click to register
صفحه 458 از 509 نخست ... 358408448455456457458459460461468508 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,571 به 4,580 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو فعال
    تشکر شده 3,825 بار در 909 ارسال

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط negarminavi نمایش پست ها

اگه بتونه محدوده 490-515 رو حفظ کنه تا اندیکاتور در وضعیت مناسبتری قرار بگیره، در فاز بعدی صعود میتونه قویتر عمل کنه !

اصرار به صف خرید تحت تاثیر بازار و جو گروه در روزهای اخیر باعث شد که اون واگرایی شکل بگیره !

تایید این واگرایی باید با اندیکاتور مکدی باشه یعنی اعتبار بیشتری داره وقابل استناد تر هست
    وقتی ترکیب میشن نه صرفا فقط با آراس ای
    ویرایش توسط TAJ2014 : 2022/04/13 در ساعت 09:01

2. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید TAJ2014 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bourse آواتار ها
    تشکر شده 8,276 بار در 1,297 ارسال

نسبت خریدار به فروشنده یک به ده . تا این لحظه از بازار حجم مبنا هم پر نشده

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 106,904 بار در 32,688 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط TAJ2014 نمایش پست ها
    تایید این واگرایی باید با اندیکاتور مکدی باشه یعنی اعتبار بیشتری داره وقابل استناد تر هست
    وقتی ترکیب میشن نه صرفا فقط با آراس ای
    در مکدی هم تا اونجاییکه یادمه واگرایی داره !

در مکدی هم تا اونجاییکه یادمه واگرایی داره !
    اشتباه دارید میکنید، با این نگاهی که شما به واگرایی ها دارید من میتونم بالای نود درصد سهم های بورس مثال بزنم واگرایی منفی و مثبت دارن!!!

7. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده است:

اینم نقشه هوایی سهم . دوستان سبدتون روی سهم های خوب ببندید با تورمی که امسال در پیش داریم این بازار راهی جز صعود نداره

9. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط bourse نمایش پست ها
    اشتباه دارید میکنید، با این نگاهی که شما به واگرایی ها دارید من میتونم بالای نود درصد سهم های بورس مثال بزنم واگرایی منفی و مثبت دارن!!!
    بازار همیشه پر است از واگرایی ها در سقف و کف ! و چیز طبیعی هم هست ! نامتعارف نیست !

ممکن است برخی نمادهای در یک تایم فریم با واگرایی مواجه باشند اما در تایم فریمهای بالاتر یا پایینتر نه !

بنابراین استراتژی فرد در مواجه با واگرایی مهم است ! اینکه کوتاه مدتی با سهم باشد یا بلند مدتی !

نکته دیگر در مواجهه با واگرایی توجه به رفتار بازیگر و قدرت پول ورودی هست !

در برخی نمادها بازیگر با قدرت پول و صف سازی از واگرایی عبور میکند ! در برخی نمادها هم نه بازیگر در مقابل واگرایی واکنش نشان میدهد !

در هر حال به نظر من بروز واگرایی نکته قابل توجهی هست ! و صرفنظر از هر اقدامی (اعم از خرید یا فروش یا ورود یا خروج) !! باید نسبت به آن هوشیار بود !

11. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده اند:

بازار همیشه پر است از واگرایی ها در سقف و کف ! و چیز طبیعی هم هست ! نامتعارف نیست !

ممکن است برخی نمادهای در یک تایم فریم با واگرایی مواجه باشند اما در تایم فریمهای بالاتر یا پایینتر نه !

بنابراین استراتژی فرد در مواجه با واگرایی مهم است ! اینکه کوتاه مدتی با سهم باشد یا بلند مدتی !

نکته دیگر در مواجهه با واگرایی توجه به رفتار بازیگر و قدرت پول ورودی هست !

در برخی نمادها بازیگر با قدرت پول و صف سازی از واگرایی عبور میکند ! در برخی نمادها هم نه بازیگر در مقابل واگرایی واکنش نشان میدهد !

در هر حال به نظر من بروز واگرایی نکته قابل توجهی هست ! و صرفنظر از هر اقدامی (اعم از خرید یا فروش یا ورود یا خروج) !! باید نسبت به آن هوشیار بود !
    یه مورد کلی در مورد واگرایی ها میگم و این بحث تمام میکنیم . ما یه واگرایی داریم و یه تایید واگرایی . الان توی بازار سهم هایی که واگرایی از جنس مثبت و منفی دادن و تایید شده شاید چیزی حدود ده درصد باشه . و سهم هایی که مستعد واگرایی هستن ولی تایید نشده چیزی حدود نود درصد بازار به این صورته . برای مثال من سهم هایی که خودتون روشون فعال هستید مثل توریل - شکلر - فسازان - ساراب الان چک کردم همه واگرایی منفی دادن که ان شالله فرصت بشه چارتشون توی تاپیکشون میگذارم

13. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط bourse نمایش پست ها
    یه مورد کلی در مورد واگرایی ها میگم و این بحث تمام میکنیم . ما یه واگرایی داریم و یه تایید واگرایی . الان توی بازار سهم هایی که واگرایی از جنس مثبت و منفی دادن و تایید شده شاید چیزی حدود ده درصد باشه . و سهم هایی که مستعد واگرایی هستن ولی تایید نشده چیزی حدود نود درصد بازار به این صورته . برای مثال من سهم هایی که خودتون روشون فعال هستید مثل توریل - شکلر - فسازان - ساراب الان چک کردم همه واگرایی منفی دادن که ان شالله فرصت بشه چارتشون توی تاپیکشون میگذارم
    بحث خاصی نیست، واگرایی و تعریفش مشخص هست !

در بازار هم چیزی به نام "نماد من و شما" وجود نداره ! من برخی نمادها رو ممکنه دنبال کنم ! یا در موردش در سایت بنویسم ! لزوما به معنای خرید یا فروش من در اون نماد نیست !

شما چند روز پیش نوسان منفی روی تابلو خکاوه رو کثافتکاری اعلام کردید ! منم نوشتم که واگرایی داشت و نوسان منفی احتمالا در واکنش به همون واگرایی بوده ! و اتفاقا اشاره هم کردم که محدوده حمایتی خودشو حفظ کرده در عین واگرایی !

هر نمادی در بازار چه من به قول شما روش فعال باشم یا نباشم واگرایی یا چارتش یا دیتای بنیادیش یا حتی نظر خاصی در موردش درج بشه برای من و بقیه اعضا سایت مفید هست ! و استقبال میکنم !

15. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده اند:

بحث خاصی نیست، واگرایی و تعریفش مشخص هست !

در بازار هم چیزی به نام "نماد من و شما" وجود نداره ! من برخی نمادها رو ممکنه دنبال کنم ! یا در موردش در سایت بنویسم ! لزوما به معنای خرید یا فروش من در اون نماد نیست !

شما چند روز پیش نوسان منفی روی تابلو خکاوه رو کثافتکاری اعلام کردید ! منم نوشتم که واگرایی داشت و نوسان منفی احتمالا در واکنش به همون واگرایی بوده ! و اتفاقا اشاره هم کردم که محدوده حمایتی خودشو حفظ کرده در عین واگرایی !

هر نمادی در بازار چه من به قول شما روش فعال باشم یا نباشم واگرایی یا چارتش یا دیتای بنیادیش یا حتی نظر خاصی در موردش درج بشه برای من و بقیه اعضا سایت مفید هست ! و استقبال میکنم !

مشکل همین جاست تعریف شما از واگرایی ها اشتباست و درست متوجه نشدید . شما نسبت به تشکیل واگرایی ها احساس خطر میکنید که همون طور که عرض کردم بالای 90 درصد سهم های بورس مستعد واگرایی هستن یا واگرایی تشکیل دادن و چون همه را نمیتونستم مثال بزنم فقط همون چند تا سهمی که خودتون روش فعال هستید را مثال زدم وگرنه اصلا بحث سهم من و شما نیست . خلاصه اینکه توی بازار تشکیل واگرایی با تایید واگرایی تفاوت بسیار داره . در مورد خکاوه هم با فرض اینکه شخصی سهمو داشت و نگاه کوتاه مدتی به سهم داشت وقتی باید از سهم خارج میشد که قیمت به زیر 480 میومد و به اصطلاح واگرایی تایید میشد . وگرنه با نگاهی که شما و آقای خزایی داشتید رو همون قیمت 500 از ترس تشکیل واگرایی فروش زده بودید . اون بحث کثافتکاری روی تابلو هم من منظورم چیز دیگه ای بود و ربطی به واگرایی نداشت

17. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

دیروز سهم محدوده مقاومتی مهم 580 به بالا شکست . دوستان کوتاه مدتی که تازه میخوان به سهم ورود کنن حدد ضرر محدوده 560 . محدوده قیمتی 620-650 تو کوتاه مدت واسه سهم مهمه که باید ازش عبور کنه . بلند مدتی ها هم طبق نمودار چند پست قبلی رو منفی ها هر جا فرصت داد پله ای فقط اضافه کنن

19. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع