در 11 سبد که سهم اصلی خکاوه بود و از سقف مرداد 99 هم رد شد بودن دیروز فروشنده بودیم !
در 11 سبد که سهم اصلی خکاوه بود و از سقف مرداد 99 هم رد شد بودن دیروز فروشنده بودیم !
قطعا تحولاتی در شرکت در راه هست ! که این رفتار در تابلو مشاهده میشه !
ما نه رانتی داریم ! نه دنبال رانت هستیم ! و ترجیح میدیم با احتیاط بیشتری رفتار کنیم !
با توجه به تغییرات ساختاری احتمالی در صنعت خودرو ! هر اتفاقی در مورد این شرکت میتونه رخ بده اعم از واگذاری، ادغام ، توقف نماد و ....... که هر کدومش ریسکهای خودشو داره !
در هر حال یکی از نمادهایی هست که زودتر از بقیه سبدهای ما رو به سقف 99 برگردوند !
در 26 سبد که سهم اصلی خکاوه بود در قیمت 500 تومان ( واگرایی منفی ) خرید داشتیم ! ( کنتور که نمیندازه )![]()
نهایت بازدیدی که از این انجمن میشه فکر نکنم بیشتر از 40-50 نفر باشه و کوچکترین تاثیری روی روند سهم نداره ولی گفته های ما اگر حتی باعث زیان یک نفر از این دوستان چه اعضا و چه میهمان بشه ما مسیولیم و فکر میکنم کوچکترین کاری که میتونیم کنیم قبول اشتباه و معذرت خواهی باشه همون طور که بنده وقتی دو سال پیش خبر افزایش سرمایه بهم رسید و توی انجمن اعلام کردم و بعدا این اتفاق نیفتاد توی همین انجمن از دوستان معذرت خواهی کردم و حتی واسه صحت گفته خودم اسکیرین شات پیام مسیول مربوطه قرار دادم . سرکار خانم مینوی شما وقتی روی قیمت 500 تومان اصرار بر واگرایی منفی و اصلاح سهم داشتید و گفته های من هم نتونست شما را قانع کنه اشتباه میکنید الان این شبهه واسه دوستان به وجود میاد پس چطور سهمی که بهش اعتقادی نداشتید سهام سبد اصلی شما بوده !
اینجا به نظرم دوستان صاحب نظر هستن خودشون و از روی دست کسی خرید و فروش نمیکنن !
در مورد واگرایی توضیحات لازم دادم قبلا !
اصلا عبارت سبد اصلی ! در نوشته های من نیست ! و شما ظاهرا اصرار دارید بگید سبد اصلی من بوده !
قبلا هم اشاره کردم که سبدها در اختیار یک تیم سبدگردانی هست ! و بنده هم در کنار این تیم هستم !
تا حالا هم در این سایت نه به خرید و فروش اشاره کردم، نه دنبال جهت دهی دوستان به سهمی بودم !
2 بار در مورد فروش سبدها اشاره کردم، یکی سبدهایی که سهام بانک دی داشتند در سال 99 و یکی هم الان در مورد خکاوه !
اشاره هم کردم که سبد از بالاترین سقف خودش که در سال 99 بوده عبور کرده و نقد کردن این سبد یا تغییرش طبیعی هست !!
هیچوقت هم در این سایت به سبد اصلی یا سبد شخصی یا سبد خودم یا ... اشاره نکردم و نمیکنم !
نمودار هم چه اونایی که برای خودم بوده، چه اون نمودارهایی که از دوستانم دریافت کردم تا اونجاییکه مناسب بوده در سایت قرار دادم !
اینکه شما بعد از این مدت فعالیت در سایت هنوز سر این مسائل حساسیت دارید به نظرم از کم لطفی شما هست !
شاید هم به قول شما اشکال از بنده باشه ! اما هیچوقت هیچ قصد و غرضی در این سایت و در هیچ نمادی نداشتم !
خیلی از دوستانی که نوشته هاشون تاثیرگذار تر از بنده بوده و هست و مورد توجه بقیه اعضای سایت هستن هم بارها در نمادی اعلام به خرید یا فروش شخصی کردن !
و کسی هم ایرادی نگرفته ! و به نظرم قاعدتا نباید هم بگیره !
بله بنده هم خیلی وقت ها خرید و فروش های شخصی خودم اعلام میکنم ولی تا حالا به خاطر ندارم سهمی را اصرار بر اصلاح قیمتی داشته باشم و بعد از مدتی که تحلیلیم به خطا رفت بیام پست بزنم تو سبد هایی که دستم بوده بیشتر سهم همونی بوده که اصرار بر ریزشش داشتم !!! لطفا مغالطه نفرمایید . وگرنه شما طبق روال گذشته تو این انجمن هر روز از سهم بد بگید من که با بد گفتن شما از سهم مشکل ندارم سهم راه خودشو میره .
بنده نظر یا اصراری به ریزش نداشتم !
شما یه روز نوشتی تابلو خکاوه کثافتکاری هست ! چون یه روز سهم از صف خرید بردن صف فروش !!
منم نوشتم واگرایی داشته و طبیعی هست اون رفتار ! کثافتکاری !! در کار نیست !
به قول خودت سهم راه خودشو میره ! پس دیگه اینکه من یا دیگری چه نظری داره ، چرا شمار و عصبانی میکنه !؟
شما سهمو داری و سهم هم داره بالا میره لذتشو ببر ! بقیه هم هر کاری میکنن نتیجه کارشون میبینن !
در نماد بهپاک جناب وحید چند روز پیش نوشت که کامل خارج شده ازسهم ! بعدش هم سهم داره رشد میکنه !
نه کسی مشکلی داشت ! نه همه خروج زدن ! نه به ایشون گفتن بیا معذرت خواهی کن ! و نباید هم بگن !!!!
در تاپیک های مختلف دیگه هر روز یه عده از خرید و فروش و ورود و خروجشون مینویسن ! اگه به شما باشه هر روز باید اونجاها بحث و جدل باشه و معذرت خواهی و ... !
همه باید راحت نظرشون بگن ! چه موافق ! چه مخالف !! اصلا این فضا برای همین ایجاد شده !
به نظرم از این رفتارها دست بردارید ! حداقل انتظار من از شما که تازه وارد این بازار نیستید ! بروز این رفتار و گفتار نیست !
دیروز سهم 120 میلیون حجم خورده ! فروشی که من بهش اشاره کردم کلا 35 میلیون سهم بوده ! پولهای به مراتب درشت تری در حال ورود و خروج به بازار و نمادها هستن ! همه هم دیدن که 120 میلیون سهم فروخته شد و از اونطرفم خرید شده ! اینکه بگیم چرا این فروخت ! یا چرا گفت ! یا .... به نظرم جالب نیست !
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)