۹۴/۱۲/۱۶ :: ۱۲:۱۷http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13941216000591آخوندی ادامه داد: نوسازی 65 هزار کامیون به روش لیزینگ شروع شده و ادامه این پروژه به روش lease و lease purchase میتواند فرایند نوسازی را تسریع کند.
۹۴/۱۲/۱۶ :: ۱۲:۱۷http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13941216000591آخوندی ادامه داد: نوسازی 65 هزار کامیون به روش لیزینگ شروع شده و ادامه این پروژه به روش lease و lease purchase میتواند فرایند نوسازی را تسریع کند.
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
خیر به نظر می رسه راههای مختلف شرایط ثبت نام را دارند اعلام می کنند در مرحله اول و در مرحله دوم باید سهم شرکتهای داخلی تولید کننده کامیون معلوم بشه که
نسبت به توانایی تولید می تواند سهم بیشتری ببرند و یا نسبت به تولید با گیفیت بالا و استاندارد جهانی سهم بیشتری به خود اختصاص دهند ولی شرایط داره کم کم اماده میشه
عرض سلام خدمت دوستان .
امروز اتفاق بسیار بزرگی تو این سهم افتاد که فوق العاده بنده را به ادامه این روند صعودی سهم امیدوار کرد . همون طور که مشاهده میکنید قیمت سقف کانال صعودی خودش را پرقدرت و با حجم بالا شکست . دوستان تکنیکالیست خیلی خوب میدونن که شکست سقف کانال صعودی معمولا کم اتفاق میفته و در مواقعی این اتفاق میفته که سهم پتانسیل فراوان برای رشد داشته باشه . بنده به شخصه به آینده این سهم خیلی خوشبینم . بازم مثل گذشته توصیه میکنم فقط سهامداری کنید .
![]()
ببیند من هم واقعا نمی دانم بعد از افزایش سرمایه چه اتفاقی رخ میده چون باید بابت افزایش سرمایه 360 درصدی 360 تومان پول پرداخت کنه اگر 100 تومان باز بشه
اصلا همخوانی نداره یک نکته که در این بازار به من ثابت شده صد درصد اگر روند گروه خودروی جو منفی بگیرند خکاوه هم با جو منفی باز میشه به عبارت ساده اینکه
با روند منفی دیگه نمیشه جنگید سهم 100 تومان هم قیمت میخوره مگر اینکه یک خبر بسیار عالی بیاید مثلا در گزارش 3 ماهه 95 یک تعدیل مثبت سنگین داشته باشه و
یا بخواهند قیمت سهم را پایین باز کنند حق ها را مفت جمع کنند و در یک فرصت مناسب قیمت سهم بره بالا همین چند حالته باید تا قبل از مجمع تمام شرایط را نگاه کرد
دوست عزیز اگه درست متوجه منظور شما شده باشم باید بگم مثلا شما فرض کنید هدف بلند مدتی خکاوه 600 هست و طبق تحلیل نموداری باید این عدد را ببینه حتی اگه در طول این مسیر قیمت به هر عنوانی ببنده حالا چه تعدیل چه افزایش سرمایه و ... و بعد پایین تر یا بالاتر باز بشه تو بازه بلند مدت حتما باید به هدف 600 تومنی برسه بنده شخصا به صورت تجربی به این مهم رسیدم . یادمه چند سال پیش سهام وتوشه 200 تومنی در شروع موج 3 تارگت 600 تومنی داده بودم که البته بین مسیر صعودی یه افزایش سرمایه هم از انباشته داد ولی در آخر تی پی موج 3 که تارگت داده بودیم را زد .
به بیان ساده متوجه گفته های شما شدم اگر سهم حتی با قیمت 300 تومان مجمع بره و بعد از مجمع حتی اگر دوباره در قیمت 100 تومان باز گشای بشه با اعمال افزایش سرمایه سهم دوباره می تواند به هدف بلند مدت خود قیمت 600 تومان برسد پس نگران نباشیم اگر هم 100 تومان باز گشای شد بعد از مجمع با تشکر
ترس ما از بازیگردانان اصلی سهم و بلاهایی است که سر سهم در میاورند...
هر چه باشد با سهم می مانیم اینده از ان خودروییهاست!
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)