یه حسی بهم میگه بوی بسته شدن سهم قبل سال میاد !
یه حسی بهم میگه بوی بسته شدن سهم قبل سال میاد !
من هم عرض نکردم تفاوت نداره
بلگه گفتم خیلی تفاوت نداره
محتواش در اصل میشه تفسیر کرد که یکیه
اما نوع بیانش متفاوته
در واقع تضادی با هم ندارند
اینگونه نوشتن در نامه های ادارای و لوایج که مرتبط با شغل بنده هم هست امری عادیه که طوری بنویسیم که هم کسی ایرادی نتواند بگیرد که چرا فلان مطلب را گفتی یا نگفتی و هم مصالح رو رعایت کرده باشیم و برای مطالب آینده دست باز باشد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
من این سهمو ندارم اما اینایی که امروز به خاطر شفاف سازی فروختن فردا اولین کسایی هستن که برای اینکه سهامشونو سرجاش بزارن دست به ماشه خرید هستن البته اگه فرصت خرید انچنانی بده
بعید میدونم اون 40 میلیون که برای فردا تو صف گذاشتن حاضر بشن فردا تو منفی بفروشن
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
تنها علت فروش شفاف ساری نبوده که فردا هم بخاطر اون بیاد سهم رو بخره
بنوعی همه چیز رو به شفاف ساری ارتباط دادن و یا به فروش حقوقی ارتباط دادن
ساده سازی مسله هست
یکبار تو مسیر 90 میلیون سهم معامله شده تو مثبت کاملش و روز بعدش اومده 40میلیون تو بازار سهم جابجا شده
بنظر دوستان امروز 110میلیون سهم جابجا شده و سهم صف فروش شده
حتی 40 میلیون هم بیاد تو نقطه سربه سرش بخواد خارج بشه
اگر 40میلیون هم فروشنده جدید بیاره
بنظرتون برای رشد سهم پولی هست که بیاد سهم رو بالای قیمت پس فرداش بخره
منظورم اینکه ایا سهم توان این رو داره بره بالای 120تومن با این حجم معامله
اگر معاملات به این شکل باشه من فکر نمیکنم بتونه بره بالا
میمونه چطور میتونه بره بالا
1حقوقی بیاد بخره و خریدش لااقل بیشتر ار فروشش باشه و به بازار این الارم رو بده که سهم ارزشمند هست
دوما خریداران بتونن سهم رو تا ساعت 11صف خریدش بکنن
و حداقل 30میلیون سهم صف خرید داشته برای روز بعدش
نباشه این موارد //میتونه نوسان بده و خریدار قوی تر منتظر میمونه سهم بیاد تو قیمتهای 90 تا 85تومن
////
خودم تصمیم دارم فردا بخرم و نوسان ارش بگیرم ولی برای اینده نزدیک نوشتم
تو میان مدت باید سهم حرکت کنه روی نمودار تا بهتر نظر داد
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936
اکبری جونم چرا همان ایرج سابق نمی شوی؟ همه ترس من این است که فرش زیر پایت هم در راه فرغون سازی بر باد بدهی. این گز و شیرینی ها را سر این قبر خالی خیرات ننما. سهام خوب و پدر مادر دار را بخر.یادت بماند با مدیران خودروسازی ها دست که می دهی بعدش انگشتانت را بشماری. چون به سرعت بادهوا یک وقت می بینی دو تا انگشتهایت کم گشته است.اگر بگویی انگشتانم کو شفاف سازی می دهند که سه انگشتی بودن برای تقویت بنیه و قوه باء خوب می باشد. آنوقت است که گول خورده ای و شاداب و خندان با سه انگشت به فنا رفته ای.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
تو چند درصد بالا و پایین خریدن نباشید . سهمتون رو دو دستی بچسبید و یخیال نوسان بشید که بازی 97 دیدن داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)