بنده خریدار نیستم ! خیالت راحت !
شما صبح سراغ عرضه رو میگرفتی ! خیلی زودهم جوابتو دادن !
الان بفروشی کمتر از 100 درصد سود میکنی ! ما در پلوله الان بفروشیم 900 درصد سود میکنیم !
شما با زیان انباشته ! با افزایش سرمایه از محل آورده !
ما با سود انباشته ! با افزایش سرمایه احتمالی از محل سود !
اون 8 سال به قول حاج آقا خاطره ! مرض هاری بود ! به خاطر افزایش نقدینگی ! حالا تو این 2 سال معادل کل اون مرض هاری ! نقدینگی ایجاد شده ! میشه هاری به توان 2 ! احتمالا تا آخر دولت بی تدبیر هم هاری به توان 3 یا 4 یا ...!
امروز فرصت خرید نابی بود...
انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
اول اینکه توهین نکن !
دوم اینکه به قول خودت تاپیک رو به بیراهه نکش
سوم اینکه شما نوشتی باید بیای تو صف خرید از من بخری ! منم گفتم من خریدار نیستم ! بعدش میگی میدونم خریدار نیستی! اگه میدونی و میگی باید بیای از من بخری ، پس ...
چهارم اینکه شما خبرها و شایعاتی که میزنی کپی نیست از سایتهای طرفدار دولت ! همه رو نشستی خودت تایپ وتولید میکنی !؟؟
پنجم اینکه چون خبرها و سایتها خوشایندت نیست ! میگی جعلی هست و تهمت میزنی به وطن فروشی !
ششم اینکه همه این خبرهایی که میزنی عمدتا سیاسی هست ! اگر معتقدی خبرهای اقتصادی که من میزنم جعلی هست ! لطف کن شما از همون خبرگزاریهای طرفدار دولت درستش رو بیار بزن !
شركت كشاورزي كشت گسترشايسته-بامسئوليت محدود-
34 M 1.640
این سهامدار حقوقی کشت گستر دوباره وارد ترکیب بالای یک درصد شده خیلی دوست داره به ازای هر سهم 350 تومان پول حق تقدم بدهد برای افایش سرمایه !!! بیمه ایران هم 900 هزار سهم فروخته
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)