بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
درود بر شما
نظر خودمم همینه که چنگال قرمز بهتر میتونه روند رو تفسیر کنه کما این که در تصویر هم می بینیم که قیمت دو بار به خط میانی چنگال خورد و برگشته و به نوعی میشه گفت اون روز به مقاومتش خورد و برگشت
چنگال ابی رو برای این زدم که خط میانی اون دوبار مانع ریزش سهم شده و به نوعی حمایت رو مشخص میکنه و چون با اخبار اومده روند رو دوستان ریزشی میدونن خواستم با توجه به اون حمایتها مشخص بشه
این که گفته میشه زدن دو چنگال اشتباه هست اصلا این گونه نیست در زیر چند نمونه رو میارم
![]()
لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
در چنگال صعودی که در بالا گذاشته اید چنگال آبی رنگ که شماره گذاری شده و خط میانی مشخص شده درست است. چنگال قرمز اشتباه است.
در چنگال ابی رنگی که برای خکاوه ترسیم کرده اید خط ماشه رسم کنید (میدانیم که خط ماشه یک خط روند معتبر است) تا به اشتباه بودن این چنگال پی ببرید.
لطفا بگین چطور عکس بذارم
یه بار دیگه سر یه بحث تکنیکی یه روز وقت گذاشتم تا به یه بنده خدا یه مطلب رو بفهمونم
دیگه از اون حوصله ها ندارم
شما همین که گفتید نمیشه دو چنگال کشید معلوم شد که چقدر علم دارید
عکس رو هم از منابع خارجی گذاشتم حالا میگید اونم اشتباهه
احتمالا باید خود آلن اندری باشید
با شما بحثی نیست
موفق باشید
با احترام خدمت تون عرض کنم احتمالا شما از افرادی هستید که خارجی ها هر چی به خوردت بدهند چشم و گوش بسته قبول میکنید.
بنده گفتم خط ماشه را رسم کنید تا به اشتباه بودن چنگال پی ببرید چون خط ماشه که خط روند معتبری هست در چنگال ابی شکسته میشود(نمودار خکاوه) پس اعتبارش به عنوان یک خط روند از بین میرود.
تاپیکها محل بحث و تبادل نظر است چنانچه از حوصله شما خارج هست بهتر است تحلیلهایتان را برای خودتان نگه داری فرمایید که باعث زیان دیگران نشوید.
پر سود باشید.
تکنیکال مال خارجی هاست
همین الن اندری فکر کردی بچه ایرانه نه عزیزم
مطمئن باش اونی که اون تحلیل رو گذاشته حتما از تو سوادش بیشتر بوده و هست
من در قسمت امضاء نوشتم که حرفه ای ها بخونن واسه این که امثال شما که اومدین بورس بخرین نیاد هر لحظه گیر بده و من مجبور بشم واسش توضیح بدم
چه باید به شما گفت با این منطق و استدلال؟؟
خارجی یا ایرانی همه انسان هستند و قوه درک و شعور دارند. در خیلی از علوم یک محقق نظراتی ارائه میکند پس از سالها ممکن است آن نظریه توسط سایر محققان رد و یا شامل تغییراتی بشود....
بنده افتخار میکنم که به تازگی وارد بورس شدم چون قدیمی بودن دلیل بر تحلیل گر حرفه ای بودن نیست و یا جدید بودن دلیلی بر نا آشنا بودن به تحلیل نیست.
متاسفانه منطقی که شما از ان در افکارتان استفاده میکنید مشکل دارد لذا ابتدا منطق و مبانی استدلالی درست را بیاموزید.
لطفا اگه صحبتی دارید خصوصی بفرمایید چون موضوع تاپیک تحلیل خکاوه است نه جایی برای ادعا کردند.
بدرود
اتفاقا این بحث که پیش اومد من یه کم تحقیق درباره منابع ایرانی چنگال اندرو انجام دادم
چون من از منابع خارجی تکنیکال یاد گرفتم گفتم نکنه دوستان وطنی چیزی غیر از حقیقت رو به ملت یاد بدن
دیدم که نه اون ها هم همین رو میگن
در اموزش چنگال اندرو یکی از اساتید ظاهرا شخصی به نام وحید درزی است
قسمتی از متن کتاب اموزش ایشان رو میزارم تا دوستان ببینند و بدانند که میشه از چندین چنگال استفاده کرد
خطوم ماشه هیچ کدام از چنگال های که بنده رسم کردن مشکلی ندارد و هر دو با دقت رسم شده اند
![]()
ویرایش توسط milad97 : 2015/04/30 در ساعت 15:24
متاسفانه همچنان اصرار دارید که بگویید اشتباه نمیکنید
استفاده از چند چنگال که جناب درزی گفتندبرای قله و دره های مختلف است نه اینکه برای یک قله و دره چند چنگال رسم کنیم.
لینک زیر
https://www.mql5.com/en/charts/33746...shot-47666-png
لینک اصلاح شد
دوست عزیز شما اینقدر بحث کردید که بگید این چنگال درسته ترسیم شده؟
من فکر کردم چه شاهکاری ارائه خواهید داد،بابا یه چنگال معمولی کف سقف کف هست که اونم اولین پیوت کف اون درست انخاب نشده،میتونست دقیق تر انتخاب بشه.
اون چنگال آبی سقف کف سقف هم اینقدر کوتاه مدت روی ریز موج هست که نمیتونه ملاک برای یه نمودار بالای هفت هشت ماه باشه.
بیشتر از این ازتون انتظار داشتم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)