امروز اگر پر حجم معامله بشه عالی میشه برا سهم و تثبیت بالای 1200
رادین عزیز کاش رو 900 بیشتر خریده بودی بجای سهام متفرقه دیگه نظیر غسالم و امثالهم
سلام
تو پوتفوی نگاه کردم زده میانگین خرید 9401 ! شکر خدا تا اینجا بازدهی خوب بوده . به نظرم این سهم هنوز خیلی حرف برای گفتن دارد !!! برگ برنده این سهم تعداد خیلی کم سهام و چشم انداز پیشرو است و البته اقبال عمومی به سهم . به نظرم تعداد حقیقی و حقوقی هایی که الان کمتر از درصدی هستند خیلی بشتر از اون چیزی هست که ما می بینیم فقط عامدانه جوری می خرند که وارد درصدی ها نشوند ممکنه با چند حساب بخرند. چرا ؟ چون می دانند اگر هر روز تو درصدی ها فلش ها سبز یشه ! دیگه حجم مبنای سهم بطور روزانه هم پر نمیشه و عملا سهم قفل در صف خرید میشه ! اگر در یکماه گذشته روند معاملات را دنبال گرده باشید تایم زمانی اصلاح سهم به یکساعت هم نمی رسد !! به صورت موردی مثلا تک و توک بوده افرادی یکی دو میلون رنج بزنند رو به پایین که مثلا خالی می کنند و چون تو سود بودند کلی خوشحال !!!! اما دقایقی بعد سهم صف خرید سنگین بسته و از منفی 3 برگشته مثبت 3 !
در هر صورت انچه که پیداست فعلا پتانسیل خیلی بالاست . و شکر خدا دوستان این صفحه هم اطلاعات خوبی از سهم ارایه می کنند . امیدوارم همه پر سود باشند .
داشتم فکر می کردم برخی اوقات خود ما با ندانم کاری و طمع و عدم صبوری موقعیت های نابی را که خداوند مهربان برایمان محقق می کند را خراب می کنیم.
قبل عید رو خکاوه حدود 500 تومنی با درصد بالای 75 درصد سبد بودم که بالاتر رفت صبر نکردم و خالی کردم که اگر مونده بودم باهاش تمام این 2 سال را همین خکاوه جبران می کرد
ناراحت نیستم و روزی من نبود و در سهم دیگه جبران می کنم
فقط گفتم که اهمیت صبوری رو تاکید کنم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)