نوشته اصلی توسط
negarminavi
بنده نظر یا اصراری به ریزش نداشتم !
شما یه روز نوشتی تابلو خکاوه کثافتکاری هست ! چون یه روز سهم از صف خرید بردن صف فروش !!
منم نوشتم واگرایی داشته و طبیعی هست اون رفتار ! کثافتکاری !! در کار نیست !
به قول خودت سهم راه خودشو میره ! پس دیگه اینکه من یا دیگری چه نظری داره ، چرا شمار و عصبانی میکنه !؟
شما سهمو داری و سهم هم داره بالا میره لذتشو ببر ! بقیه هم هر کاری میکنن نتیجه کارشون میبینن !
در نماد بهپاک جناب وحید چند روز پیش نوشت که کامل خارج شده ازسهم ! بعدش هم سهم داره رشد میکنه !
نه کسی مشکلی داشت ! نه همه خروج زدن ! نه به ایشون گفتن بیا معذرت خواهی کن ! و نباید هم بگن !!!!
در تاپیک های مختلف دیگه هر روز یه عده از خرید و فروش و ورود و خروجشون مینویسن ! اگه به شما باشه هر روز باید اونجاها بحث و جدل باشه و معذرت خواهی و ... !
همه باید راحت نظرشون بگن ! چه موافق ! چه مخالف !! اصلا این فضا برای همین ایجاد شده !
به نظرم از این رفتارها دست بردارید ! حداقل انتظار من از شما که تازه وارد این بازار نیستید ! بروز این رفتار و گفتار نیست !
دیروز سهم 120 میلیون حجم خورده ! فروشی که من بهش اشاره کردم کلا 35 میلیون سهم بوده ! پولهای به مراتب درشت تری در حال ورود و خروج به بازار و نمادها هستن ! همه هم دیدن که 120 میلیون سهم فروخته شد و از اونطرفم خرید شده ! اینکه بگیم چرا این فروخت ! یا چرا گفت ! یا .... به نظرم جالب نیست !