تشکر فراوان
تشکر فراوان
سلام و درود
امروز خکاوه خریدم. سطوح 78 ، 84 و 88 سه حمایت معتبر بودند که سهم از حمایت 84 برگشت
سهم یه نیمچه مثبتی میزنه برای 100 تومن فعلا
تارگت کوتاه مدت سهم به کنار ، تارگت میان مدت سهم 80% دیگه تو این سهم خوابیده..
Abad, arad700, e_abrishamchi, farshidn, iligal, mortezam83, negarminavi, ابشار, احسان147, اشراق, ایرج سابق, شهرقدس, م-ع
اکبری جونم من نمیخواهم دلت بشکند اما کدام بالاها؟ یک بالا بگو من یادآوری ام بگردد؟ هی گزارش بدهی خوب میکند اول سال بعد هی تعدیل منفی بدهی بالا پایین میباشد؟ پولها را به حساب امام قلی خان واریز بنما در عوض خریدن نقل و شیرینی بر سر قبری که مرده در آن نمی باشد.آخر باد هوا که سود نشد. حالا بر فرض بیاید بگوید سهمی دو میلیون سود می نمایم. عقل هم خوب چیزی می باشد. اگر در سهام فولاد و آهن قراضه سرمایه گذاری نموده بودی یک سودی کرده بودی که آنهم نکرده ای. هی حالا بگوی خکاوه خوب می کند و فلان می گردد.از روی دست اروم بورس خان نوسان گرفته بودی الان اینقدر در ضرر نبودی. من خاطرت را می خواهم اینها را گفتم.تو باید توبه کنی وهمان ایراج سابق بگردی.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
امسال آخرین سال حضور من در بازار بورس بازار قمار خونه اسلامی میباشد چون توانی در بازار بورس و سهام نمیبینم که رشد کنه البته با این وضعیت اقتصادی
اگر تا 3 ماهه دیگه وضع تغییر کرد و توانستم انگیزه و امیدی برای رشد بازار پیدا کنم که میمانم و گر نه کلا خارج میشوم تمام سهم های کگل - پالایش- خکاوه را میفروشم و در ربا خانه
اسلامی میگذارم
چون با این وضغیت سرمایه گذاری نه در دلار جواب میده ونه با قیمت بالا سکه فقط اوراق مشارک خرید میکنم در اوج تحریم ها در سالهای 91 الی 92 بنده خیلی امیدوار بودم به بازار و رشد شرکتها و الان هیچ امیدی به رشد بازار و سهام نمیبینم مگر تک سهم های محدود آن هم با خبرهای رانتی بنده با این شرایط امیدی برای بازار نمی بینم منتظر خرداد ماه هستم تا تکلیفم را روشن کنم
موفق باشید
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)