امروز خکاوه ! و چکاوه ! بعد از مدتی صف فروش ممتد !!! با حجم خوبی از صف فروش خارج شدن !!!
امروز خکاوه ! و چکاوه ! بعد از مدتی صف فروش ممتد !!! با حجم خوبی از صف فروش خارج شدن !!!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کسی هست بگه این چرا اینقدر کوچولو موچولو مونده؟؟؟
کلا ۲/۶ ملیارد سهم
شناور واقعیش خیلی کنه
با خرید ۲۶ میلیون سهم حدود ۱۰ میلیارد تومان میشه ۱ درصد شرکت رو خرید
بشدت خشکوندنش
یعنی شما با پول ۵ تا خونه کلنگی تو تهران البته یه کم جای خوبش، میتونید یه سیت سایپا دیزل رو صاحب شوید با کلی املاک و برند و شرکای برجامی مثل ولوو و ...
ول کنید این سهام گنده مثل نهنگ فولاد و کگل و شستا و شپنا رو .....
چهار نفره جمع شید سیت های سایپا رو بگیرید!!!
عجیبترین سهم بازار پایه خکاوه هست:
کوچکترین سهم خودرویی و شاید بشه گفت یکی از کوچکترین سهام بازار
برند معروف تجاری ایران که تحریم ها نابودش کرده و تحریمهایی که روزهای واپسینش را میگذراند
زیان انباشته سنگین که نیاز به افزایش سرمایه سنگین دارد
بشدت کشور نیازمند نو سازی ناوگان حمل و نقل است بشدت!!!
مهمترین نکته قرار گرفتن در کف کف کانال اش هست و بشدت شناوریش جمع شده فقط در ۱۰ روز گذشته حدود ۴۰۰ میلیون سهم یعنی ۱۵ درصد شرکت بین ۴۰۰-۵۰۰ تومان معامله شده و چهارشنبه در خالیکه خودرو و خپارس صف فروش شد لحظاتی، خکاوه چندین بار صف خرید سنگین شد
کل مارکتینگ نمایندگی انحصاری پلو در ایران ۱۲۰۰ میلیارد تومان! معادل ۵۰۰ تریلی ولوو!!!! مگه داریم مگه میشه!!! خوب البته ناآگاهی بازار است دیگر میروند تلیسه را ۵۰۰۰ میلیارد تومانقیمت میگذارد!!! هر گوساله= ۴ دستگاه ولوو
چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
۹۹/۹/۱۴
ویرایش توسط TARGET : 2020/12/04 در ساعت 09:57
اگه گذشته سهمو بررسی کنید یه نکته عجیب میرسید حقوقی تو اکثر روزها تقریبا فروشنده بوده یا حداقل اینجور میشه گفت وزنه فروش حقوقی خیلی سنگین تر از وزنه خرید بوده . خوب از دید دوستانی که تازه وارد بورس شدن ممکنه این زیاد چیزی خوبی بنظر نرسه ولی من اینجور فکر نمیکنم . من پشت پرده تمام این فروش ها را فقط پر شدن کد خودی ها میدونم . یه روزی تو این سهم چنان آتش بازی راه بیفته تو کل دوران بورس بی سابقه باشه
دقیقا!
قبل دادن ۶ میلیون سهم حقوقی، تعداد خریداران ۶۶ نفر بود! بعد ۶ میلیون هم همچنان تعداد خریدار ۶۶ نفر باقی بود! یعنی یه نفر حسابی تو صف بود و با هماهنگی حقوقی کد به کد زدند! فقط من موندم اینا کی اند اینقدر جلوهای صف اند وکل اردرشون پشت سر هم قرار میگیره و یه نفر لاشون نیست!!!!!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)