خبر مهم که باید جدی گرفت
خکاوه و بازار خوب کامیون ها و کشنده ها و طرح جایگزینی کامیون های فرسوده کشور با محصولات نو و جدید سایپا دیزل
۶۵ هزار کامیون و کشنده با عمر بالای ۳۵ سال فراخوان می شوند
وی افزود: هر کامیون به طور متوسط 120 هزار کیلومتر در سال پیمایش دارد که این جایگزینی ، تاثیر مستقیم و قابل توجهی در منابع سوخت کشور خواهد داشت.
مدیر بخش حمل و نقل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور گفت: فراخوان جایگزینی ۶۵ هزار کامیون و کشنده با عمر بالای ۳۵ سال بزودی اعلام میشود.
ناصر اسماعیل زاده در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: با تصویب شورای اقتصاد ، شرکت ملی نفت ایران 65 هزار کامیون بالای 35 سال را از رده خارج و با کامیونهای جدید جایگزین میکند.
وی ادامه داد: هم اکنون 180 هزار کامیون با عمر 25 سال در جادههای کشور تردد میکند که 65 هزار کامیون بالای 35 سال و از جمله 7 هزار کامیون بالای 40 سال در مرحله اول طرح جایگزینی از رده خارج میشود.
اسماعیل زاده با بیان اینکه در این طرح ، منابع حاصل از صرفه جویی در مصرف سوخت خودروهای جدید در مقایسه با خودروهای فرسوده تا 5 سال اول براساس پیمایش آنها و در مقاطع سه ماهه به حساب سرمایه گذاران واریز می شود،گفت: هر کامیون فرسوده به ازای صد کیلومتر پیمایش، 50 تا 60 لیتر سوخت مصرف میکند درحالیکه این میزان در کامیونها و کشندههای جدید ، به 28 تا 35 لیتر تنزل مییابد.این طرح در ردههای مختلف شامل کامیونهای 10 تا 18 تن، 19 تا 26 تن و کشنده های 26 تن به بالا اجرا میشود.
وی افزود: هر کامیون به طور متوسط 120 هزار کیلومتر در سال پیمایش دارد که این جایگزینی ، تاثیر مستقیم و قابل توجهی در منابع سوخت کشور خواهد داشت.
به گفته این مسئول در شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور، طبق بند قاف تبصره 2 بودجه سال 1393، در این طرح دو میلیارد و 700 میلیون دلار از محل صرفه جویی میزان سوخت مصرفی در طرح جایگزینی به سرمایه گذاران و سازندگان کامیونها پرداخت میشود.
اسماعیل زاده همچنین گفت: نیازی به ثبت نام در این طرح نیست چراکه آمار کامیونهای فرسوده در سامانههای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای موجود است و به محض اعلام فراخوان، مراحل جایگزینی آغاز می شود.
وی همچنین تصریح کرد: 115 هزار کامیون و کشنده فرسوده با عمر بین 25 تا 35 سال در مراحل بعدی جایگزین خواهد شد و اجرای این طرح که نیازمند مشارکت همه دستگاههای اجرایی از جمله وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و شرکت ملی نفت ایران است میتواند به انقلابی بزرگ در صنعت ترانزیت جادهای کشور منجر شود
با زهم انتقال بلوکی از نیوان ابتکار به آرام طلایی، 51 میلیون سهم !
هدف شکست کف 80 تومنی هست و اومدن قیمت زیر 80 تومن.حالا تا کجا، قیمت پایین خواهد اومد باید نحوه و قدرت شکست رو بررسی کرد.
البته تا شکستن اون کف ممکنه نوسان بکنه ،چنانکه این چند ماهه کرده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درود
6 میلیارد تومن سود بانکی برای دو میلیارد سهم میشه به ازای هر سهم سه تومن سود.حال انکه زیان انباشته 628 میلیارد تومنی این سهم داره که به ازای هر سهم حدود 299 تومن میشه.تنها نکته جذاب این سهم افزایش سرمایه هست که اونم اگه از تجدید ارزیابی باشه جذاب میشه.
و اما برداشتی که من از نمودار خکاوه میکنم اینه که خط روند صعودی 2.5 ساله با شیب متوسط رو شکسته،این توی نمودار کاملا واضحه و ممکنه یه مثبتی برای بوسه به خط روند شکسته شده داشته باشه حوالی 90 یا 93 تومن.
مورد دوم چیزی که مشهوده و در شکل با دایره نشون داده ام صعودی که از 67 تومن تا 146 تومن داشته اون رو بشکل یه سه موجی 5-3-5 انجام داده یعنی این یه موج صعودی اصلاحی بوده.با توجه به اینکه موج قبل از اون نزولی بوده پس ادامه اون نزول از 146 دوباره شروع شده و امروز به 85 تومن رسیده، بنظرمن با این نمودار کف 80 تومن رو خواهد شکست، در اینصورت پیش بینی من میتونه رسیدن به کف 67 تومنی باشه.
البته این سهم چون قیمت نازلی داره ممکنه تا رسیدن به اونجا نوسانات زیادی روش انجام بشه ولی من فکر میکنم این سناریو محقق خواهد شد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
تحلیلت ایراد داره ، میدونی کجاش ایراد داره ؟
روزهایی که سهم معامله نشده را در نظر نگرفتی ، همین باعث شده فکر کنی حمایت شکسته شده .
در تحلیل ها باید روزهایی که سهم معامله نشده در نظر گرفته شود ، در تحلیل من سهم دقیقا در نقطه برخورد با خط حمایتش جمع شد و احتمالا فردا هم صف خرید بشه .
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)