سلام بورس جان
من این مطلب رو با گوشت وپوست واستخوانم تو ذوب درک کردم وفهمیدم 2 سال تمام فرهنگیان تو ذوب فروشنده بود 2 سال که میگم فکر نکنی اغراق هست یا یک چیزی از دهنم می پرونم 2 سال هر روز با ذوب بودم 2 تا مجمع رو پاشدم رفتم اصفهان ببینم چه خبزه مجمع اول زیاد در گیری پیش نیومد نماینده فرهنگیان هم که رییس مجمع بود زیاد شلوغ نکرد وگفت پول لازممیم به همین خاطرهست ودوباره فردای بازگشایی بدتر شروع به فروش کرداما مجمع دوم جاتون خالی 3 ردیف اول همه کت وشلوار پوشیده پزسنل خودشون بودند قیامتی شد تو مجمع کلی بروشور وپلاکارد اورده بودند بر ضد فرهنگیان یکی از سهامدارا که کلی سهامدار هم پشتش بودند وحمایتش می کردند بالاخره موفق شد میکروفن رو بگیره دستش نیم ساعت تمام از رو لیست که همراش بود با دلیل ومدرک جلوی نماینده بورس تمام قانون شکنی های فرهنگیان رو با روز وساعتش تو تابلو اعلام می کرد
یک تخلف اعلام میکرد یکی بد وبیراه به فرهنگیان که نمایندش رییس مجمع بود بد وبیراهی که ببخشید به خر می گفتی قرمز میشد وسرخ میشد ولی اینا عین خیالشون نبود تمام اون 3 ردیف جلو هی زود زود برمیگشتند ورییسشون که در بین مردم بود رو نگاه می کردند که چکار کنبم اونم هی با اشاره وچشم میگفت فعلا هیچی
خلاصه بعد از نیم ساعت فحش دادن ومدرارک رو اراییه کردن وقتی به زور میکروفن رو گرفتن یک جمله تاریخی گفت و در عرض 10 ثانیه مجمع رئ تموم کرد
برگشت به سهامدارا واون یک سهامدار گفت مالمونه دوست داریم هر کاری می تونی بکن همین مختصر وکوتاه بعدشم گفت رای میگیریم برای پایان مجمع دستا رو بیارید بالا فقط وفقط دست خودش اومد بابلا وگفت خوب اکثریت موافق هستند وپایان جلسه رو اعلام کردند
بعد فهمیدیم ظرف 2 سال این حقیقی ها داشتند تامین مالی میکردند یکی خونشو داشت می فروخت یکی باغشو گذاشته بود برا فروش یکی دنبال گرفتن وام میلیاردی بود و چون حقوقی خودشون بود هیچ عجله نداشتند وبا خیال راحت ظرف 2 سال جمع کردند وجمع کردند بعد که جمع شد ذوب ورشکسته اون رشد عجیب وغریبشو کرد
تو خکاوه هم فکر کنم این مراحل رو داریم هنوز وباید با اعصاب فولادی بگذرونیم این مراحل رو