با توجه به عرضه شدن صف های خرید روز چهارشنبه فکر میکردم یه اصلاح یکی دو روزه داشته باشیم ولی اخبار مثبتی که بعد از بسته شدن بازار بیرون امد بعید میدونم اجازه اصلاح به خودرویی ها را بده و این احتمال وجود داره از روز شنبه مجددا خودرویی های با صف خرید معاملات خودشون رو شروع کنن .
1 - کاهش نرخ بین بانکی به 17.3 درصد
2 - افزایش 9 درصدی قیمت نفت پس از انتشار اخبار مذاکرات روسیه و اپک
3 - بازگشت پژو به ایران با سرمایه گذاری 400 میلیون یورویی
4 -ورود هیئت سیاسی اقتصادی کره جنوبی روز شنبه
5 - دریافت مطالبات شرکت های پیمانکاری
و .....
ح.ا که حدود 35 میلیون سهم داره
باید مراقبش باشید که شما رو بیچاره نکنه
تو دامش گیر نکنید
چطوری حساب کردید که زیان انباشته صفر شد؟
مگه با اعمال افزایش سرمایه، زیان انباشته هم صفر ميشه؟!
الان زیان انباشته سهم برابر صورت های مالی نه ماه چیزی حدود 759ميليارد تومن هست که به ازای هر سهم میشه 360تومن اما با اعمال افزایش سرمایه 353درصدي ،زیان هر سهم میشه 78تومن ولی زیان انباشته بدون تغییر همون 759ميلياردتومن باقی میمونه.
ویرایش توسط orumbourse : 2016/01/29 در ساعت 21:17
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام خسته نباشی دوست عزیز .
البته من اینطور استنباط کردم که این افزایش سرمایه 350درصدی از اورده اگه اجرایی بشه .این پول وارد شرکت میشه و میره جای بدهی بانکی وغیره ودیگه شرکت حسابش صاف میشه . اگر 180باشه که خیلی ها از افزایش سرمایه فرار میکنند وزحمت واریز هرسهم350تومان می افته گردن سهامدار عمده.پس به نظر من باید سهامدار عمده کمک کنه قیمت سهم بره بالا تا برای امثال من هم شرکت در افزایش سرمایه شیرین بشه.اگه صحبت هایم جالب نیست ببخشید سواد من در این حدست .من دوسال پیش با هدف شرکت در افزایش سرمایه خریدم وتا حالاهم تحمل کردم تا ببینیم چی پیش میاد .بازم از لطف شما ممنون دوست عزیز
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)