واقعا تا چه قیمتی این سهم میخواد پایین بیاد؟
با این اوضاع همه رو به خاک سیاه میکشونه!!!
واقعا تا چه قیمتی این سهم میخواد پایین بیاد؟
با این اوضاع همه رو به خاک سیاه میکشونه!!!
صف فروش واقعی نیست و هدف بازیگر جمع کردن درصد خاصی از شناور و سپس بازی کردن با اخبار خوب سهم و جو خوب گروه و... است که یک یا همه این موارد هنوز محقق نشده است.
غاذر _ خکاوه ...بترتیب بیشترین دستور خرید کارگزاری را داشتیم... سنگین توسط سبدگردانهای کارگزاریها در حال جمع آوریست..غاذر با تارگت 500درصد...
جون دل سر کیفید عزیز؟ سر کیفید بدم سر کیفید . الکی ادا حال بدا در نیارید![]()
حدود یکماه پیش که این پیام گذاشتم مسئول سهام شرکت با یکی از دوستان تماس گرفته بود و گفته بود فلان آدم وارد سهم شده داره سنگین میخره خودمون هم داریم کارهای افزایش سرمایه انجام میدیم ابتدای سال جدید اعلام کنیم از اون روز تا حالا با فروش های آبشاری سهم حدود 40 درصد تو همین یکماه ریزش داشته!امروز مردد بودم این اسکیرین اینجا بزارم یا نه ولی چون خودم یکماه پیش تحت تاثیر این خبر اینجا اعلام کردم نفروشید فکر کردم بهتره شما هم بدونید ولی متاسفانه تا اینجای کار اوج کثافتکاری شرکت و مدیرانش را شاهد بودیم . این آخرین پست بنده تو این انجمن و فضای مجازیه . از همه دوستان حلالیت میطلبم
خکاوه در این روزها هم میتازه دامنه هر چی باشه در مورد خکاوه بی اثر هست
بی خیال چرخ گردون از این بازی ها زیاد داره
اصل کاری اصل هست نه اسب بورس جان
خاذین بهم یاد داد اگه سهم ارزندس بخر و منتظر باش والسلام
رو همین استراتژِ ی یک تنه تا یک سیت هییت مدیره هم رفتم اونجا هر روز تمام رفیقان هم قسم از هم نوسان می کرفتن 20بار رفتیم بالا اومدیم پایین اخر سر فقط من موندم ومن
الانم ناراحت نباش بازار تا بوده همین بوده هر کس نون نیت خودش رو می خوره
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)