من که گفتم حرف مفت میزنند خکاوه در مسیر صعودی است.
من هم به نوبه خودم به سهامداران خکاوه تبریک میگم بالاخره بعد از حدود 2 سال انتظار افزایش سرمایه روی کدال نشست . بنظرم تو گروه خودرویی بخاطر اهرم سود اوری بالا از همشون ارزنده تره و چه بسا راهشو از گروه جدا کنه . از نظر نموداری تو بهترین نقطه ممکن خبر افزایش سرمایه را روانه بازار کردن و اما بازم تاکید میکنم تو این سهم دنبال سود گنجشک روزی نباشید با این سهم سهامداری کنید ان شالله تا اخر سال رشد خوبی در انتظارشه .
نمودار های فصلی
![]()
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 2,100,000,000,000 ریال به مبلغ 4,500,562,000,000 ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالي . اجراي مفاد تبصره 2 ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت و استناد به بند 48 قانون بودجه سال 92 و ماده 17 قانون حداکثر استفاده از توان توليدي و خدماتي در تامين نيازهاي کشور که در تاریخ 1394/12/15 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
نوسازی ناوگان فرسوده - کاهش نرخ سود بانکی - قرارداد نهایی با ولوو - یوزانس و .... هر لحظه ممکنه اتفاق بیفته . فقط سهامداری کنید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)