درود بر دوستان عزیزم
کسی از دوستان در مورد افزایش سرمایه از امور سهام سوال کرده و جواب مثبت گرفته یا فعلا فقط در حد همین شنیده هست؟
لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
دوست عزیز بحث افزایش سرمایه خکاوه جدی است و در مجمع سال گذشته هم درموردش صحبت شده است ولی زمان آن مشخص نیست در ضمن اگه خاطرتون باشه در مورد خکمک یکی از مدیران سایپا به خبرنگار بورس 24 سال 93 گفته بود افزایش سرمایه خکمک سال آینده است و امکان انجام آن قبل از سال 94 وجود ندارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
در جلسه مجمع فوق العاده تاریخ 93/9/10 تصمیم گرفته شد که شرکت برای خروج از ماده 141 اقدام کند. در گزارش تصمیمات مجمع عمومی فوقالعاده که در تاریخ 93/10/17 بر روی کدال قرار گرفت قید گردید که به شرکت 7 ماه فرصت داده میشود تا گزارش توجیهی برون رفت از زیان را به بورس ارسال نماید ( همان مستندات افزایش سرمایه ) و در صورت تایید سازمان،مجمع فوق العاده برگزار شود.
خب از اذر 7 ماه حداکثر بریم میشه تیرماه.
روانشناسی حقوقیهای بزرگ هم در معاملات 7 ماه اخیر نشون میده که بخش اعظم افزایش سرمایه از محل تجدیده. چون اگه از اورده بود باید توی پیک بصورت حجیم میفروختن. ضمنا قیمت ماشینهای سنگین رو میخوان ببرن بالا. فکر کنم جمع این دو موضوع باعث رشد خوب در خکاوه میشه. و با یه تاخیری در زامیاد این اتفاق میفته.
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
بنظر بنده سهامداران بگردن دنبال سهام هايي كه افزايش سرمايه حتمي از تجديد ارزيابي دارند و بخرند
خوب ميروند بالا و معمولأ سودهاي 100 درصد به بالا ميدهند
بنده چند ساله دارم اين سهم ها را ميخرم و باهاشون سهامداري ميكنم و سودهاي خوبي ميدهند حتي بالاتر از انتظار
بعنوان مثال سهم هاي زير را ببينيد ?
⬅️ببينيد خكمك 198 توماني براي افزايش تا 300 تومان رفت 40 درصد هم بالاتر باز شد
⬅️ببينيد فنوال را از 300 تومان فعلأ تا نزديكهاي 900 تومان رفته
⬅️خپارس را ببينيد از 70 تومان تا 270 تومان رفت
⬅️خاور از 60 تومان تا 250 تومان رفت
⬅️بانك صادرات از 100 تومان تا 240 تومان رفت
??همه اينها افزايش سرمايه از تجديد ارزيابي و دارايي داشتند كه اينگونه بالا رفتند
سهم هايي درست همانند مثال هاي بالا پيدا كنيد كه افزايش سرمايه اينگونه داشته باشند و بخريد باز برنده بازي در بازار سرمايه خواهيد بود
سهامی با تجدید ارزیابی شنبه ۱۳۹۴/۰۱/۲۹ 12:5
فاذر از 220 تومان تا 900 رفت
خكمك 198 توماني براي افزايش تا 300 تومان رفت 40 درصد هم بالاتر باز شد
فنوال را از 300 تومان فعلا تا نزديكهاي 900 تومان
خپارس 70 تومان تا 270 تومان رفت
خاور از 60 تومان تا 250 تومان رفت
و ................................
خکاوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید (حکم قبل از وقوع) بازی دارد. حالا حالاها بازی دارد. خیلی ها از خکاوه میلیارد می شوند. فعلا وقت خرید نیست اما آینده .........
یادش بخیر تکمبا پارسال تابستان
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)