خوش آمديد جناب خوش نيت
خوش آمديد جناب خوش نيت
جناب خوش نیت عزیز با توجه به تاریخ عضویت جنابعالی مشخصه از قدیمی های بازار هستید . ببنید همون طور که احتمالا خودتون هم میدونید معمولا وقتی سهم ها از یه محدوده خنثی رهایی پیدا میکنن دوره رشد رو تو سریع ترین زمان ممکن طی میکنن . سهام خکاوه قریب به 15 سال تو یه محدوده رنج در نوسان بوده و تازه از قفس آزاد شده راستش اینکه دقیقا بخوام زمان بدم نمیدونم ولی با توجه به اینکه تو موج 3 سهم هستیم نباید زمان خیلی طولانی سپری بشه ( بخاطر شارپ بودن موج 3 عرض میکنم ) . جدای از چارت فوق العاده سهم اگه به ارزش بازار سهم هم نگاه کنیم به شدت از گروه جا مانده . بنده رو یه سرمایه گذاری بلند مدت روی این سهم خیلی خوشبینم
اگر یکساعتی دیرتر صفش جمع بشه ! یک سهم خوبم را برای خکاوه قربانی می کنم ! بعید می دونم صف فروش ماندگار باشه و احتمالا در کمتر از چند دقیقه بلعیده خواهد شد .
اگه این یکی دو روزه برگرده و صف خرید بشه یه اتفاق فوق العاده توی چارت میفته که بعدا نمودارشو میزارم و بررسیش میکنیم ( تو برگشت سهم و تارگت های بالاش شکی ندارم بیشتر الان واسم زمان و قدرت شکست سقف قبلی مهمه ) به هیچ عنوان فروشنده نباشید
ممنون جناب اقای bourse
حقیقتش من زیاد از تکنیکال سر درنمیارم البته یک چیزای اولیه رو می دونم من بیشتر مثل خود حضرت عالی بلند مدتی هستم
الانم که از شما پرسیدم چقدر طول میکشه برای این بود که 3 سال هست که تک سهم شلرد هستم از زمان 2تا افزایش سرمایه قبلتر زمانی که پیشرفت کارخانه به 60درصد رسید من تک سهم شدم الان هم میبینم شلرد هنوز نصف راه رو نرفته
اگر چه راهی که باید تو 3سال می رفت رو تو 3ماه رفت ولی هنوز وسط های راه هم نرسیده وچون خبر موثق دارم که از فروردین تا الان 3بار با اقای روحانی هماهنگ شده برای افتتاح ولی لحظه اخر از طرف اقای روحانی به هم خورده هر دفعه به یک دلیل والان 5 ماه طرح اماده افتتاح هست وتمام تیزرهای تبلیغاتی رادیو وتلوزیونی اماده هست ( این اطلاعات رو به خاطر حضور هفت وهشت باره در مجمع واشنا شدن با هییت مدیره به دست اوردم طوری بود که مجامع اولیه تو شهر کرد فقط 5نفر هییت مدیره بود وففقط من )
الان هر روز که از خواب پا میشم میگم امروز دیگه سهم رو می بندن برای افشای الف وشروع تبلیغات عظیم واسه همین امروز بعد 3 سال دلم نیومد نصفه نیمه سر سهم رو ببرم گرچه باید اعتراف کنم فشار بسیار زیادی رو تحمل کردم
امروز نمی دونم دقت کردید یا نه شلر رو 2 روز صف فروش کردند امروز کامل صف جمع شد وسهمی که روزانه 3درصد می خوره امروز اخر وقت تو7درصد مثبت فردا 200میلیون حجم زدند از این ور هم می دیدم خکاوه منفی 5 راحت میشد حجم خرید پاک قاطی کرده بودم ولی هر طور بور با ته مونده های سبدام وخنزر پنزر های ته سبد هر طور بود 4میلیون گرفتم
حالا منتظرم ببینم شلرد این هفته الف می خوره تا سوییچ کنم رو خکاوه
ببخشید پرحرفی کردم
من حجم زیادی خکاوه دارم یعنی بیشترین سهم سبدم است
ولی مشکلم اینه زیاد از داراییهای شرکت اطلاعی ندارم
فقط میدونم زمینش داخل جاده مخصوص 10 هکتاره اگه اشتباه نکنم
اگه دوستان از امکانات و تجهیزات شرکت آگاهی دارن ما رو مطلع کنن
شلرد هم سهم خیلی خوبیه من واسه یکی از پرتفوهاهم رو 700 خرید کردم و متاسفانه رو 1900 خروج کامل زدم که فکر میکم اشتباه کردم ( البته اینو بگم سبد شخصی خودم تک سهم خکاوه ) . در مورد خکاوه فکر نمیکنم اصلاح زیادی بخوره و احتمال میدم هفته اینده مجدد بیفته تو صعود . یسری تحلیل های نسبیتی دارم روش انجام میدم کامل شد میزارم تاپیک
.......................
ویرایش توسط bourse : 2020/08/07 در ساعت 15:25
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)