پتانسیل های این سهم کم کم جمع شده و زمانی انفجاری رشد خواهد کرد که دیگر دیر شده است!
همکاری با بنز یعنی فروش بنز توسط خکاوه در ایران و خاور میانه و ...
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
پتانسیل های این سهم کم کم جمع شده و زمانی انفجاری رشد خواهد کرد که دیگر دیر شده است!
همکاری با بنز یعنی فروش بنز توسط خکاوه در ایران و خاور میانه و ...
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
همکاری سایپادیزل با بنز/قرارداد همکاری تا پایان سال نهایی می شود...
تهران - ایرنا - مدیرعامل سایپا دیزل از همکاری مشترک با شرکت بنز برای تولید محصولات این خودروساز در ایران خبر داد و گفت: مذاکرات جدی با بنز برای توسعه محصولات سایپا دیزل انجام شده که امیدواریم تا پایان سال جاری قرارداد همکاری با این شرکت نهایی شود.
وی تصریح کرد: کامیونهای جدید ولوو که تحت عنوان اچ 500 امروز خط تولید خود را آغاز میکنند 15 درصد داخلی شده و حدود 400 تا 500 دستگاه را نیز پیش فروش کرده ایم.
خوب با این خبر های بالای و تایید آغار به تولید ولوو و همکاری مشترک با شرکت بنز این سهم می خواهد صف فروش بشه برای فردا !!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
جناب اکبری مهم ترین دلیل ترس بازار بعد از قضیه ی افزایش سرمایه ، که البته تقریبا مشخص شده ، بحث بیمه ی ایران است
اولویت اصلی بنده برای خروج همین بیمه ی ایران بود ، وقتی دیدم به صورت آبشاری 10 میلیون عرضه کرد یاد خاطرات وساپا افتادم و سریعا در 142.5 خارج شدم
نمیدونم سایر بازار هم مثل من فکر می کنه یا نه ولی من وقتی عرضه ی آبشاری رو دیدم فهمیدم اصلاح خواهد داشت
البته من خودم به شدت روی این سهم اعتماد دارم و وقتی احساس کنم اصلاحش تموم شده مجددا ورود خواهم کرد
خکاوه بلند مدت عالی است اگه دوستان ناراحت نمیشند احتمالا تا کف کانال بیاد
![]()
بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
تولید کامیون در کشور افزایش یافت
چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸
تولید انواع کامیون در کشور افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، براساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت تولید انواع کامیون در فروردین امسال با رشد 201.4 درصدی از 216 دستگاه در فروردین 1393 به 651 دستگاه افزایش یافت.
در این مدت تولید انواع کامیون در ارس خودرو دیزل با افزایش 172.7 درصدی از 22 دستگاه در فروردین 1393 به 60 دستگاه در فروردین 1394 افزایش یافته است.
تولید انواع کامیون در ایران خودرو دیزل نیز با افت 8.3 درصدی از 109 دستگاه در فروردین 1393 به 100 دستگاه کاهش یافته است.
فروردین امسال تولید انواع کامیون در سایپا دیزل با رشد 288.6 درصدی از 35 دستگاه در فروردین 1393 به 136 دستگاه افزایش یافته است.
تولید انواع کامیون در سیبا موتور نیز با افزایش 177.1 درصدی از 48 دستگاه در فروردین 1393 به 133 دستگاه افزایش یافته است.
در این مدت تولید انواع کامیون در بهمن دیزل از صفر دستگاه در فروردین 1393 به 217 دستگاه افزایش یافته است.
فروردین امسال تولید انواع کامیون در آذهایتکس از صفر دستگاه در فروردین 1393 به پنج دستگاه افزایش یافته است.
تولید انواع کامیون در رایان فن گستر دیزل نیز با افت صد درصدی از دو دستگاه در فروردین 1393 به صفر رسیده است.
انتهای پیام
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
شما ظاهرا در جریان وضعیت خودرویی ها نیستید اصلا !
مگه ایران خودرو و سایپا و پارس خودرو و بهمن و ... قرار داد ندارند؟؟؟ پس چرا در تامین قطعات و تولید از سال 90 به بعد مشکل پیدا کردن
قراردادهای قبلی سر جاش هست، طرف مقابل به خاطر تحریمها یا به بهانه تحریمها عمل نمیکنه به قرار داد
خکاوه هم قرار داد جدیدی نداشته، اگر داشته که اعلام کنن ! بحث من با دوستان سر این موضوع بود
وگرنه قرارداد قبلی بود، هاب منطقه شدن خکاوه برای محصولات ولوو بود و اصلا در دولت قبل این امتیاز رو گرفتن !
حالا برخی دوستان نوشتن که شبکه خبر زیر نویس کرد و ....
اینها برای گذشته هست و مشکل اصلی اینه که عمل نشد از سال 90 به بعد !
این 500 تا هم که قبلا دوستان آگهی پیش فروشش رو زدند ! خبر ثبت نامش هم اومد، اما آیا قطعات هم میاد؟ آیا به موقع تحویل میدن ؟؟
پارسال پیش فروش کردن تازه الان خط تولید رو راه انداختن، اونم با همون پول پیش فروش احتمالا
حتی یکی از مدیران یکی از صندوقها که برای خرید خکاوه تمایل داشت و هنوزم داره، چند روز پیش می گفت از کارشناسان سازمان در مورد مشکل افزایش سرمایه پرسیدم، جوابشون این بوده که علاوه بر مشکل ارزش زمین ، بحث پیش فروش این خودروی جدید هم مطرح هست و ظاهرا سازمان اطمینانی به اجرایی شدن اون نداره
بلاخره اینها ریسکهایی هست که در مورد این شرکت مطرح هست، مثل هر شرکت و صنعت دیگری
اما اینکه عده ای با خبر سازی و شایعه سازی بارها این سهم رو بالا و پایین کردن نکته ای هست که باید مورد توجه دوستان باشه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)