click to register
صفحه 223 از 509 نخست ... 123173213220221222223224225226233273323 ... آخرین
نمایش نتایج: از 2,221 به 2,230 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو فعال
    تشکر شده 24,258 بار در 4,304 ارسال

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood965 نمایش پست ها
    نخیر بنده سعادت جانبازی نداشتم اما خب رو حساب معرفت و رفاقت روی صندلی چرخدار هستم.
    هر کسی هر شرایطی داشته باشه نباید مورد توهین قرار بگیره کسی که در تاپیکها مطلب مینویسه باید تحمل نقد بدون توهین باقی کاربرها را داشته باشه.
    در همین تاپیک کاربری هست که وقتی اشتباهش را در مورد رسم چنگال گفتم شروع کرد به جو سازی کردن، به نظرت این درسته؟
    به خدا اگر کسی اشتباه منو گوشزد کنه عمری سپاسگذارش میشوم.
    اما متاسفانه در این محیط ها توهین میکنند. پر سود باشید.
    کلا حلال کن....ایشا الله خدا شفا تون بده به همین شب عزیز

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mey از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 1,920 بار در 587 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط American Sniper نمایش پست ها
    ببینید تو رو خدا چنگال رو چطور کشیده؟

کسی که ادعا تکنیکالش میشه

در چنگال مهمترین نکته خط میانی چنگال است......خط میانی خطی است که قیمت حول این محور و خط میانی بارها نوسان دارد.......خط میانی این چنگال رو نگاه کنید

امضاتون جالبه : لطفا فقط حرفه ای ها پست های من رو بخونن.

یعنی اگر کصی هواثش نبود یه دفعه چشمش به نوشتتون افتاد و خوندش ناشیه ؟ یعنی من غمار باظ ناشیم ؟

استاد

4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید قمار باز حرفه ای از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی حامی94 آواتار ها
    تشکر شده 218 بار در 77 ارسال

آغاز اصلاح قیمتی در خکاوه

خکاوه یکی از خودرویی های پر پتانسیل بازار سرمایه است،اما یک نکته را همیشه به یاد داشته باشبد،و آن اینکه: با روند نجنگید.

حدود 2 هفته پیش در مورد احتمال افت قیمتی خکاوه گفتم.(با توجه به سقف دو قلو که در نمودار سهم مشاهده شده بود.)خکاوه از حمایت مهم 123 تومان برگشت.اما هم اکنون پس از رشد تا سطح 161 فیبو ناچی و رسیدن به مقاومت 146 تومان،با توجه به واگرایی منفی در آر اس آی انتظار اصلاح و افت قیمت سهم تا محدوده 123 تومان را دارم.در صورت شکست حمایت 123احتمال ریزش قیمت تا 107 تومان بالاست.

ویرایش توسط حامی94 : 2015/05/02 در ساعت 14:17

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید حامی94 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bourse آواتار ها
    تشکر شده 8,276 بار در 1,297 ارسال

8. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 9,198 بار در 2,112 ارسال

نگاهی گذرا به چند فاکتور مهم بنیادی خکاوه داشتم...ببینیم اینی که سرش بحث می کنیم اصلا چی هست

حاشیه سود ناخالص شرکت بد نبود

شرکت مقدار رشد هزینه اش به نسبت به مقدار رشد سودش وضعیت خوبی داره

اما مقدار فروشش بیشتر نشده فقط بخاطر افزایش قیمت داره بیشتر سود می کنه

و اینکه مقدار سهمش رو از بازار افزایش نداده اصلا پسندیده نیست

هر افزایش قیمتی خوب نیست چون کشش قیمتی تقاضا که همه شما عزیزان هم در اقتصاد خرد پاس کردید مانع افزایش سود خواهد شد

زیان انباشته یک حالگیری بزرگ بود...

خلاصه بنیاد خوبی نداشت

بهم ریخته و وسیع

مرتب شدن این شرکت زمان می برد...و آن چیزی نیست که شما فکر کنید در عرض یک سال حتی با توافق درست بشود

هر چند معتقدم توافق برای چنین شرکتی که با میزان تولید بالایی نسبت به ظرفیت اسمی اش می باشد اصلا خوب نیست

چون شرکت هایی که بعد از توافق توان تولید بالا نداشته باشند نمی توانند خلا سود ناشی از نرخ بالای دلار را جبران کنند

سپاسگذاری
    ویرایش توسط امیر بهرامی : 2015/05/02 در ساعت 17:36

12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر بهرامی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,537 بار در 913 ارسال

از 80 تومن درباره خکاوه مطلب نوشتم و توصیه به خرید کردم تا چند روز قبل که احتمال نزول دادم و گفتم هر کسی که نگران است خارج شود و فروش خود را اعلام کردم.
    دبروز دو تا پست درباره خکاوه نوشتم به شرایط جسمانیم با الفاظ زشت و رکیک که یاداوریش هم شرم اور هست در تالار بورس اهانت شد انهم توسط کاربری که 55 سال داشت، انقدر جو تاپیک را مسموم کردند که نتوانستم بخش سوم تحلیل خودم را ارائه کنم شاید گره گشایی برای سهامداران خکاوه میشد..
    متهم به حرام خوری و سم پاشی در سهمی شدم که به اهداف قیمتی رسیده و نتواسته از ان اهداف بگذره و صف فروش سنگین دارد و شفافسازی شرکت مبنی بر افزایش سرمایه از اورده و سپس کاهش سرمابه در کدال قرار گرفته .
    سوالی از شما میپرسم ایا بنده مصادیق فریب و گناه کبیره هستم یا ان کاربرانی که تبلیغ سهمی را میکنید که صف فروش سنگین در اوج قیمتی بازه زمانی اخیر دارد اصلاح قیمت آن حتمی است؟
    بس عمارت که بود خانهٔ رنج
    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

14. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید محمود گرگانی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال milad97 آواتار ها
    تشکر شده 14,318 بار در 2,526 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood965 نمایش پست ها
    از 80 تومن درباره خکاوه مطلب نوشتم و توصیه به خرید کردم تا چند روز قبل که احتمال نزول دادم و گفتم هر کسی که نگران است خارج شود و فروش خود را اعلام کردم.
    سوالی از شما میپرسم ایا بنده مصادیق فریب و گناه کبیره هستم یا ان کاربرانی که تبلیغ سهمی را میکنید که صف فروش سنگین در اوج قیمتی بازه زمانی اخیر دارد اصلاح قیمت آن حتمی است؟
    درود بر شما
    بنده نیز به نوبه خودم از شما معذرت میخواهم و امیدوارم شما بنده رو نیز ببخشید
    اتفاقا بنده نیز با شما هم عقیده بوده و هستم در مورد اصلاح سهم و سهم احتمالا اصلاح میکند اما نوع بیان بنده با شما متفاوت است
    من سعی کردم با نشان دادن حمایت های سهم و اعلام این که بین حقوقی ها فعلا اوضاع خوب نیست به دوستان سهامدار گوشزد کنم که حواسشون به سهم باشه اما نوع بیان شما این هست :"سهم اصلاح خواهد داشت سهامداران که تاب و تحمل صبر کردن در زیان 30 درصدی را ندارند بهتر است اول صبح تو صف فروش بشینند." به نظرم این نوع بیان درست نیست اولا یه توصیه از این برادر کوچیکت پذیرا باش که همیشه سعی کن تحلیلت رو ارائه بدی اگر کسی قبول کرد که هیچ وگرنه خیلی اصرار نکن چرا که همون کسانی هم که قرار بود با دلسوزی من و شما ضرر نکنن بدبین میشوند و بدین ترتیب ما از هدفمون دورتر می شویم.
    دوما ما در بورس هیچ چیز قطعی نداریم مثلا من فقط شاید بتونم بگم فردا تنها سهمی که میشه گفت 99 درصد صف خریده مبین خواهد بود وگرنه پیش بینی بقیه سهم ها همواره در حد همون پیش بینی و با خطای بالای 30 درصد هست پس نمیشه با قاطعیت گفت فردا برید تو صف فروش مخصوصا در سهمی مثل خکاوه که هرلحظه بازیگراش یه جور اون رو هدایت میکنن.....اتفاقا من قبلا گفتم در خکاوه تکنیکال خیلی جواب نمیده بخاطر همین بازیگراش.....حالا فرض کنید فردا یکی به حرف شما بره تو صف فروش و بفروشه ولی بعدش ورق برگرده اون موقع شما ناخواسته باعث ضرر اون شخص شدیم پس همیشه با قاطعیت چیزی رو عنوان نکنیم بهتره

باز هم شرمنده اگه ناراحت شدین از دست من امیدوارم منو ببخشید
    (چیزی که باعث شد من از شما عذر خواهی کنم تلاش و امید شما بود)

روز مرد رو هم به شما تبریک میگم
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

16. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید milad97 از ایشان تشکر کرده اند:

متاسفانه بازار ما خیلی فراموش کار شده یادش رفته بیشتر از سه برابر سهمی که الان تو صف فروشه تا همین چند روز پیش رو همین قیمت تو صف خرید بودن !!! سعی کنید با تحلیل خرید و فروش کنید و اسیر هیجانات بازار نشید

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال mahzad آواتار ها
    تشکر شده 3,864 بار در 867 ارسال

سلام این هم نظر مهندس جعفری در مورد سهم خکاوه
    خکاوه چه خواهد شد؟ با خکاوه چکار کنیم؟/ تکرار یکشنبه ۱۳۹۴/۰۲/۱۳ 0:3

خکاوه سهمی است که در دو سال گذشته نوسان های زیادی داشته است. سهم در 20 خرداد 92 قیمت 50 تومان را ثبت کرده و بعد از انتخابات خرداد 92 سهم تا 100 تومان رشد قیمت داشته است و سپس در نیمه دوم سال 92 و همراه با رشد بازار تا دی ماه 92 به 160 تومان رسید. سپس از دی 92 تا مهر ماه 93 روند ریزشی همراه با نوسان داشته و قیمت به 70 تومان رسید. از مهر ماه 93 سهم رشد قیمتی تا آذر ماه داشته و به 120 تومان رسید و سپس با اطلاعیه شفاف سازی کشکی در پاسخ به شایعات پاسارگاد تحلیل از طرف شرکت قیمت سهم تا 80 تومان ریزش کرد.نهایتا از بهمن 93 سهم حرکت صعودی را بدلیل شایعات افزایش سرمایه آغاز کرد و تا 140 رشد قیمت داشت و در هفته گذشته با حجم های معاملات بسیار بالا و همراه با صف خرید در 140 تومان معامله شد.اما نهایتا در دو روز آخر هفته سه اتفاق برای سهم رخ داد :

1- فروش بلوک 100 میلیون سهمی از سایپا به بیمه ایران جهت طلب بیمه ایران از سایپا

2- اعلام افزایش سرمایه 200 درصدی شرکت از محل آورده نقدی و ثبت آن بر سایت کدال

3- عرضه 10 میلیونی بیمه ایران بصورت خرد در روز چهارشنبه و صف فروش کردن 60 میلیونی سهم

این خلاصه ای از بازی سهم در دو سال گذشته بود اما سهم چه خواهد شد و نسبت به سهم چه اقدامی انجام دهیم.

پیش بینی سهم چه خواهد شد؟

1- قطعا بر اساس تجربه سهم برای افزایش سرمایه از محل آورده نقدی باید رشد قیمتی داشته باشد. اگر سهمی بخواهد در قیمت 100 تومان افزایش 200 درصدی از محل آورده دهد سهامداران علاقه ای به شرکت در افزایش سرمایه نخواهند داشت. بنابراین برای افزایش سرمایه از محل اورده حداقل سهم باید به قیمت های مناسب تر برسد( پیش بینی قیمت بالای 200 تومان)

2- قطعا بیمه ایران در این نماد عرضه کننده است و ممکن است قبل از افزایش سرمایه تمامی سهم خود را خالی کند و شاید در قسمت هایی نوسان هم بگیرید.

3-از نظر تکنیکال سهم می تواند تا 120 تومان ریزش قیمت داشته باشد و در صورت عبور از 120 تومان تا 105 تومان هم کاهش یابد.(رسیدن به 105 تومان احتمال کمی دارد مگر بازار ریزشی باشد و کلیت بازار منفی باشد) و بعد از ریزش سهم می تواند حرکت خود را به هدف 165 تومان و سپس بالاتر آغاز کند.

4- از نظر بنیادی سهم وضعیت مناسبی ندارد اما با بهبود توافق و کاهش تحریم ها پتانسیل مناسبی برای رشد خواهد داشت و اعداد بسیار بالاتر از قیمت های فعلی را ثبت می کند.

5- سهم حالا حالا بازی دارد.فعلا بازی تا مجمع افزایش سرمایه / بعد از افزایش سرمایه بازی در محدوده 60 روز حق تقدم / بعد از بازی 60 روز بازی حق تقدم های استفاده نشده و ..................................

6- احتمال تعدیل مثبت سهم برای سال 93 به اندازه کم و برای 94 نیز وجود دارد.

7- سهم می تواند بعد از مجمع عادی با اخبار خوبی برای بازار بسیار جذاب شود.

با سهم چکار کنیم؟

- اگر در این سهم وارد نشدید با پذیرش ریسک و بصورت پله ای در محدوده 120 تومان و 100 تومان وارد سهم شوید. اگر ریسک نمی پذیرید وارد این سهم نشوید.

- اگر سهم را دارید و نوسان گیر هستید فروش حداقل یک پله در 140 تومان عقلایی بود. اگر در بازه 135 تا 140 تومان فرصت فروش داشتید یک پله خالی کنید.

-اگر سهم را دارید و نوسان گیر نیستید فعلا سهم خود را نگه دارید و از صف فروش نترسید. بسیار صف های فروش در کف قیمتی که به صف های خرید در سقف های قیمتی تبدیل شد.( روزی فاراک در 30 تومان صف فروش میلیونی داشت و روزی بعد از افزایش سرمایه 100 درصدی در 800 تومان صف خرید داشت و بسیاری از این نمونه ها و ........

- شرایط بازار و اخبار توافق هسته ای و ریسک های سیستماتیک بسیار بر این سهم موثر است.

مطالب فوق تحلیل مختصر و پیش بینی ما از این نماد است و هیچ تحلیلی صددرصد صحیح نیست و هر تحلیلی شرایط شکست دارد و نهایتا دلیلی بر خرید یا فروش سهم نیست. بلکه راهنمای کلی برای آشنایی بیشتر با این سهم است. خودتان بررسی و تحلیل کنید و نهایتا تصمیم بگیرید. فقط در بازار احساس خود را کنترل کنید. اسیر هیجان و ترس و طمع نشوید. با تحلیل از صف فروش نترسید و با صف خرید ذوق نکنید.
    90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

20. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید mahzad از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع