یه دست اندازی حوالی 820 فکر کنم داره ! بعد از عبور از اون محدوده شاید رشد قوی ببینیم ازش !
الان تقریبا اکثر تحلیل گرها اعتقاد دارن خکاوه تو چند ماه آتی میتونه تا محدوده 8- 10 هزار تومان هم رشد کنه ( فیبو 1.618 ) کانال . تارگتی که الان من میخوام بدم احتمالا واسه خیلی هاتون عجیب و غیر واقعیه ولی طبق نمودار بلند مدت سهم تو یه سوپر سیکل قوی سالیانه هستیم که تو 3 تا 5 سال آینده قیمت هم سهم یموته تا فیبوی 2.618 کانال محدوده قیمتی هر سهم 190000 ( یکصد و نود هزار تومان ) برسه . نه فقط خکاوه که خیلی از سهم ها تارگت های خیلی بالایی دارن . شاخص امروز بورس ما به مانند شاخص داوجونز چند سال پیشه . فقط سهامداری کنید و حتی یه برگه سهم فروشنده نباشید
![]()
آماده بازگشایی بعد از مجمعی که برگزار نشد البته !!
جدیدا مد شده هر کی میخواد سهمشو تبلیغ کنه مینویسه بزرگترین جا مانده بازار . بدون اینکه گذشته سهمو ببینه یا قبلش یکم فکر کنه . چند روز پیش تو یه فرومی یه سهمی یکی نوشته بود بزرگترین جا مانده وقتی رفتم گذشتشو دیدم تو دو سال اخیر بالای صد برابر شده بود قیمتش!!! ولی نظر منو بخواهید بزرگترین جامانده رشد بورس سهام خکاوست . از سال 83 تا به امروز فقط و فقط حدود 30 درصد رشد داشته . یعنی کسی که سال 83 خکاوه خریده بود امروز با احتساب افزایش سرمایه ها و سود هایی که تو مجمع گرفته بود فق و فقط 30 درصد توی سوده!!! تو کل بورس بگردید نمیتونید سهمی پیدا کنید که تو 15 سال اخیر فقط 30 درصد رشد داشته!!!
![]()
خرید سنگین خکاوه در منفی سه !
به نظرم عقب مانده ترین سهم گروه خودروست ! امروز فقط فرصت ورود بود .
خرید در منفی کامل چسبید
خاور صف خرید بود یه عده داشتن اینو میفروختن
خرید حقوقی در خاور هم جالب توجه هست
لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)