حداقل انتظار من از دوستان این است که در این بالا و پایین شدن قیمتها حداقل وقتی واقعیت آشکار می شود ! دست از خیالبافی و تهمت زدن بردارند !
بارها در همین تاپیک به دلیل اینکه پست های دروغ برخی کاربران را زیر سوال بردم، مورد توهین و فحاشی و تهمت قرار گرفتم !
حالا هم که آن دروغها آشکار شده ، برخی با پررویی بیان واقعیت را تخریب عنوان می کنند !
برای فردا صف خرید 200 میلیونی انتظار دارم
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نه به آن عرضه های طوفانی سهامدار عمده و نه به امروز که هیچ عرضه ای از طرف سهامدار عمده انجام نشد با اینکه اطلاعیه افزایش سرمایه هم امده و همه از اورده می باشد حجم مبنا هم پر نشده ببینیم چه نقشه ای برای سهم دارند ممکنه تا 180 تومان هم برود
نوشته از مبلغ 2100به9630این یعنی چنددرصد؟وبه به چه قیمتی باید برسه تا شرکت در افزایش سرمایه برای خریدار توجیح پذیر باشه؟هرکه درپاسخ گویی شرکت کنه ممنونش میشم
این حجم نقدینگی که پشت سهم امده برای ده درصد و بیست درصد سود نیست مطمئنا هدف قیمتی خیلی بالاتر از این حرف هاست . بنده هر اصلاح موقتی رو تو سهام خودرویی بخصوص خکاوه خساپا خزامیا بشدت فرصت خرید میدونم .
میشه 350 درصد افزایش سرمایه تقریبا ولی با توجه به این شرایطی که پش امده دیگه بسیار بعیده می باشد خکاوه بعد از افزایش سرمایه سنگین زیر 100 تومان باز گشای بشه من به 180 تومان امیدوارم که رشد داشته باشه حالا از گوشه و کنار شنیده میشه تا 250 هم جای رشد داره قبل از افزایش سرمایه !!! باید روند بازار و قدرت پول را نگاه کنیم
ویرایش توسط ایرج سابق : 2016/01/26 در ساعت 21:33
فکر کنم امروز و نهایت شنبه صف خرید باشه از دید تکنیکال زمانی احتمال اینکه به محدوه صدتومان برسه زیاده من که با چهل درصد سود خارج شدم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)