نوبخت: امکان کاهش نرخ دلار از ۴۲۰۰ تومان هم وجود دارد
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به سیاست جدید ارزی دولت گفت: بر اساس این سیاست برای واردات کالاهایی که با ارز مبادلهای انجام میشدند، یارانه لحاظ خواهد شد.
۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۶
وی در پاسخ به این سؤال که با نرخ جدید دلار عملاً نرخ ارز مبادلهای حذف شده است چهمیزان از واردات کشور با ارز مبادلهای انجام میشود گفت: در سیاست ارزی دولت که ابعاد زیادی از
آن رسانهای نشده است برای واردات کالاهایی که با ارز مبادلهای انجام میشدیارانه در نظر گرفته خواهد شد.
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
معما چو حل شود آسان شود صحبت از موج 2 بود بین دوستان ولی هم موجی که بالا اومد C از کارکشن B بود و هم موجی که درونش هستیم c اصلی هست که قبلا حمایت و کف رو گفتم با نوسان نه به شکل صف فروش LOW جدیدی رو تجربه میکنه و اگه نکنه یا محدوده کف قبلی برگرده با یک C ناقص روبرو هستیم، تو این 8 سالی که تو بورس هستم بازی خکاوه خرید 40- 50 تومان و فروش بالا 70 -80 تومان بوده و فکر کنم همین آش و کاسه در اینده هم باشه. تهش بورس ایران زیان ده. یا به نوعی تولید در ایران زیان ده هست.
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1659&page=369
ویرایش توسط ahmad m : 2018/04/11 در ساعت 10:04
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
با درود و تشکر از شما :
اگر C ناقص شود یعنی قیمت قبل از حدود 64 تومان برگردد با احتمال بالاتری می توان گفت که موج 2 از 3 ( یا 1 ) بزرگ است . فرمایش بالا در صورتی درست خواهد بود که قیمت به کمتر از حدود 64 تومان برود.
نظر من این است که قیمت قبل از 64 برمی گردد و ما الان در موج 2 از 1 از 3 بزرگ ( یا یک بزرگ ) هستیم.
در تصویر قبلی شما b کمتر از A است آیا این از نظر تکنیکال درست است ؟
ویرایش توسط Abad : 2018/04/11 در ساعت 12:12
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دروود فراوان موج بی میتونه کف A رو بزنه در این صورت c پر قدرتی هم نداریم که این اتفاق افتاد و c از a عبور نکرد موج b تا تراز 1.27موج a میتونه بالا یا پایین بیاد اینجا b بصورت flat اتفاق افتاده
تو موج 2 گپ نداریم اینجا داریم تو موج تو ممنتم نزول و ریزش نداریم اینجا داریم خاطر جم باش تو 2 نیستیم این کاری به باقی گروه نداره و تکنیکالش فرق میکنه
ویرایش توسط ahmad m : 2018/04/11 در ساعت 12:13
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)