ببیند شما به یک موضوع اشاره کردید که تقریبا همه ما کم بیش به این موضوع اگاهی داریم بابت روند سود سازی ولی باز هم به این نکته توجه کنیم با اعمال این افزایش سرمایه و پوشش زیان آیا با وضعیتی در آینده در حال رخ دادن هست منظور رفع تحریم ها در عمل که انجام شده و تولید مشترک با ولوو البته با حجم زیاد و صادرات آیا قیمت خکاوه باز هم ریز 100 تومان خواهد بود ظرف یک سال اینده !!!با تشکر
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
دفعه قبل خبری از افزایش سرمایه نشد ! و آقایون سایپا هم چندین بلوک انداختند به همین بیمه ایران و بقیه ! بابت بدهی و تهاتر اون !
بعدش هم قیمت را پایین کشیدند !!!
این بار هم شاید قیمت را بالا می برند تا آنها خارج شوند !
نکته دیگه اینکه خکاوه آخرین باری که افزایش سرمایه از آورده داد ، تا اونجاییکه یادمه چندین بار آگهی کردن برای فروش حق های مانده که کسی جلو نرفت !!!
آخرش سایپا مجبور شد چون ضمانت کرده بود به عنوان سهامدار عمده برداره حق ها رو !
بیشتر از یک سال فکر کنم طول کشید تا سرمایه جدید ثبت شد و سهامش قابل خرید و فروش !!!
این بار هم احتملا می خواهند از جو بازار بهره برداری کنند برای افزایش سرمایه !
وگرنه سایپا خودش مشکل نقدینگی داره و 3 هزار میلیارد از صادرات با بدبختی وام گرفته با بهره بالای 24% !!!
خوب شما که به انداختن سهم توسط سایپا به بیمه ایران صحبت می کند پس چرا حالا با این صف خرید که بهترین فرصت برای بیمه ایران می باشد استقبال نمی کنه و خروج کامل را انجام نمی دهد یعنی قیمت تمام شده برای بیمه ایران 130 تومان می باشد خیر باید پایین تر باشه !!!!
شرایط حال و اینده خیلی فرق می کنه تا 2 سال گذشه شرکت حالا توافقی شده و رفع تحریم ها انجام شده و قرار دادی از قبل بوده با ولوو ولی شرایط قرار داد تغییر کرده در خورو سازان باید صادرات هم داشته باشند با این حال اگر گفته های شما درست باشه باید سهامدار عمده تمام صف خرید را عرضه می کند و به سهم امان نمی داند با تشکر
بلوک بیمه تا اونجاییکه یادمه بالای 135 تومان دادند !
که فرداش با یه 5% بالاتر بیمه شروع کرد به فروش !
پس فرداش شفاف سازی مدیرعامل اومد که شما اشاره کردید !
خود بیمه هم مصاحبه کرد و گفت ما حتما با سود میفروشیم سهمی که گرفتیم ! اما از همون روز منفی شد تا رسید دوباره به 70-80 تومان !!!
خانم ميناوي نميخواي از تخريب سهام خودرويي دست برداري![]()
110 تومان تا 130 تومان هم خرید داشته حالا 130 تومان شما ببینیم این بار بیمه ایران 135 تومان خالی می کند و جایی خود را به یک سهامدار عمده دیگه میده یا خیر تکلیف این سهم باید امروز معلوم میشد با عرضه های زیاد حالا شما می گوید جو گروه خودرو بسیار مثبت می باشد و مانع از ریزش میشه باشه تا 135 هم صبر می کنیم !!!
بعد از 2 سال که دروغ برخی دوستان تکذیب شد ! بازهم میگید من تخریب میکنم !!!!
برگردید پستهای 2 سال پیش این دوستان رو بخونید !!! و ببینید زیرش چندتا لایک خورده به قول خودشون !!!
یک بار دیگه ثابت شد به برخی که اتفاقا پستهایی که لایک زیاد خوردن ! اغلب در این 2 سال برعکس از آب دراومد !
خودرویی ها به اندازه کافی وضعشون خراب هست ! دیگه نیازی به تخریب ندارن !!!
طبق وعده های بی حساب و کتاب برخی کاربران قرار بود اینها عید 93 !!! به قیمت شبندر 1800 تومانی برسند !!! که نرسیدند ! این بار هم نخواهند رسید !!
تخریب دروغ هایی است که همین کاربران می گویند بدون سند و مدرک و دلیل !
در همین خکاوه باز الان یکی نوشته یک ساله به سود میرسه !!! در حالیکه خودرو سواری 50 میلیونی رو نمیتونن بفروشن خودروسازان ! اونوقت کشنده چند صد میلیونی میشه فروخت در این رکود !!! و تعطیلی کارخانجات و بازار !!!
فرض کنیم دولت بخواهد نوسازی کند ناوگان را که از این دولت این کارها بعیده !!!
دولت در بودجه عمرانی مونده و نمیتونه تخصیص بده ! بیاد وام بده برای کشنده ! حالا گیریم بده ! با چه بهره ای میده !! با این بهره ها که اینا میدن، خبری نخواهد شد !
اگر وضعیت بازار فرق کرد !! و توان مردم تقویت شد ! اونوقت میشه این چیزها رو هم بررسی کرد !
من نمیگم بیمه میفروشد یا نه !
یک احتمال این است که اینها بفروشند و در افزایش سرمایه نیایند که قوی هم هست از نظر من ! چون بابت بدهی برداشته اند !
برخی دوستان هم اشاره کردند که به خاطر افزایش سرمایه سنگین فعلا قیمت را بالا می آورند ! اینم هست ! بنده منکرش نیستم !
سابقه خکاوه در افزایش سرمایه آورده را هم که گفتم ! که متاسفانه برخی تهمت می زنند که داری تخریب میکنی !!!
بی خیال !! فعلا خکاوه بالاترین صف خرید امروز بازار را تشکیل داده !!!
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)