به زودی باید تکلیف شخص حقیقی دوم در لیست سهامداران عمده معلوم بشه
به زودی باید تکلیف شخص حقیقی دوم در لیست سهامداران عمده معلوم بشه
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نوشته اصلی توسط Abad
![]()
من گزارش 12 ماهه را مطالعه کردم جالب نیست ( به ویژه رشد هزینه ها ) و این یعنی بازیگر بدش نمی یاد خکاوه روند نزولی بگیره .حدسم اینه گزارشات بعدی طی سال 97 گزارش بهتری خواهند بود.
روز دومی هم که باید معاملات رو رصد می کردیم کامل نشد و سهم بسته شد.
حالا من مجبورم آن احتمال که قبلا گفتم ضعیف ، رو مطرح کنم یعنی با این گزارش ضعیف روند نزولی قوت گرفته (احتمالا با ریز موج های مثبت و کوتاه ) و اگر حمایت حدود 80 هم شکسته بشه قیمت میره به سمت حدود 60 تومان.
پس با این وضع دو احتمال بالا به مشکل بر می خوره و نسبت به روند بدبین میشم.و نظر قبلی را قبل از باز شدن سهم اصلاح کردم
پ. ن. من این سهم رو ندارم و برای یادگیری رصد می کنم اگر خودم داشتم خروج می زدم و بعد اطمینان از برگشت مجددا ورود می کردم .البته هر کسی مسئول بررسی هست و باید طبق نظر خودش عمل کنه ، چون هر نظری می تونه کاملا اشتباه باشد.
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
با سلام و عرض ادب و احترام
خداییش قدرت خریدار بسیار بالاست
جالبه گزارش هر چی بدتر باشه ببینید سنگینتر می خرند!!
به راستی چرا خریدار امروز صف خریدش کرد؟ در حالیکه به راحتی می توانست با این گزارش ارائه شده خیلی پایینتر بخره؟!!!
مشخصه که خریدار مشکلش 10 یا 20 درصد نیست!!!!
286 نفر حقیقی 29 میلیون سهم خریدند امروز !!!
یعنی نفری 101 هزار سهم به طور میانگین خریدند
خداییش قدرت خریدار بالاست و به نظرم اهداف سهم هم بسیار بالاست چنانچه در خواب هم نخواهیم دید !!!
سازمان میبنده سهم رو و باز که میشه سهم صف خرید میلیونی میشه و خریدار قدرتش رو به رخ میکشه
این سهم را مد نظر داشته باشید
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
دیروز سهمو منفی 4 باز کردند ! با حجم کمی بردند صفر تابلو و صف خرید کردند !
به راحتی 20-30 میلیون سهم فروختند !
امروز هم صف فروش !
اگه دیروز منفی 4-5 میموند میتونستن به این راحتی 40-50 میلیون سهم بفروشن !؟
دلار تک نرخی جهانگیری هم که فعلا روند صعودی در پیش گرفته !!!
صف را باید جمع می کنند.
بازار باید رشد کنه وگرنه......
سعید درخشانی اگر وارد سهمی بشه تا از ان سود کلانی نکنه ولکنش نیست. ولی تا سایپا را باز نکنند فکر کنم همین رویه را اجراکنند
170 تا فروشنده به 520 تا خریدار !
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)