خکاوه در این قیمت ها واقعا خریدنی است.
هرکس تونست سهمی را قبل از همه روندش را تشخیص دهد و وارد شود تحلیلگر است.
وگرنه خرید سهام با سود و صف خرید کار مهمی نیست.
خکاوه در این قیمت ها واقعا خریدنی است.
هرکس تونست سهمی را قبل از همه روندش را تشخیص دهد و وارد شود تحلیلگر است.
وگرنه خرید سهام با سود و صف خرید کار مهمی نیست.
انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
چرا معلومه در بخش کدال بروید جستجو کنید که خکاوه افزایش سرمایه داره و حذف پست اول در مورد کاهش سرمایه مربوبط به خکاوه نمی باشد که اشتباه ارسال شد و اگر تازه کاهش سرمایه ای در کار باشه دارند مذاکره می کنند که کاهش ارزش اسمی باشه که فعلا مربوط به خکاوه نیست راستی حتما بروید در کدال افزایش سرمایه 350 درصدی خکاوه از اورده را پیدا می کنید !!!
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
شما 2 سال است روند سهام خودرویی را تشخیص دادید و وارد شدید !!!
روندی که همه چیزش به جریان نقدینگی بند است فقط ! و با زور پول به قیمت سهام تحمیل میشه نه با تاثیر از وضعیت تولید و فروش و هزینه و سود وزیان ! چه تحلیلی هست ؟؟
2 سال بود مدام می گفتند افزایش سرمایه داره میاد روی کدال ! حالا صحبت از کاهش سرمایه هست !!!
می گفتند افزایش سرمایه داره ! باید بره بالا !!! حالا هم حتما می گویند کاهش سرمایه داره ! باید بره بالا !!!
متاسفانه( برای شما تاسف دارد) خپارسی که ما 50 تومان وارد شدیم دارد به 150 تومان نزدیک میشود و همچنان راه صعودش هموارتر, همچنین گروه خودرویی.
با سهام این گروه سهامداری کنید و احمدی نژادی و روحانی برخورد نکنید!
خودتان ضرر کردید متاسفانه.
سهام راه خودشان را می روند و لجاجت و تخریب و راست و چپ و حزب بر نمیدارند.
خودرویی نگهداری...
گفتم اشتباه ارسال شده بود مربوط به خکاوه نیست تازه اگر هم کاهش سرمایه ای در کار باشه دارند مذاکره می کنند که تعداد سهام کم نشه بلکه ارزش اسمی کم بشه توجه کنید این ریسکش هم داره حال میشه دیگه کاهش تعداد سهام نداریم بلکه کاهش ارزش اسمی داریم مثلا زیر 100 تومان میشه اتفاقا بسیار استقبال می کنند
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
شما خپارس وارد شدی 50 تومان ! بنده پلوله وارد شدم 40 تومان !
خپارس به قول شما شد 150 تومان ! پلوله تا 300-400 رفت !
خپارس زیان روی زیان گذاشته در این 2 سال ! پلوله به سود دهی رسید ! و اصلاح بنیادین در ترازنامه !
شما شدی تحلیلگر ! من شدم کسیکه لجاجت میکنه و تخریب !
هنوز یکی از اونهمه حرف و وعده ها در مورد خودروسازان بعد از 2 سال عملی نشده و ثمر نداده !
به قول یکی از دوستان چند ماه دیگه باز دوباره باید وام 25 میلیونی بده بانک مرکزی تا انبارشون خالی بشه !!!
قبلا هم گفتم این سودهای بدون پشتوانه برای شما ! شاید بخشی از ضررها و نقره داغ شدنهایتان جبران شود !
اما این روندهایی که با زور نقدینگی به بازار تحمیل میشه چیزی جز تخریب بازار نیست !
فعلا شما و همفکرانتان حواستان را جمع کنید تا یهو نقدینگی را از بازار نبرند ! و دوباره مثل سال 92 نقره داغ!!! نشوید !
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)