[QUOTE=خوش نیت;873211]رفاه یا پارسیان ؟؟؟؟؟[/QUO
معذرت میخوام پیامتون الان دیدم . چند روزی هست بازیگر قبلی سهام تلیسه وارد سهم شده و داره جارو میکنه . اسمش چون تاپیک عمومیه نمیبرم ولی ایشون واسه ده درصد و بیست درصد وارد سهمی نمیشه . افزایش سرمایه هم حداکثر تا دو سه ماه اول سال میاد روی کدال ( موثق )
یه درصد شرکت روی میز فروش
سهامدار/دارنده سهم درصد تغییر شركت ستاره سفيران آينده-سهامي خاص- 319 M 12.090 0 شركت واسپاري توسعه گستربرنا-سهامي خاص- 298 M 11.300 0 شركت توسعه سرمايه رادين-سهامي خاص- 275 M 10.430 0 شركت تجارت الكترونيك خودروتابان تاخت-سهامي خا 142 M 5.400 0 شخص حقيقي 35 M 1.330 6 M BFMصندوق.س.ا.بازارگرداني سهم آشنايكم 27 M 1.000 0 شخص حقيقي 27 M 1.000 0 شخص حقيقي 26 M 1.000 0
[QUOTE=bourse;873689]
سلام وعرض ارادت
در مورد افزایش سرمایه میشه بیشتر توضیح بفرمایید
حدودا رو چند درصد دارند کارمی کنند
به نظر می رسه اینا تا حکم دادگاه رو نگیرند هیچ کدام از برنامه های شرکت رو جلونبرند
اول باید به بهانه ضرر و زیان بتونن جکم دادگاه رو بگیرن بعد بقیه برنامه ها رو پیش ببرند
[QUOTE=خوش نیت;874288]سلام جناب خوش نیت، میزان دقیق اطلاع ندارم فکر میکنم حول و حوش 2000 هزار درصد تجدید و مقداری هم آورده باشه، همون طور که خودتون هم گفتید شرکت منتظره نتایج شکایات مخصوصا شکایتی که علیه بانک پارسیان شده و به احتمال بسیار زیاد رای به نفع سایپا دیزل صادر میشه مشخص بشه و بعدا اقدام به افزایش سرمایه کنه، اون چیزی که بنده از یکی دوستان شنیدم قبل سال افزایش سرمایه کنسله و احتمال بسیار بالا تو دو سه ماه اول سال خبرش بیاد بیرون
[QUOTE=bourse;875020]
سلام وعرض ارادت
به نظر می رسه بهنرین کار هم همین باشه که افزایش سرمایه امسال نباشه
یه شخصه فکر نمی کنم بازیگر سهم پخمه و سطح پایین باشه
اگه بازیگر حوب و واردی داشته باشه که من فکر می کنم داشته باشه با رفاهش که اوکی شده منتظر پارسیان هست پارسیان هم اکی بشه میتونه با همین کارت پارسیان قیمت روتا حدود 2 الی 3 هزارتومن بیاره بالا بعد اون ور سال خبر تجدید رو میده بیرون وبا همون خبر می تونه قیمت رو تا 4 الی 5هزارم بیاره
بعد هم باانچام افزایش از تجدید سهم رو می بنده ورو 10 تومن باز می کنه تجربه نشون میده خودرویی ها در گشایش بعد از تجدید بی حساب وکتاب به دارنده اون سهام میبخشن
وبعد از این مراحل اگر قرار به افزایش مجدد قیمت باشه دیگه بعد از اون رو سهم باید بنیادی بیاد بالا از قرار افزایش تولید وقراردادبا ولو و ایجاد ای پی اسوسود اوری سهم
به شخصه همچین سناریو رو بسیار محتمل می دونم
هنوز خریدای خودم تکمیل نشده متاسفانه
سلام دوستان نظرتون در مورد معاملات خكاوه چيه ؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)