بازیگران سهم به نظر میاد اجازه نمی دهند صف فروش سهم بیشتر از چند ثانیه بردوام باشد چون خریدار بسیار قوی دارد .
در ر وزهای اخیر به خوبی عیار سهم خودش را نشان داد .
بازیگران سهم به نظر میاد اجازه نمی دهند صف فروش سهم بیشتر از چند ثانیه بردوام باشد چون خریدار بسیار قوی دارد .
در ر وزهای اخیر به خوبی عیار سهم خودش را نشان داد .
.
امروز سهم بسته خواهد شد برای مجمع عمومی عادی سالیانه !
طبیعی است عده ای نمی خواهند مجمع بروند . براورد من این است که بعد از مجمع شاهد رشد سریعتری خواهیم بود . علی رغم اینکه در روزهایی که بازار سنگین منفی بود این سهم صف خرید بود . از نظر من همین امروز هم فرصت ورود است چون فروشنده سنگین ندارد و سهام شناور سهم بسیار محدود است به زودی سقف تاریخی را پشت سر خواهیم گذاشت . قابلیتهای سهم قبلا بیان شده است .
البته بخشی از فشار فروش مربوط به مثبت امروز شاخص وبالاخص شاخص گروه خودرو می باشد.
برخی از اخبار خوب مجمع خکاوه
1 - تعهدات شرکت از 2400 مورد به 648 دستگاه رسیده و قطعا تا آخر سال و شاید زودتر به طور کامل تصویه میشه و شرکت بعد از اون درصدد افزایش سرمایه از تجدید دارایی و آورده نقدی هست ( با توجه به اینکه بعد از تصویه معوقات خیلی از دارایی های شرکت آزاد میشه رقم افزایش سرمایه قابل توجه هست ) . دقت کنید توی دو ماهه اول امسال شرکت موفق شده حدود 350 مورد تصویه کنه و بنظرم باقی مانده نهایتا تا برج 6-7 تصویه میشه
2 - سوله تولید اتوبوس دیزلی با ظرفیت اولیه 1500 دستگاه و اتوبوس برقی 50 دستگاه اماده شده و به زودی راه اندازی میشه
3- رای بانک صنعت و معدن به نفع شزکت سایپا دیزل صادر شده
4- دریافت مطالبات شرکت رنا از ولوو به صورت دریافت قطعات برای خدمات پس از فروش ( حدود 5 میلیون یورو )
5 - دریافت مطالبات از بهینه سازی به زودی
و در آخر اینکه طبق صحبت جناب محمد زاده شرکت کاملا متحول شده و حتی سال دیگه در صورت تامین مالی توان تولید 10 هزار دستگاه هم ممکنه
امروز تیتر دوم اخبار صبحگاهی رادیو ایران در مورد سایپا دیزل بود و گفت که ایران پس از ۶۲ سال امسال موفق بساخت ۵۰۰ دستگاه کشنده توسط شرکت سایپا دیزل شده و هدف گذاری امسال ساخت تعداد ۸۰۰۰ دستگاه است.
در مورد ایران خودرو دیزل بود نه سایپا دیزل
نقطه عطف ایران خودرو دیزل بعد از ۶۲ سال/ رونمایی از کشنده "آتامان"
سایپا دیزل بعد از افزایش سرمایه میتونه شکوفا بشه. الان بخاطر همین موضوع اجازه پیش فروش کردن نداره و کل بازار پیش فروش ماشین های سنگین افتاده دست خاور
دوست عزیز خبر ساخت 500 دستگاه مربوط میشه به اتامان محصول خاور با 430 اسب بخار و استاندارد یورو 4 که البته من فکر نمیکنم راننده ها استقبالی کنن . خبری که توی مجمع سایپا دیزل اعلام شد و بنده فراموش کردم اعلام کنم به زودی محصولات چینی با 520 اسب بخار قدرت توسط سایپا دیزل وارد میشه که واقعا رقبا هیچ حرفی در مقابلش ندارن . هر چند همین الان هم محصول kx حرف اول از نظر کیفیت میزنه
خکاوه 2/5 میلیارد برگه سهمی حتی با هم گروهی هاش هم نباید مقایسه کرد . در آینده خکاوه با تحولاتی که رخ داده و پتانسیلی که داره سر و صداش تا خارج از بورس هم میره![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)