نسبت خریدار به فروشنده یک به ده . تا این لحظه از بازار حجم مبنا هم پر نشده
بازار همیشه پر است از واگرایی ها در سقف و کف ! و چیز طبیعی هم هست ! نامتعارف نیست !
ممکن است برخی نمادهای در یک تایم فریم با واگرایی مواجه باشند اما در تایم فریمهای بالاتر یا پایینتر نه !
بنابراین استراتژی فرد در مواجه با واگرایی مهم است ! اینکه کوتاه مدتی با سهم باشد یا بلند مدتی !
نکته دیگر در مواجهه با واگرایی توجه به رفتار بازیگر و قدرت پول ورودی هست !
در برخی نمادها بازیگر با قدرت پول و صف سازی از واگرایی عبور میکند ! در برخی نمادها هم نه بازیگر در مقابل واگرایی واکنش نشان میدهد !
در هر حال به نظر من بروز واگرایی نکته قابل توجهی هست ! و صرفنظر از هر اقدامی (اعم از خرید یا فروش یا ورود یا خروج) !! باید نسبت به آن هوشیار بود !
یه مورد کلی در مورد واگرایی ها میگم و این بحث تمام میکنیم . ما یه واگرایی داریم و یه تایید واگرایی . الان توی بازار سهم هایی که واگرایی از جنس مثبت و منفی دادن و تایید شده شاید چیزی حدود ده درصد باشه . و سهم هایی که مستعد واگرایی هستن ولی تایید نشده چیزی حدود نود درصد بازار به این صورته . برای مثال من سهم هایی که خودتون روشون فعال هستید مثل توریل - شکلر - فسازان - ساراب الان چک کردم همه واگرایی منفی دادن که ان شالله فرصت بشه چارتشون توی تاپیکشون میگذارم
بحث خاصی نیست، واگرایی و تعریفش مشخص هست !
در بازار هم چیزی به نام "نماد من و شما" وجود نداره ! من برخی نمادها رو ممکنه دنبال کنم ! یا در موردش در سایت بنویسم ! لزوما به معنای خرید یا فروش من در اون نماد نیست !
شما چند روز پیش نوسان منفی روی تابلو خکاوه رو کثافتکاری اعلام کردید ! منم نوشتم که واگرایی داشت و نوسان منفی احتمالا در واکنش به همون واگرایی بوده ! و اتفاقا اشاره هم کردم که محدوده حمایتی خودشو حفظ کرده در عین واگرایی !
هر نمادی در بازار چه من به قول شما روش فعال باشم یا نباشم واگرایی یا چارتش یا دیتای بنیادیش یا حتی نظر خاصی در موردش درج بشه برای من و بقیه اعضا سایت مفید هست ! و استقبال میکنم !
مشکل همین جاست تعریف شما از واگرایی ها اشتباست و درست متوجه نشدید . شما نسبت به تشکیل واگرایی ها احساس خطر میکنید که همون طور که عرض کردم بالای 90 درصد سهم های بورس مستعد واگرایی هستن یا واگرایی تشکیل دادن و چون همه را نمیتونستم مثال بزنم فقط همون چند تا سهمی که خودتون روش فعال هستید را مثال زدم وگرنه اصلا بحث سهم من و شما نیست . خلاصه اینکه توی بازار تشکیل واگرایی با تایید واگرایی تفاوت بسیار داره . در مورد خکاوه هم با فرض اینکه شخصی سهمو داشت و نگاه کوتاه مدتی به سهم داشت وقتی باید از سهم خارج میشد که قیمت به زیر 480 میومد و به اصطلاح واگرایی تایید میشد . وگرنه با نگاهی که شما و آقای خزایی داشتید رو همون قیمت 500 از ترس تشکیل واگرایی فروش زده بودید . اون بحث کثافتکاری روی تابلو هم من منظورم چیز دیگه ای بود و ربطی به واگرایی نداشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)