click to register
صفحه 353 از 509 نخست ... 253303343350351352353354355356363403453 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,521 به 3,530 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

ستاره دار(2)
    تشکر شده 3,786 بار در 909 ارسال

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط نوام چامسکی نمایش پست ها
    این مسلم تحلیلی ار وپترو داره که 3ساله تارکت 700تومنی داده بهش

////

10ساله بازار هست یکبار به خودش نگفته بابا جون سهم سرمایه گذاری یک دفعه بیاد 5 برابر بشه

یعنی باید ریر محموعه هاش 20برابر بش چرا اونها رو نخریم بیام این رو بخریم

الله بختکی تارگت میداد و یک فیبو اکسیتنش مینداخت و تمام

بلاخره 3 تا ار 20 تا هم درست در میامد دیگه میشد استاد بازار

خیلی ار استاد های دهع 80 الان نمیتونن 2زار سود کنن

چون بازار ما بشدت فرق کرده و پیچیده تر شده

الان 3ساله دیگه صف فروش های انچنانی 6 ماه نداریم دیگه
    تو نمودار عملکردی وپترو سال 1383 بالای 500 بوده سال 1390 و اوایل 1391 هم قیمت سهم زیر 60 تومان بوده سال 1392 قیمت وپترو بالای 300 هم بوده سال 1396 قیمت سهم زیر 200 بوده سال 1397 رو خدا میدونه ولی منم تارگت 600 براش میدم. دیکته ننوشته غلط نداره اونی هم که تحلیل میکنه خطا داره کم و بیش بنده خدا رو جارو کردی رفت وپترو شرکت سرمایه گذاری هست 5 برابر رو قبلا شده ولی سه برابر رو فکر میکنم در اینده بشه. نشد هم کی به کیه
    استادهای دهه 80 یه خط روند کشیدنشون به 1000 تا تحلیل های الان میرزید. تحلیل گرای الان چشم بصیرت ندارن کپی کارن از رو دست همون دهه 80یا.
    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

2. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید ahmad m از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,019 بار در 6,183 ارسال

صدور بارنامه به ناوگان بالای ۵۰ سال ممنوع است

عصر خودرو- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی اعلام کرد: از ابتدای سال آینده صدور هرگونه بارنامه به ناوگان بالای ۵۰ سال در این استان ممنوع خواهد شد.

دوشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲:۰۰

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، منوچهر سلمان زاده در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه این قانون به صورت سراسری در تمام استان ها اجرا خواهد شد،

افزود: این طرح برای بهبود شاخص های بخش حمل و نقل و برای افزایش بهره وری ناوگان باری کشور و تقویت نوسازی این ناوگان با توجه به تصویب قانون هوای پاک به مورد

اجرا گذاشته می شود.

وی اظهار کرد: نوسازی ناوگان باری کشور و استان برای کاهش مصرف سوخت و حفظ سلامت محیط زیست بسیار ضروری است و مالکان مشمول قانون فوق می توانند با

مراجعه به شرکت های تامین کننده خودروی طرف قرارداد نسبت به نوسازی وسیله نقلیه خود اقدام کنند.

سلمان زاده ادامه داد: در این زمینه با تسهیلات در نظر گرفته شده از محل ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و با همکاری وزارت نفت، اقدام

خواهد شد.

وی گفت: متقاضیان می توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت طرح نوسازی ناوگان باری به نمایندگی های شرکت های تامین کننده ناوگان مراجعه کنند.

سلمان زاده اضافه کرد: حداکثر تسهیلات پرداختی 80 درصد قیمت خودرو و بازپرداخت آن با توجه به نوع خودرو انتخابی بین 5 تا 7 سال و نرخ سود تسهیلات 9 درصد است.

سلمان زاده، تعداد ناوگان باری بالای 50 سال آذربایجان شرقی را 234 دستگاه اعلام کرد.

وی افزود: در مرحله اول طرح ممنوعیت صدور بارنامه، وسائل نقلیه با وزن خالص 96 تن تا اطلاع ثانوی از مشمولیت این قانون معاف است.
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ایرج سابق از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال نوام چامسکی آواتار ها
    تشکر شده 33,365 بار در 3,463 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad m نمایش پست ها
    تو نمودار عملکردی وپترو سال 1383 بالای 500 بوده سال 1390 و اوایل 1391 هم قیمت سهم زیر 60 تومان بوده سال 1392 قیمت وپترو بالای 300 هم بوده سال 1396 قیمت سهم زیر 200 بوده سال 1397 رو خدا میدونه ولی منم تارگت 600 براش میدم. دیکته ننوشته غلط نداره اونی هم که تحلیل میکنه خطا داره کم و بیش بنده خدا رو جارو کردی رفت وپترو شرکت سرمایه گذاری هست 5 برابر رو قبلا شده ولی سه برابر رو فکر میکنم در اینده بشه. نشد هم کی به کیه
    استادهای دهه 80 یه خط روند کشیدنشون به 1000 تا تحلیل های الان میرزید. تحلیل گرای الان چشم بصیرت ندارن کپی کارن از رو دست همون دهه 80یا.

تو یک گروه کوچیک 60 نفری تو تلگرام بودم و تفریبا تمام اشخاص بزرگ دهع 80 اونجا بودن و نظرات و معاملاتشون رو درج میکردن

تجربه شخصی ام رو میگم

کلا معامله گر درست و حسابی توشون ندیدم

باردهی هم اگر بوده ار بابت تحلیل نبوده و یا اینکه فوق العاده کم بوده

من خودم ار سال 83 معامله میکنم و تکنیکال هم ار برای بازار فارکس یاد گرفتم و تفریبا هم همه رو میشناسم

دهه 80 ما تو تقاطع شریعتی و بهار تو سینما ایرانیان

کلوپ حضوری فارکس داشتیم و این کلوپ مون تا سال 90 دایر بود و تقریبا هم ار سال 85 تا 90 با تمام افراد مطرح فارکس و بورس به واسطه

همون جا اشنا هستم /البته تهرانیها

مثل اقای محمد مساح که تحلیل گر رویتر هستن و کتابشون به ربان انگلیسی هم چاپ شده یکی ار افراد اونجا بودن

تو سال 2009 هم چند سمینار برزگزار شده و اونجا که تو لینک امضا من تو صفحه اول تاپیک همه رو تفریبا گذاشتم

دهه تو بورس ما کمتر معامله گری داریم که تو دهه 80 سبکش فقط تکنیکال باشه چطور میشه سهمی رو که 6ماه صف فروشو صف خرید داشته

تحلیل کرد //البته تو دهه 80

دهه تجربه و کشف ابزارات و سبک ها و استادهای محتلفی هم بود //ار سبک ابوناچی تا مثلث خامسی و تا سبک منیاتور ایرانی و

100سبک مختلف که بعضا تاپیکهاشون تو بعضی جا موجوده

دهه ای که الیوت براش یک معما و یک رار ناشناخته بود که اگر دیدی باشه افرادی مثل همین مسلم خان

اومده بود تاریح 2500ساله ایران رو در قالب الیوت برای خودش صورت بندی کرده

تا مدتها گرونترین دوره ها به اسم الیوت تدریس شد و افرادی هم به نوای رسیدن و فارغ ار ترید کردنشدن استاد و پول در اوردن

تو سال 85 دوره الیوت ریر 500هرار تومن نبود و من دیدم یک استادی 10میلیون میگرفت و مدتی هم شاگرد رو با خودش همراه میکرد و میرفت

دهه 80 دوره استادهای که بود که نهایت تریدش تو حسای دمو بود و حتی تو اون هم نمیتونستن سود کنن

اواحر دهه 80 وفتی که الیوت ار دور افتاد

بحث الگوهای هارمونیک فراگیر شد و استاد شروع کردن به امورش الگوهای هارمونیک و اجاره ندادن قیمت کلاسهاشون افت کنه و

هرینه کلاسهاشون تو موج 3 موند و عده ای هم یاد گرفتن ار درست کردن ویدیوهای امورشی خودشون رو وارد موج 5 الیوتی درامد بکنن

دوست عریر

دهه 80 استادهای پر دانشی داشتیم که هیچ کدومشون معامله گر بزرگی نشدن و نیستن

همین فروم سر بزن و به تاپیک امورشی که بعضا توسط اساتید تدریس میشد نگاه کن و سطح مطالب رو نگاه کن و به عمق فاجعه نظاره کن

اگر بخوام یک نمونه ار سمبا دهه 80 نام ببرم میتونم به شما

دکتر علی محمدی رو معرفی کنم که سالهاس دارد تدریس و تالیف میکند و حسابی هم پول در اورد و تاکنون نشده جایی بگه من معامله هم میکنم

القصه اگر نطرت اینه باشه که با دانش تکنیکال میشه تو بازار سود کرد من صحبتی ندارم ولی من اعتقادی بهش ندارم

من اعتقادی که دارم اینکه معامله گری بیشتر یک جور هنر است که ما یادمیگیریم ابزارها و دانشی که داریم با توجه به خصوصیات فردی که داریم

تو شرایط رنده و سیال و فرار بازار بتونیم ارش استفاده کنیم

مهم اینکه بتونیم تو عمل دانشمون رو به باردهی برسونیم

نه اینکه فقط بازار رو تحلیل کنیم و موج های اون رو بشماریم

برای معامله گر شدن باید تو بازار معامله گر کرد و ایده های فردیت رو تو عمل بسنجی

من تو اون گروه محدود دیدم که بیشتر افراد معروفی که هستن چندان معامله گر به این معنا که

تنها تو گوشه ای بشین و تحلیل کنن و سود کنن نیستن و همه میخوان ار کنار عوامل دیگر سود بسارن و بعد بذارن به حساب تحلیلشون

یکی ار افراد معروف چند روزی معامله کری و دقت کردم و دیدم چقدر جو بازار و اخبار و هیجانات اون اون رو مثلیک فرد مبتدی کرده

صبح ساعت 9 میخرد و 10 میفروخت و 11دوبار میخرد

نه کاری به الیوت داشت نه کاری به هارمونیکش //چنان موج هیجان اون رو بالا و پایین میکرد که تعجبانگیر بود برام

تو این 3 سال اخیر دانش بورسی و تکنیکالی و بنیادی ما بسیار دست خوش تحول شده و میشه گفت واقعا اینهمه اطلاعات خوب

به معجره شبیه هست تو این چند سال تولید شده و اینهمه افراد موفق و صاحب سبک طاهرشدن

افرادی که معامله گر هستن و دارن سود میکنن و کمتر هم معروف هست

نمونه اون رو میشه در اکادمی بورس دید

20 نفر اول اون تفریبا تو یکماه 100درصد سود کردن و این بنوع خودش فوق العاده هست

تو فروم ادان با دکتر بهرادی و ارشیا رحیمی محمد حسین حیدر پور

با ایدی دیگه ای داشتم بحثهای مختلفی با این 3 عریر سر الیوت کردم و بنوعی میتونم بگم برای همیشه این 3 تا ار قروم نویسی نرفتن

هیچ کدوم نمیتونستن ار بورس و فارکس سود کنن و متاسفانه القاب پر طمطراق استاد رو شونه هاشون سنگینی میکرد

هر چند هیجچ وقت مسلم دانشش انداره این 3 نفر تو الیوت نبود و میتونم بگم دانش ارشیا و حسین پور تو الیوت تو ایران بی نظیر هست

ولی میدونم نمیتون ار بازار سود کنن

سود کردن این نیست که ما یکساله قبل تحلیلی بکنیم و تا سهم تکون خو.رد بیام بگیم ما گفته بودیم نه این نیست

سود کردن اینکه ما تو حسابمون بتونیم رشد بدیم و اون رو توسعه بدیم

یکی ار افرادی که جدیدی خیلی کتاب ترجمه کرده

مهدی میرزایی هست باورش سخته دوست عریر پارسال منفی بود و افراد ریادی رو هم با خودش حانه خراب کرد

چه فایده بیایی 10 تا کتاب چاپ کنی ولی نتونی تو بازار سود کنی و خودت هم خد ضررت 50درصد باشه

چه فایده بتونی ریبای هالم رو تو نمودارهات پیدا کتی ولی برای خودت پول سیگار نداشته باشی

اره من این افراد رو با حاک یکسان میکنم چون باعث گرفتاری خیلی ها شدن و با خود خواهیشون باعث بدبختی خیلیها شدن

من شحصیب رو میشناسم که تو روستا کشاور هست و تا کلاس 3ام راهنمایی هم نحونده ولی هفته 100درصد تو فارکس میگیره و

جای هم صداش نیست و دنبال معروفیت هم نیست چون ترید میکنه و ار ترید دنبال کسب پوله

نه خالی کردن جیب مردم و احساس استاد بودن
    ////////////

اگر دوستان علاقمند باشن یک تاپیک درست کنیم و توش با هم صحبت کنیم

چطور و با چه ابزاری تو بازار بهتر میشه سود کرد

و فارغ ار تیوریها و کتابها

تجربیات خودمون رو به اشتراک بذاریم

استاد سامان /عارف /

یک نطری تو این لینک دادن دیدنش بد نیست

http://forums.boursy.com/showthread....958#post679958

نقل قول نوشته اصلی توسط *سامان* نمایش پست ها
    من قبلا بنیادی کار میکردم و یه سهمی رو تحلیل میکردم و میخریدم و روش میموندم...زمانی که سهم شروع به حرکت میکرد من از اون سهم خارج میشدم چون خیلی رو سهم مونده بودم و خسته میشدم...سهمو با کمترین سود میفروختم و چون حرکت سهم تازه شروع شده بود از سود اصلی جا میموندم

در حالت بعدی سهمی رو تحلیل بنیادی میکردم و میخریدم اما بازار از لحاظ تکنیکی سیگنال فروش میداد و قیمتها بدجور میریخت..اما من با اینکه میدیدم قیمتها داره میریزه بازم اون تعصب کور بنیادی خودمو داشتم و نمیفروختم و تو زیانهای سنگین میرفتم و نتیجه میشد 10 سال درجا زدن و یا زیان کردن

در اواخر 93 روشمو عوض کردم و از بنیادی اوردم رو تکنیکال...اینجا من موقعی سهمو میخریدم که واقعا سیگنال تکنیکی میداد...بعضی مواقع جواب میداد و بعضی مواقع نه...اما دیدمو کوتاه مدت کردم و با کوچکترین احساس خطر سریع نقد میکردم و همین باعث شد دایره زیانم کم بشه و با این روش تا 3 4 ماه ادامه دادم و سود خوبی هم کردم

کم کم دیدم هرچی تکنیکی میخرم بازم جواب نمیده پس اومدم رانت رو هم چاشنی کار کردم و روابطمو گسترش دادم و با رانت و تکنیکال هم سود خوبی کردم و با این روش تا نیمه های 94 ادامه دادم..

به اینجا که رسیدم دیدم دیگه رانتهایی که به ما میرسه رانتهای سوخته هست و هر موقع به ما میگفتن فلان سهمو میخان بکشن بالا در واقع رو سر ما میخاستن خالی کنن که اخرین نمونش وساخت بود

دیگه این روش هم جواب نمیداد

اومدم فقط تکنیکال رو با تحلیل بنیادی با روانشناسی بازار قاطی کردم

40 درصد تکنیکال 40 درصد روانشناسی و فقط 20 درصد بنیادی

کنتور وقتی از 1300 رد شد سیگنال تکنیکی داد..وقتی از 1500 رد شد رفتم نشستم صورتهاشو بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که شاید خبری توش باشه

وقتی از 1700 رد شد دیگه مطمئن شدم اتفاق بنیادی قراره توش بیفته و پله اول روی 1740 خریدم و پله دوم روی 2000 و اینم نتیجش شد

میخام اینو بگم

روانشناسی بازار و تحلیل تکنیکال در بازار ایران بیشتر جواب میده

حالا همه مطالب بالا رو تو چند جمله خلاصه میکنم

یه سهمی که میدیدم داره صف میشه منم میخریدم...یا سهم بعد از خرید من صفش سنگین میشد و 10 15 درصد گین میداد و یا سهم شل میکرد و یا با صف سبکی میرفت برای روز بعد

اگه سهم شل میکرد و یا با صف سبکی میرفت برای روز بعد من بلااستثنا رو یر به یرم برای فروش میزاشتم و در 80 درصد موارد روز بعد یر به یر منو میزد و من خارج میشدم..اصلا ریسک نمیکردم که بخام سهمو نگه دارم..اینجوری هم کارمزد میساختم و هم برگشت کارمزد نصیبم میشد و کارگزاری به حسابم میریخت

اگرم سهم با صف سنگین بالا میرفت در اولین ریزش صف میفروختم و تمام

این روش کار من بود

در مواردی که گین های بالا میگرفتم فقط روانشناسی بازار باعث میشد من نفروشم و با سهم بمونم و نتیجش میشد سودهای سنگین که در گروه قند و کنتور من همینکارو کردم

سهمی در صف فروش نمیخریدم و فقط در صف خرید میخریدم و تک سهم و پرریسک کار میکردم...اگر صف سنگین میشد که هیچ اما اگه نمیشد روز بعد رو یر به یرم فروش میزاشتم و در 80 درصد موارد روز بعد یر به یر منو میزد و من خارج میشدم و کاری هم نداشتم که بعد فروشم بالا میرفت یا پایین

اگر به هر دلیلی یر به یرم رو نمیزد با نهایت 5 درصد ضرر روز بعد نقد میکردم و منتظر نمیموندم
    ویرایش توسط نوام چامسکی : 2018/02/27 در ساعت 08:41

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

6. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید نوام چامسکی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 106,904 بار در 32,688 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط ایرج سابق نمایش پست ها
    شنده شده گروه سعید درخشانی و گروه مافیا وارد خکاوه شدند برای سودهای بالا !!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط negarminavi نمایش پست ها
    با مافیا تا 1400 !

8. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال

صف خرید میشه
    با مافیا هستیم !!!

10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ایرج سابق از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال

هم معاملات خکاوه بی سابق میباشد

قیمت این سهم 300 تومانه در سال 97 !!!

12. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ایرج سابق از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 106,904 بار در 32,688 ارسال

صف خرید میشه
    با مافیا هستیم !!!
    خکاوه از این بازی ها زیاد داشته و زیاد دیده ! آخرشم چیزی نبوده جز زیان !

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط negarminavi نمایش پست ها
    خکاوه از این بازی ها زیاد داشته و زیاد دیده ! آخرشم چیزی نبوده جز زیان !
    زیر خاکی 97 خکاوه میباشد !!!

15. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید ایرج سابق از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bourse آواتار ها
    تشکر شده 8,276 بار در 1,297 ارسال

هم معاملات خکاوه بی سابق میباشد

قیمت این سهم 300 تومانه در سال 97 !!!
    ان شالله

17. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط bourse نمایش پست ها
    ان شالله
    کامیون ولوو قوی ترین کامیون جهان از مقاومتها گذر میکند !!

19. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ایرج سابق از ایشان تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع