فایل پیوست 6166داره فریاد میزنه که برخیز ای برادر
فایل پیوست 6166داره فریاد میزنه که برخیز ای برادر
بازیگران عوضی خکاوه! دیگر سهمی دست مردم بدبخت نمانده که از آن خود کنید! این بازی کثیف رو هر چه زودتر تموم کنید
خاور ۸۰ میلیون صف خرید تو ۷۰ درصد بالاتر!!! مدیر عامل سفته باز سایپا دیزل نگذار بیشتر از این دهانمان باز شود که چه غلطهایی میکتی!!!
بازارگردان کلا ۲۷ میلیون سهم داشت ۲ میلیونش رو دیروز داده مونده ۲۵ میایون دیگهاحمق ها !!! سهمی که روزی ۴۰ میلیون حجم میخورد رو مگر میشه با ۲۵ میلیون کنترلش کرد خخخخخخخ
نکته جالبتر اینکه سایپا خودش هم سهمی نداره! کلا ۳۷ درصد مالکیت داره!!!!! شرکت کوچک چه شود
ویرایش توسط TARGET : 2021/01/05 در ساعت 09:15
تابلوی این روزای خکاوه خودش یه کلاس درسه تابلوخوانی و روانشناسیه ! به آشکارترین شکل ممکن دارن با کثافت کاری ته مانده جیب حقیقی ها را خالی میکنن . شک ندارم پشت تمام این کثافت کاری ها شخص مدیر عامل سفته باز و خود افراد شرکت هستن . بازی بزرگی تو این سهم در پیشه...
سلام وعرض ارادت
به شخصه فکر نمی کنم به این زودی حرکتشو شروع کنه
معمولا سهامی که بازدهی های چند صد درصدی براشون ریخته میشه اونقدر بازی درمیارن تا نفس سهامدار به شماره بیوفته تازه بعد از اون فکر می کنن که کی سهم رو به حرکت دربیارن
این مسیله رو من بارها وبارها نه تنهادیدم بلکه با استخوانها وموی سرم احساس کردم
2 سال غبشهر 3سال خاذین 2 سال ذوب 3سال شلرد
وبا توجه به این که خکاوه 4 الی 5 ماه هست که از 1100 تومن ریخته فکر نکنم حالا حالا راش بندازن
ولی این دلیل نمیشه از استراتژیم عدول کنم وخریدهامو تکمیل نکنم
کل سهم بازار گردان همین الان واسش مشتری هست
۱/۲ درصد شرکت معامله شهده واسه ۱ درصدش هم صف خریده!!!!
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)