click to register
صفحه 423 از 509 نخست ... 323373413420421422423424425426433473 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,221 به 4,230 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو عادی
    تشکر شده 825 بار در 206 ارسال

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط bourse نمایش پست ها
    اگه گذشته سهمو بررسی کنید یه نکته عجیب میرسید حقوقی تو اکثر روزها تقریبا فروشنده بوده یا حداقل اینجور میشه گفت وزنه فروش حقوقی خیلی سنگین تر از وزنه خرید بوده . خوب از دید دوستانی که تازه وارد بورس شدن ممکنه این زیاد چیزی خوبی بنظر نرسه ولی من اینجور فکر نمیکنم . من پشت پرده تمام این فروش ها را فقط پر شدن کد خودی ها میدونم . یه روزی تو این سهم چنان آتش بازی راه بیفته تو کل دوران بورس بی سابقه باشه
    سلام بورس جان

من این مطلب رو با گوشت وپوست واستخوانم تو ذوب درک کردم وفهمیدم 2 سال تمام فرهنگیان تو ذوب فروشنده بود 2 سال که میگم فکر نکنی اغراق هست یا یک چیزی از دهنم می پرونم 2 سال هر روز با ذوب بودم 2 تا مجمع رو پاشدم رفتم اصفهان ببینم چه خبزه مجمع اول زیاد در گیری پیش نیومد نماینده فرهنگیان هم که رییس مجمع بود زیاد شلوغ نکرد وگفت پول لازممیم به همین خاطرهست ودوباره فردای بازگشایی بدتر شروع به فروش کرداما مجمع دوم جاتون خالی 3 ردیف اول همه کت وشلوار پوشیده پزسنل خودشون بودند قیامتی شد تو مجمع کلی بروشور وپلاکارد اورده بودند بر ضد فرهنگیان یکی از سهامدارا که کلی سهامدار هم پشتش بودند وحمایتش می کردند بالاخره موفق شد میکروفن رو بگیره دستش نیم ساعت تمام از رو لیست که همراش بود با دلیل ومدرک جلوی نماینده بورس تمام قانون شکنی های فرهنگیان رو با روز وساعتش تو تابلو اعلام می کرد

یک تخلف اعلام میکرد یکی بد وبیراه به فرهنگیان که نمایندش رییس مجمع بود بد وبیراهی که ببخشید به خر می گفتی قرمز میشد وسرخ میشد ولی اینا عین خیالشون نبود تمام اون 3 ردیف جلو هی زود زود برمیگشتند ورییسشون که در بین مردم بود رو نگاه می کردند که چکار کنبم اونم هی با اشاره وچشم میگفت فعلا هیچی

خلاصه بعد از نیم ساعت فحش دادن ومدرارک رو اراییه کردن وقتی به زور میکروفن رو گرفتن یک جمله تاریخی گفت و در عرض 10 ثانیه مجمع رئ تموم کرد

برگشت به سهامدارا واون یک سهامدار گفت مالمونه دوست داریم هر کاری می تونی بکن همین مختصر وکوتاه بعدشم گفت رای میگیریم برای پایان مجمع دستا رو بیارید بالا فقط وفقط دست خودش اومد بابلا وگفت خوب اکثریت موافق هستند وپایان جلسه رو اعلام کردند

بعد فهمیدیم ظرف 2 سال این حقیقی ها داشتند تامین مالی میکردند یکی خونشو داشت می فروخت یکی باغشو گذاشته بود برا فروش یکی دنبال گرفتن وام میلیاردی بود و چون حقوقی خودشون بود هیچ عجله نداشتند وبا خیال راحت ظرف 2 سال جمع کردند وجمع کردند بعد که جمع شد ذوب ورشکسته اون رشد عجیب وغریبشو کرد

تو خکاوه هم فکر کنم این مراحل رو داریم هنوز وباید با اعصاب فولادی بگذرونیم این مراحل رو

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید خوش نیت از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bourse آواتار ها
    تشکر شده 8,276 بار در 1,297 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط خوش نیت نمایش پست ها
    سلام بورس جان

من این مطلب رو با گوشت وپوست واستخوانم تو ذوب درک کردم وفهمیدم 2 سال تمام فرهنگیان تو ذوب فروشنده بود 2 سال که میگم فکر نکنی اغراق هست یا یک چیزی از دهنم می پرونم 2 سال هر روز با ذوب بودم 2 تا مجمع رو پاشدم رفتم اصفهان ببینم چه خبزه مجمع اول زیاد در گیری پیش نیومد نماینده فرهنگیان هم که رییس مجمع بود زیاد شلوغ نکرد وگفت پول لازممیم به همین خاطرهست ودوباره فردای بازگشایی بدتر شروع به فروش کرداما مجمع دوم جاتون خالی 3 ردیف اول همه کت وشلوار پوشیده پزسنل خودشون بودند قیامتی شد تو مجمع کلی بروشور وپلاکارد اورده بودند بر ضد فرهنگیان یکی از سهامدارا که کلی سهامدار هم پشتش بودند وحمایتش می کردند بالاخره موفق شد میکروفن رو بگیره دستش نیم ساعت تمام از رو لیست که همراش بود با دلیل ومدرک جلوی نماینده بورس تمام قانون شکنی های فرهنگیان رو با روز وساعتش تو تابلو اعلام می کرد

یک تخلف اعلام میکرد یکی بد وبیراه به فرهنگیان که نمایندش رییس مجمع بود بد وبیراهی که ببخشید به خر می گفتی قرمز میشد وسرخ میشد ولی اینا عین خیالشون نبود تمام اون 3 ردیف جلو هی زود زود برمیگشتند ورییسشون که در بین مردم بود رو نگاه می کردند که چکار کنبم اونم هی با اشاره وچشم میگفت فعلا هیچی

خلاصه بعد از نیم ساعت فحش دادن ومدرارک رو اراییه کردن وقتی به زور میکروفن رو گرفتن یک جمله تاریخی گفت و در عرض 10 ثانیه مجمع رئ تموم کرد

برگشت به سهامدارا واون یک سهامدار گفت مالمونه دوست داریم هر کاری می تونی بکن همین مختصر وکوتاه بعدشم گفت رای میگیریم برای پایان مجمع دستا رو بیارید بالا فقط وفقط دست خودش اومد بابلا وگفت خوب اکثریت موافق هستند وپایان جلسه رو اعلام کردند

بعد فهمیدیم ظرف 2 سال این حقیقی ها داشتند تامین مالی میکردند یکی خونشو داشت می فروخت یکی باغشو گذاشته بود برا فروش یکی دنبال گرفتن وام میلیاردی بود و چون حقوقی خودشون بود هیچ عجله نداشتند وبا خیال راحت ظرف 2 سال جمع کردند وجمع کردند بعد که جمع شد ذوب ورشکسته اون رشد عجیب وغریبشو کرد

تو خکاوه هم فکر کنم این مراحل رو داریم هنوز وباید با اعصاب فولادی بگذرونیم این مراحل رو

سلام و عرض ادب جناب خوش نیت . اتفاقا اون دو سالی که میفرمایید دقیقا میدونم چه زمانی بود چون یکی از دوستان خودم اون موقع سنگین ورود کرده بود و بنده گهگاهی معاملاتشو رصد میکردم . متاسفانه فساد همیشه بوده و هست و خواهد بود این فسادی که من توی بورس میبینم هیچ وقت تموم نمیشه چون منافع افراد داخل سازمان داره تامین میکنه ما باید سعی کنیم رکب نخوریم . بنده حدود 10 سال پیش سهام صدرا خریده بودم سهم یکی دو ساله داشت محدوده 100-180 کنترل قیمتی میشد یادمه توی مجمع عمومی برگزار شد مدیر عامل اومد یه ساعت روزه خوند که بدبخت و بیچاره ایم و .... بعد مجمع هم حقوقی تعهد خرید داد و سهام سهامدارا با هزار منت ازشون رو 100 خرید متاسفانه خیلی ها هم فروختن قیمت تا حدود 70 هم اومد دو سه سالی خوب سهمو جم کردن و بعد شروع کردن خبر ها رو منتشر کنن و سهمو تا ده هزار تومن بالا آوردن یعنی یه چیزی حدود یکصد و چهل برابر !

4. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 5,963 بار در 1,929 ارسال

حرفه ای ها

عضو فعال

خکاوه یکی از قدیمی ترین سهمهای بازاره
    حرفه ایی و گرگ ترین ها اینجا جمع اند جای بچه ها و نوسانگیران دوزاری نیست

7. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید TARGET از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 825 بار در 206 ارسال

سلام مجدد احوال شما

اخ اخ گفتی داغ دلم تازه شد

اون سال ها مجمع صدرا یا مدرس نبش الهیه برگزار میشد یا شهرک عرب یک سالن بزرگ بود مال وزارت نیرو وللی اون سال مجمغ رو انداختن تپه های افسریه یک جای گم وگوری بود ته یک پادگان که مردم کمتر بیان گفتیم اینجا چرا انداختید مجمع رو گفتن همینچوری این سالن خالی بود یادش به خیر چه سر پر سودایی داشتیم بعد مجمع شال وکلاه کردیم یک 20 30 نفری پاشدیم اومدیم دم شرکت صدرا تو شهرک غرب یک بنده خدایی بود از عزیزان اذری اون موقع نمی دونم تو همین بورسی می نوشت یا تو ادان یادم نیست با اسم hoo ولی فکر کنم تو همین بورسی می نوشت

بیچاره زندگیشو گذاشته بود سر صدرا 2 تا خونه ویلایی فروخته بود صدرای قیمت بالا داشت صدرا از 2 3 هزار تومن اومده بود 100 تومن و200 تومن از اون ور هم خونه هر روز گرون میشد زنش هم بعد چند سال طلاق گرفته بود رفته بود بیچاره تو اون تجمعات هی به من می گفت اینا تا منو نکشن سهم راه نمی اندازن

چند وقت دیگه چیزی نمی نوشت بعد یک مدتی دیدیم با اون ایدی یکی یک مطلب زد که من فامیل اون اقاهه هستم وایشون چند ماهه سکته کرده وفوت شده سنی هم نداشت بیچاره

پر پرش 35 میشد

خدا لعنت کنه خودشو ودودمانشو که فساد رو در این مملکت نهادینه کرد

چند وقت پیش یک مطلب می خوندم حالا نمی خام اینجا اسم بیارم میگفت هر وقت دیدید یک جایی داره یک پول گنده جابه جا میشه وداره رانت ایجاد می کنه مطمین باشید کار یک نفر نیست وگروه وسیستمی دارن اونو پیاده می کنن تا کل اون سیستم منتفع بشن

اون 100 تومن ها رو هم حقوقی نخرید خود س..ه خرید به اسم حقوقی

بورس جان باور میکنی دیشب که این پست شما رو خوندم تا 4 صبح بیدار بودم وگیچ

خاطرات اون سال ها واون مجامع عین یک فیلم هی از جلو چشمام رد میشد همینجور گیج وبی هدف تو سالن راه می رفتم واه میکشیدم برای اون روز هابی رفته

لعنت الله قوم الظالمین

9. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید خوش نیت از ایشان تشکر کرده اند:

11. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

13. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

خبری عالی برای خکاوه و ولساپا (لیزینگ این کامیونها)
    این خبر یعنی سود خالص در کنار تولید

آغاز ترخیص کامیون های دست دوم

آغاز ترخیص کامیون های دست دوم گمرک ایران بخشنامه مجاز بودن ترخیص کامیون‌های دست دوم وارداتی را با هماهنگی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ کرد.
    به گزارش خودروتک به نقل از مهر، پس از آنکه وزیر راه و شهرسازی طی نامه‌ای به رئیس جمهور، خواهان موافقت وی با ترخیص کامیون‌های وارداتی دست دوم (زیر 3 سال ساخت) اروپایی و کره‌ای و ژاپنی که در انبارهای گمرکات کشور دپو شده‌اند، شد، رئیس جمهور نیز بلافاصله با درخواست وی موافقت کرد و به وزیر صمت دستور داد تا با ترخیص آنها موافقت کند

فایل پیوست 6080 فایل پیوست 6079

اگر هزار تا کامیون رو ولساپا لیزینگ کنه انگار ۱۰۰ هزار تا پراید همگن (با وام ۱۵ میلیونی) رو لیز کرده!!!

15. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید TARGET از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

یه بلوک خوشگل حقوقی به حقیقی چهارشنبه ایی

فایل پیوست 6081 فایل پیوست 6082

17. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید TARGET از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال

خکاوه وقتی صف شده تا الان ۷ میلیون تو صف فروش برداشتند!!!
    ته صفی ها فروشنده نیستند طعمه اند!!!!

19. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید TARGET از ایشان تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع