الان جمع ميشه.
فردا هم روند مثبت ميگيره.
الان جمع ميشه.
فردا هم روند مثبت ميگيره.
جناب شريعت از خكاوه خارج شد بدبخت شديم عملا"
تحلیلگر بازار tahlilgar0@
دوست گرامی
همیشه در معاملات خودت استراتژی داشته باش
هر کسی میتونه یک سهم رو بخره یا بفروشه
ایشون هم به هر دلیلی طبق گفته شما،سهمش رو فروخته ( استراتژی شخصی )
یعنی شما هیچ دلیلی برای خرید خکاوه نداشتی ؟؟!!
سهمی که حدود 5 سنت قیمتشه،ترس داره ؟؟!!
خکاوه در کوتاه مدت بالای سطح روانی 200 تومن تثبیت خواهد شد
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
جناب اراک بورس عزیز.شاید سابقه شما در بورس بیشتر از من باشد (سابقه من 4 سال).جسارتا عرض می کنم رفتار امروز شما کاملا هیجانی هست و متاسفانه در دامی که سفته بازها و حقوقی ها برای امثال من و شما پهن کردند گرفتار شدید.از نظر شما ایجاد صف فروش در تقریبا همه نمادها و صنایع آن هم به صورت هماهنگ و همزمان طبیعی هستش؟آیا در بازار خبر خاص و تاثیر گذار جدیدی پیش آمده؟آیا جمع شدن صف فروش برخی نمادها در آخر وقت نمی تونه نشاندهنده حقه ناجوانمردانه برخی حقوقی ها باشه؟آیا به ناگاه و یک شبه همه صنایع زیان ده شدند؟آیا شرایط امروز بدتر از بحران سوریه است؟ در بحران سوریه من هم جزء کسانی بودم که مفت سهامم فروختم و دیدیم عده ای چطور پیاز داغ بحران را در سایتها زیاد کردند که بتونند سهام من و شما را از چنگمون در بیارند.آیا هایی که عرض کردم و خیلی آیاهای دیگه از نظر من یک جواب داره و جواب اینه که منفی امروز فردا گذراست و مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش
Honesty is the best policy
جالبه دوستانی تا دیشب بودند که برای خودشون تحلیل از این سهم میزدن و میگفتن این سهم فلان هست و غیره
حالا گویا همین افراد از سهم خارج شدن
از سهم تبلیغ میکنن و بعد خارج
درود!!
کی خارج شدم؟
هی وای من! حداقل 20 نفری هستند که کد بنده رو بلدند برید بپرسید بنده امروز یک برگه سهم فروختم یا نه... اگر من انقدر اماتور بودم که امروز تو صف فروش برم یا حتی تو منفی بفروشم قطعا بازار رو کامل کنار می گذاشتم...
پ.ن: اهااااان! اون محمودمونه!
من یاسرم اون محمود! من گلپایگانی اون مشهدی! من سیدم اون نیست! من بنیادیم اون تکنیکالیست! من صبورم اون عجول!
البته بچه خوبیه ها؛ هوای همدیگه رو هم داریم
![]()
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
آقای یاسر شریعت من از شما عذر خواهی میکنم بخاطر این قضاوت عجولانه . البته مقصر این دوستانی هستن که فقط شایعه ایجاد میکنن ( البته ملاک تصمیم گیری خود شخص هست ولی ناراحتی من از تبلیغات بود )
من پیش خودم فکر کردم که شما که تا دیشب از سهم تبلیغ میکردین چطور دیروز در مثبت نفروختین و امروز در صف فروش فروختین !!!!
در کل این تالار ها شده منبع شایعات بیخود و الکی
مثل امروز که صالح آبادی رو گرفتن و فلان شد و بعد از دو روز میگن که مذاکرات شکست خورد . واقعا چی بگم به این افرادی که با ایجاد شایعه پول حرام بدست میارن
در آخر از شما مجدد عذر خواهی میکنم
سيد پس اون محموده. ببخشيد پس
پس شما رتكو نخريدي؟ بابا يه مشخصه بزاريد شما 2 تارو اشتباه نگيريم
اونم خيلي زرنگه ها.
![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)