این سوال رو باید از شما به نحوه دیگه پرسید
تاریخچه این تاپیک نشون میده که شما از سال 97که خکاوه 100تومن بوده مدارم روی این سهم بودیت که البته نظر و تحلیل شما محترم هست
در این بازه 3ساله سهم 5برابر شده!
در صوریکه 90% بازار در این 3 سال بازده خیلیییی بهتری داده(حتی خود خودرو وخساپا و...)
همین سهم های لاکپشتی (مثلا فملی) در این سه سال حدود 20برابر شدن!
به عبارتی اگر انشالله خکاوه بشه 2000تومن تازه طرف به اندازه همین سهم های لاکپشتی سود کرده
دارندگان فملی و فولاد وفارس و غدیر و... میدونن که مزیت نسبی اینده کشور در همین لاکپشتی هاست و یک ارامشی رو دارند که میلیارد ها تومن ارزش داره...
ویرایش توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! : 2022/02/10 در ساعت 20:36
ادرس کانال تلگرامی ام:
https://t.me/afkarboursei
دوست عزیز دید سرمایه گذاری من با شما بسیار متفاوته، من فعلا قصد فروش این سهمو ندارم پس سود و زیان مشخص کردن براش اشتباهه، چه بسا در آینده و زمانی که من ازش خروج بزنم بازدهیش از این نود درصد سهام شما بیشتر باشه، پس تا زمانی که سهمی را نفروختید نمیتوتید سود و زیانی براش در نظر بگیرید، 2 _ حرف بنده این نیست که سهم سود ده بده و سهم زیان ده خوب، شما که گذشته پست ها را بررسی میکنید میتوتید ببینید بوقتش روی سهم سود ده وتوشه تو مدت یک سال سرمایمو 5 برابر کردم، ولی از من برادر کوچیک تر اینه داشته باش تو بازاری که شب میخوابی صبح پا میشی سهم سود ده زیان ده شده یا برعکس زیاد خودتو درگیر این چیزها نکن، با روند دوست باش و ازش لذت ببر
ویرایش توسط bourse : 2022/02/10 در ساعت 21:10
با توجه به تعداد سهام شرکت ( 2/5 m ) بازگشت احتمالی ولوو و تولید مجدد ولوو میتونه تاثیر خارج از تصور بازار روی صورت های مالی شرکت داشته باشه . اونی که تو این بازار منفی زنبیل گذاشته توی صف شاید بهش برسه این چیزا را میبینه کاری به پی به ای و سهم سود ده و ضرر ده و حرف های صد من یغاز اینجوری نداره . اگه فکر میکنید توافق انجام میشه روی خرید این سهم شک نکنید .
از بیشترین حجم 30 روزه هم عبور کرد !
سلام ببخشید الان پیامتون دیدم، خیلی از مواقع ممکنه روی چارت واگرایی داشته باشیم ولی تا وقتی تایید نشه پوزیشن بای یا سل گرفتن ریسکه، و یه نکته خیلی مهم معمولا وقتی یه سهمی روندی را شروع میکنه خیلی از واگرایی ها میتونه فیلد بشه مخصوصا تو تایم های پایین تر، امروز نزدیک 130 میلیون برگه سهم محدوده 500 معامله شد که رقم بی سابقه ای بود من فکر میکنم ورود این پول هوشمند احتمالا دلیل خبرهای خوب آینده سهم باشه ( افزایش سرمایه _ گزارشات خوب _ تهاتر بانک تجارت و...) ولی تو مقطع فعلی واسه من مهمترین خبر توافق برجامه که امیدوارم انجام بشه
امروز یک پله با میانگین 499 تومن خریدم برای نوسان
یا ارزش بازار 1300 میلیاردی این ننه مرده پایین است یا ارزش بازار 11 هزار میلیاردی خاور بالاست
گذشت زمان نشان خواهد داد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)