click to register
صفحه 233 از 509 نخست ... 133183223230231232233234235236243283333 ... آخرین
نمایش نتایج: از 2,321 به 2,330 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

كاربر فعال سلطان بورس آواتار ها
    تشکر شده 8,781 بار در 2,930 ارسال

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط سلطان بورس نمایش پست ها
    برای اینکه سهامدار عمده شرکت مریض هست . به کد زیرمجکوعه میده که جلوی رشد سهم را بگیره
    اول به بیمه ایران داد .
    حالا هم به یکی دیگه
    اینم دلایل مریض بودن سهامداران عمده شرکت
    اول صبح رنج منفی و فروش حدود 9 میل سهم توسط حقوقی

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید سلطان بورس از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 106,891 بار در 32,683 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط سلطان بورس نمایش پست ها
    اینم دلایل مریض بودن سهامداران عمده شرکت
    اول صبح رنج منفی و فروش حدود 9 میل سهم توسط حقوقی
    دفعه قبل یه بلوک 100 میلیونی داد، طرف فرداش 10 میلیون عرضه کرد و عمده خریدها هم توسط حقیقی بود !

اگر فروشنده حقوقی امروز هم همون فروشنده دیروزی باشه ، باز میشه عرضه بیش از 10 میلیون سهم که عمده خریداران هم حقیقی هستند !

معلوم نیست بلوکها همه تهاتری واگذاری شده ! یا دارن از این کد به اون کد میکنن !!
    ویرایش توسط negarminavi : 2015/05/20 در ساعت 10:49

ستاره دار(7) هامد آواتار ها
    تشکر شده 20,781 بار در 2,544 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط هامد نمایش پست ها
    از اینجا B میتونه اغاز بشه با هدف حدود 128 ...
    مقاومت های اصلی همین دو ترند تازه شکسته شده هستند که چند روز پیش گذاشتم که کار کمی سخت هست، تا محدوده 106، بعد ازون احتمالا مسیر هموار. 123-124 هم به عنوان یک نیمچه مقاومت صرفا قیمتی میتونه نقطه ای برای پایان B باشه.
    دوستان میان مدتی حدضرر رو ترند قرمز رنگ داشته باشند که در حال حاضر محدوده های حدودی 90-91 هست.
    دستکاری قیمتی در معاملات مشهود هست حال اینکه به چه دلیل هست باید متظر موند!

سهم برگشت ولی با برخورد به ترند ذکر شده و محدوده ی مقاومتی و به نوعی بعد از پولبک منفی شد و با صف فروش امروز سناریو B منتفی هست، و کل موج شماری به این شکل خواهد بود البته در کل بهتر هست چون مرگ یکبار شیون هم یکبار! همینجا اصلاح تمام میشه و در انتهای این C که نزدیک هست و با رعایت همین حدضرر میشه با خیال راحت خریدهارو کامل کرد. قبل از شکست کف کانال قرمز و در اون محدوده ها قاعدتا C و (2) تمام میشه، هرچند واقعا به اشباع فروش رسیده سهم و واقعا اصلاح بیشتری انتظار نمیره ولی خب گویا بعضیا هنوز سیراب نشدند!

5. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید هامد از ایشان تشکر کرده اند:

كاربر فعال سلطان بورس آواتار ها
    تشکر شده 8,781 بار در 2,930 ارسال

حقوقی که امروز عرضه کرد گند زد به سهم
    یعنی اگر از سهامداران بالای 1% کسی فروخته باشه آخر .... هستن

7. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید سلطان بورس از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 4,537 بار در 913 ارسال

نیوان میخواد پرسپولیس را بخره اما خکاوه را نمیخره.چرا؟
    موجشماری دوستان هر روز تغییر میکنه احتمالا این تغییر در روزهای آینده باز هم رخ خواهد داد.
    چرا بعضی ها فکر میکنند که باید کلاف سر در گم افکارشان را در قالب تحلیل به دیگران به قبولانند؟
    بس عمارت که بود خانهٔ رنج
    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood965 نمایش پست ها
    نیوان میخواد پرسپولیس را بخره اما خکاوه را نمیخره.چرا؟
    موجشماری دوستان هر روز تغییر میکنه احتمالا این تغییر در روزهای آینده باز هم رخ خواهد داد.
    چرا بعضی ها فکر میکنند که باید کلاف سر در گم افکارشان را در قالب تحلیل به دیگران به قبولانند؟
    محمود عزیز حدضرر هایی که گفته میشه برای همچین مواقعی هست، زمانی که نقاط مهم نموداری شکسته میشن. موج شماری قبلی تا قبل از شکست 111.2 بدون مشکل بود و چندین ماه با پیش بینی ها جلو رفت و برای موح شمار الترنیتی دیگه ای باقی نمیزاشت ولی خب فیل شد.
    در حال حاضر این موج شماری نسبت به باقی الترنیت ها شرایط به مراتب بهتر و منطقی تری رو داره، الترنیت های زیادی رو بعد از شکست 111 بررسی کردم. با این وضعیت با یک C ناقص طرف هستیم. منتها این بار هراتفاقی بیفته این موج شماری فیل نخواهد شد بلکه با اصلاح بیشتر از حالت ناقص بیرون میاد ولی خب در این شرایط بهترین حد ضرر برای هر خریدی همان ترند قرمز رنگ هست.
    در ضمن شما که سطح دانش تکنیکالتون بسیار بالاست و ما شاگردی بیش نیستیم، ما رو با یک چنگال زیبای دیگر به فیض برسانید!؛)

10. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید هامد از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,537 بار در 913 ارسال

محمود عزیز حدضرر هایی که گفته میشه برای همچین مواقعی هست، زمانی که نقاط مهم نموداری شکسته میشن. موج شماری قبلی تا قبل از شکست 111.2 بدون مشکل بود و چندین ماه با پیش بینی ها جلو رفت و برای موح شمار الترنیتی دیگه ای باقی نمیزاشت ولی خب فیل شد.
    در حال حاضر این موج شماری نسبت به باقی الترنیت ها شرایط به مراتب بهتر و منطقی تری رو داره، الترنیت های زیادی رو بعد از شکست 111 بررسی کردم. با این وضعیت با یک C ناقص طرف هستیم. منتها این بار هراتفاقی بیفته این موج شماری فیل نخواهد شد بلکه با اصلاح بیشتر از حالت ناقص بیرون میاد ولی خب در این شرایط بهترین حد ضرر برای هر خریدی همان ترند قرمز رنگ هست.
    در ضمن شما که سطح دانش تکنیکالتون بسیار بالاست و ما شاگردی بیش نیستیم، ما رو با یک چنگال زیبای دیگر به فیض برسانید!؛)
    تشکر هامد جان
    حد ضرر بهترین توجیه برای تحلیلهای اشتباه و زیانی است که تحلیلگران بازار به سهامدارن تحمیل کرده اند بوده.
    چه لزومی داره یک تحلیلگر به هر طریقی بخواهد روند قیمتی یک سهم را حتما مشابه ذهنیتهای خود کند که چندین بار اشتباه بودن این ذهنیت ثابت شده تحلیل کند.
    بنده هیچ ادعایی در تکنیکال ندارم اما هر جا مطمئن شوم که تحلیلم درسته انرا ارائه میکنم. روش معامله گری من منحصر به تکنیکال نیست اصلا منحصر به یک روش خاص نیست قبلا در همین تاپیک تا حدودی ازش گفتم. ضمن اینکه مدعی هم نیستم که حتما روشم درست است اما تا حالا نتایج خوبی داشته.
    در خصوص چنگال ایرادی در نظر من نبود اما نگاه شما به آن صحبتها ایراد دارد.
    احتمالا ان چیزی باعث شد شما صحبت از چنگال کنید عکس زیر است باید بدونید این قسمتی از ان عکس و چنگال هست ضمن انکه بنده فقط قصد داشتم منظور مدرس اقای درزی را از رسم چند چنگال در یک نمودار نشان دهم و هدف تحلیل نمودار نبوده.

بس عمارت که بود خانهٔ رنج
    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

12. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید محمود گرگانی از ایشان تشکر کرده است:

rad

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood965 نمایش پست ها
    تشکر هامد جان
    حد ضرر بهترین توجیه برای تحلیلهای اشتباه و زیانی است که تحلیلگران بازار به سهامدارن تحمیل کرده اند بوده.
    چه لزومی داره یک تحلیلگر به هر طریقی بخواهد روند قیمتی یک سهم را حتما مشابه ذهنیتهای خود کند که چندین بار اشتباه بودن این ذهنیت ثابت شده تحلیل کند.
    بنده هیچ ادعایی در تکنیکال ندارم اما هر جا مطمئن شوم که تحلیلم درسته انرا ارائه میکنم. روش معامله گری من منحصر به تکنیکال نیست اصلا منحصر به یک روش خاص نیست قبلا در همین تاپیک تا حدودی ازش گفتم. ضمن اینکه مدعی هم نیستم که حتما روشم درست است اما تا حالا نتایج خوبی داشته.
    در خصوص چنگال ایرادی در نظر من نبود اما نگاه شما به آن صحبتها ایراد دارد.
    احتمالا ان چیزی باعث شد شما صحبت از چنگال کنید عکس زیر است باید بدونید این قسمتی از ان عکس و چنگال هست ضمن انکه بنده فقط قصد داشتم منظور مدرس اقای درزی را از رسم چند چنگال در یک نمودار نشان دهم و هدف تحلیل نمودار نبوده.
    وضعیت میان مدت و بلند مدت سهم همونطور که پیشتر گفته بودم هست این تغییرات فقط مربوط به وضعیت کوتاه مدتی سهم بود. وضعیت بلند مدتی بدون اینکه ذره ای در اون خللی ایجاد بشه باقیست.
    ببینید یک موج شمار میاد فقط وضعیت بلند مدت سهم رو میگه و اینکه خکاوه باتوجه به قرارداشتن در 3 بزرگ طی یک بازه 3-4ساله قیمتهای چهاررقمی و شکست سقف تاریخی را تجربه خواهد کرد. حال تحلیلگر دیگه جسارت بیشتری به خرج میده و سعی میکنه نوسانات کوچک کوتاه مدت رو هم بیاره، و باتوجه به وضعیت زمانی قطعا احتمال تغییر در اون خیلی بالا میره، برای همین حدود و بازه قابل قبول یک موج شماری می بایست مشخص باشند و این اصلا ارتباطی به اماتور یا خبره بودن تحلیلگر نداره و همواره ثابت هست و تحلیلگری که از قطعیت صحبت کنه بدون شک دچار مشکل میشه.
    اشتباه نکنید حدضرر توجیه یا بهانه نیست! حدضرر یکی از مهمترین اصول هست. تریدری (فاندامنتال یا تکنیکال) که در هر ترید حدضرر و هدف خودش از ترید رو ندونه بدون شک محکوم به شکست هست.

14. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید هامد از ایشان تشکر کرده است:

rad

عضو عادی
    تشکر شده 541 بار در 105 ارسال

دستکاری قیمتی در معاملات مشهود هست حال اینکه به چه دلیل هست باید متظر موند!

سهم برگشت ولی با برخورد به ترند ذکر شده و محدوده ی مقاومتی و به نوعی بعد از پولبک منفی شد و با صف فروش امروز سناریو B منتفی هست، و کل موج شماری به این شکل خواهد بود البته در کل بهتر هست چون مرگ یکبار شیون هم یکبار! همینجا اصلاح تمام میشه و در انتهای این C که نزدیک هست و با رعایت همین حدضرر میشه با خیال راحت خریدهارو کامل کرد. قبل از شکست کف کانال قرمز و در اون محدوده ها قاعدتا C و (2) تمام میشه، هرچند واقعا به اشباع فروش رسیده سهم و واقعا اصلاح بیشتری انتظار نمیره ولی خب گویا بعضیا هنوز سیراب نشدند!

درود چند ماه پیش همین وضعیت نموداری توی ونفت بود و من گفتم موج سی هست فروختم که نبود اینبار گفتم دیگه اشتباه نمی کنم ولی این بار هم اشتباه کردم .

دقیقا یادم نیست ولی توی یک کتابی خوندم که اگر قرار باشه موج سی ناقص داشته باشیم باید نسبت 61.8 موج بی یا قبلش یک نوسان داشته باشیم

16. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید s90amir از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط s90amir نمایش پست ها
    درود چند ماه پیش همین وضعیت نموداری توی ونفت بود و من گفتم موج سی هست فروختم که نبود اینبار گفتم دیگه اشتباه نمی کنم ولی این بار هم اشتباه کردم .

دقیقا یادم نیست ولی توی یک کتابی خوندم که اگر قرار باشه موج سی ناقص داشته باشیم باید نسبت 61.8 موج بی یا قبلش یک نوسان داشته باشیم
    اصلاح ونفت از جنس مثلث بود ینی اصلاح پیچیده خاتمه با یک مثلث.
    در مورد نوسان، یکی از نقاطی که C به صورت ناقص میتونه تمام کنه، 61.8 بی هست ولی کمتر پیش میاد و اغلب اصلاح بیشتری رو دنبال میکنه، در مورد خکاوه باتوجه به قوی بودن B شرایط کمی فرق می کرد.

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید هامد از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع