شده 110 بار در 30 ارسال

پاسخ : ســـــــــایپـــــــــا دیـــــــــزل (خکاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط Alidadash نمایش پست ها
    با توجه به خبر شروع نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای از امروز، فکر میکنم فردا باید دوباره وارد خکاوه بشم.
    این هم عیدی من به شما در شب یلداخکاوه و خاور مجری طرح جایگزینی خورو های فرسوده)))
    منبع :خبر امشب 30/9/92
    دوستان هرروز خبرهای خیلی خوبی از خکاوه و سایپا بگوش می رسه. مثل نهایی شدن قرارداد ولوو با سایپا دیزل(منبع: دنیای اقتصاد)،بحث افزایش سرمایه، صحبت های در گوشی وزیر صنعت با مدیران سایپا( منبع: وبلاگ سهام و ثروت 30/9/92 )و این خبر فوق.
    حالا دیگه مطمئن باشید خکاوه با این قیمت بهترین سهم خوروییه. خکاوه تا پایان سال اهداف خیلی بلندی داره که جرات نمی کنم بگم.

عضو عادی

سرپرست معاونت نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت در خصوص نحوه ثبت نام نوسازی خودروهای سنگین فرسوده گفت: ثبت نام این خودروها از ابتدای دی ماه آغاز می شود و در این راستا شرکت‌های "ارس خودرو دیزل"، "ایران خودرو دیزل" و "سایپا دیزل" مشارکت دارند.

به گزارش ایسنا، حیدری افزود: در مرحله اول ثبت نام با محصولات ارس خودرو دیزل آغاز و با تکمیل فرآیند اداری و تکمیل قرارداد با بانک صادرات نیز طرح جایگزینی ایران خودرو دیزل و سایپا دیزل فعال خواهد شد. وی اظهار داشت: تاکنون در قرارداد های منعقد شده با خودروسازان داخلی هیچ‌گونه مشکلی ایجاد نشده و کندی روند نوسازی ناوگان خودروهای سنگین نیز تنها به دلیل افزایش قیمت خودرو بوده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه میزان وام در نظر گرفته شده برای خودروهای سنگین بین ۳۵ تا ۱۶۰ میلیون تومان است عنوان کرد: طبق توافق های صورت گرفته، پس از مراجعه به نمایندگی خودروساز مورد نظر و عقد قرارداد و واریز مبلغ پیش پرداخت توسط متقاضی، قیمت خودروی درخواستی تا ۳ ماه افزایش نخواهد یافت و متقاضی ۳ ماه فرصت دارد که نسبت به تکمیل پرونده اعتباری و اسقاط خودرو اقدام نماید که این امر با توجه به مدت زمان تعیین شده از سوی خودروسازان به ضرر مالکان نخواهد بود.

حیدری در ادامه ضمن اشاره به یکی از دلایل رکود نوسازی ناوگان سنگین اظهار داشت: متاسفانه افزایش اجباری قیمت خودرو در سال گذشته منجر به رکود نوسازی ناوگان شد چرا که عملا نوسازی خودرو برای مالک صرفه اقتصادی نداشته و تلاش ستاد بر این بوده است که با افزایش ارزش گواهی اسقاط و افزایش سقف تسهیلات این روند را احیا نماید که هم اکنون تا حدودی موضوع مرتفع و جای نگرانی نیست.

وی اظهار امیدواری کرد کلیه دستگاهها در اجرای این طرح، ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت را یاری نمایند. حیدری خاطرنشان کرد: نوسازی ناوگان یک فعالیت تیمی و گروهی است و همکاری سایر سازمان‌ها و ارگان‌ها را می‌طلبد.

3. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید abdi1148 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال جعفرزاده آواتار ها
    تشکر شده 11,931 بار در 4,539 ارسال

دوباره صف خرید میشود

5. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید جعفرزاده از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال جعفرزاده آواتار ها
    تشکر شده 11,931 بار در 4,539 ارسال

حقیقی عجول اصلا نگاه نمیکنه وضعیت سهم چگونه است و گله ایی سهم خود را در صف فروش حراج میکنه / صف فروش فردا بالاتر از صف فروش امروز است و...و...و...و...

7. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید جعفرزاده از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال vet آواتار ها
    تشکر شده 3,086 بار در 1,149 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط 6500400 نمایش پست ها
    حقیقی عجول اصلا نگاه نمیکنه وضعیت سهم چگونه است و گله ایی سهم خود را در صف فروش حراج میکنه / صف فروش فردا بالاتر از صف فروش امروز است و...و...و...و...
    دوست عزیز مراقب کلماتتون باشین
    خیلی از این ها که میگین نوسان گیر ان و میان طرف این سهم ها و به موقع خالی میکنن
    میخوام ببینم خکاوه از 6 ماه قبل که هنوز دولت کریمه جناب احمدی نژاد بود چه اتفاق خاصی براشون افتاده که از 50 تومن الان به 150 تومن رسیده؟؟؟
    با EPS منفی!!!!امیدوارم که همه دوستان بدونن چکار میکنن.خدا میدونه دلم برای اون سهامداری میسوزه که نا آگاه هست و آخر سال مالی دستش هیچ نیست!!!!اگه از همین امروز هر روز منفی بخورن خودرویی ها و برن به قیمت چند وقت قبلشون که انصافا حقشون هم همینه با این سودی که دارن میدن چه بلایی سر اون افرادی که سهام رو نتونستن رد کنن میاد
    خودرویی ها بهترین تکنیکال کارهایی هستن که من توی بازار سهام دیدم
    فقط برای این کار مناسب میدونمشون به جز یکی 2 تا سهم که خدایشش پتانسیل خوبی دارن
    موفق باشی
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

9. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید vet از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

خبر انلاين مذاكرات بعد از ده سال به توافق رسيد اولين مرحله اجرا سه هفته ديكه يعني خودروها نكهداري

11. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید abdi1148 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال سيد ياسر شريعت آواتار ها
    تشکر شده 37,217 بار در 4,825 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط vet نمایش پست ها
    دوست عزیز مراقب کلماتتون باشین
    خیلی از این ها که میگین نوسان گیر ان و میان طرف این سهم ها و به موقع خالی میکنن
    میخوام ببینم خکاوه از 6 ماه قبل که هنوز دولت کریمه جناب احمدی نژاد بود چه اتفاق خاصی براشون افتاده که از 50 تومن الان به 150 تومن رسیده؟؟؟
    با EPS منفی!!!!امیدوارم که همه دوستان بدونن چکار میکنن.خدا میدونه دلم برای اون سهامداری میسوزه که نا آگاه هست و آخر سال مالی دستش هیچ نیست!!!!اگه از همین امروز هر روز منفی بخورن خودرویی ها و برن به قیمت چند وقت قبلشون که انصافا حقشون هم همینه با این سودی که دارن میدن چه بلایی سر اون افرادی که سهام رو نتونستن رد کنن میاد
    خودرویی ها بهترین تکنیکال کارهایی هستن که من توی بازار سهام دیدم
    فقط برای این کار مناسب میدونمشون به جز یکی 2 تا سهم که خدایشش پتانسیل خوبی دارن
    موفق باشی
    درود بر شما؛

به نظر ميرسه دل پري از خودرويي ها داريد دوست من. عرض كنم خدمتتون كه حداقل در خصوص خكاوه و خاور و بخصوص خكاوه منتظر سودهاي قابل توجه باشيد براي سال هاي اتي. اگر كسي صبر و حوصله داشته باشه نه تنها نيازي نيست خكاوه رو تو صف فروش بفروشه به قول شما در قيمت اسمي، بلكه مي تونه با 12 ماه نگهداري سهم قيمت هاي بالاي 500 تومان رو هم ببينه. چون مي دونم كلا هيچ كس در حال حاضر بازار ديدش بيشتر از 2-3 ماه نيست خكاوه و تحليلش رو باز نمي كنم اما بدونيد بدون علت خريدار پشت اين سهم ها نيومده. روي اين قيمت ها به نظرم خكاوه براي خريد كم ريسكه. دقت كنيد روي اين قيمت ها. باز فردا يكي مياد بعد 10 روز تو صف خريد تصميم به خريد ميگيره روي 200 مثلا! اون ديگه خريد درستي نيست
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

13. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید سيد ياسر شريعت از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال vet آواتار ها
    تشکر شده 3,086 بار در 1,149 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط سيد ياسر شريعت نمایش پست ها
    درود بر شما؛

به نظر ميرسه دل پري از خودرويي ها داريد دوست من. عرض كنم خدمتتون كه حداقل در خصوص خكاوه و خاور و بخصوص خكاوه منتظر سودهاي قابل توجه باشيد براي سال هاي اتي. اگر كسي صبر و حوصله داشته باشه نه تنها نيازي نيست خكاوه رو تو صف فروش بفروشه به قول شما در قيمت اسمي، بلكه مي تونه با 12 ماه نگهداري سهم قيمت هاي بالاي 500 تومان رو هم ببينه. چون مي دونم كلا هيچ كس در حال حاضر بازار ديدش بيشتر از 2-3 ماه نيست خكاوه و تحليلش رو باز نمي كنم اما بدونيد بدون علت خريدار پشت اين سهم ها نيومده. روي اين قيمت ها به نظرم خكاوه براي خريد كم ريسكه. دقت كنيد روي اين قيمت ها. باز فردا يكي مياد بعد 10 روز تو صف خريد تصميم به خريد ميگيره روي 200 مثلا! اون ديگه خريد درستي نيست
    آقا سید حرف شما درست ولی خیلی سهم ها همین ان
    شما با دید بلند مدت نگاه کنی اغلب سهم ها میتونن رشد خوبی داشته باشن
    دل پر از خودرویی ها دارم چون دیدم قبلا چطوری بازی میکردن باسهم و خیلی از دوستان رو دچار ضرر های سنگین کردن
    درضمن دست پشتپرده کاملا مشهوده
    با این P/E و این EPS منفی نمیدونم چرا سازمان جلوشون رو باز گذاشته
    فک کنم به هر کدوم از مسئولین یکی دو تا خودرو داده
    موفق باشین
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

15. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید vet از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

دل پر از خودرویی ها دارم چون دیدم قبلا چطوری بازی میکردن باسهم و خیلی از دوستان رو دچار ضرر های سنگین کردن
    موفق باشین
    برادر جان اون مال قبل از دولت تدبیر و امید و قبل از تحریم ها بود . در حال حاضر امید بسیاری به بهبود وضع خودرویی ها میره. خودروسازان خارجی صف کشیدن برای قرارداد بستن و البته خریدن سهام خودرو سازان. مطمئن باش در صورت شروع تولیدات خودروییها به سرعت از ضرر در میان و سود آور میشن. بخصوص همین خکاوه که پی ای اون از 10 برابر از همگروهی هاش کمتره

عضو فعال سيد ياسر شريعت آواتار ها
    تشکر شده 37,217 بار در 4,825 ارسال

درضمن دست پشتپرده کاملا مشهوده
    با این P/E و این EPS منفی نمیدونم چرا سازمان جلوشون رو باز گذاشته
    فک کنم به هر کدوم از مسئولین یکی دو تا خودرو داده
    موفق باشین
    من خودم بجز خبهمن هيچ خودرويي نخريدم چون تا حدي قبول دارم فرمايش شمارو. اما ديزلي ها اتفاق هاي عجيب و غريب توشون خواهد افتاد. خيلي بيشتر از اون چيزي كه بازار فكر مي كنه
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید سيد ياسر شريعت از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع