عجججججججب
کاش ابتدا به ساکن تفاوت مترجم و نویسنده رو متوجه بشیم
تازه ویراستار بودین و اسم ترند کوتاه مدت و بلند مدت رو نشنیده بودین که هیچ اسمشون از نظرتون خنده ترین جوک عالم بود.
تحلیل سهم: ترند کوتاه مدت نزولی (اظهر من الشمس) حمایت اول 950، حمایت مهم استاتیک دینامیک 860، اگر از حمایت دوم برگشت روند سهم باید از منظر واگرایی و تشکیل سر و شونه سقف رصد بشه
میدونی چرا اصرار دارم یه چارت از سهم بزاری؟ فقط میخواستم بهت ثابت کنم هیچی نمیدونی و اطلاعاتت در حد همون دو خط کتاب جان مورفیه! یه نگاه به تاریخ عضویتت کن خیلی افراد با سابقه تر از شما از قیمت 300 اومدن اینجا روضه خوندن سهم ٱخخخخ ولی بازار درسی بهشون داد تا آخر عمر یادشون نره آره اینجوریاست، درسته اعتماد بنفست زیاده ولی رو خودت تمرین کن با چهار خط کتاب جان مورفی خوندن نمیشه با کسی که عمرشو توی تحلیل تکنیکال صرف کرده کل کل کرد، این بحثم از نظر من تموم شدست چون نه وقتشو دارم و نه حوصلشو با کسی که خودشو زده به نفهمیدن بحث کنم!
اگر کسی الفبای تکنیکال بلد باشه اون دو تا عدد من براش مفهوم داره، با یه نگاه مختصر به چارت براش بولد میشه، نیاز به در و دیوار زدن هم نیست گذر زمان اعتبار تحلیل رو مشخص میکنه.
بله من اعتماد به نفس دارم ولی شما اعتماد به سقف کاذب دارید که هنوز ترند کوتاه مدت و بلند مدت رو نمیدونید چیه ولی ادعا میکنید ویراستار مرحوم جان مورفی بودین !!!!!خخخخ
اول سهم رو تحلیل کنید بعد بخرید نه اینکه سهمی رو که دارید و جوری که خودتون دوست دارید پیش بیاد براش نقاشی بکشید
یه کلیپ چند وقت پیش دیدم طرف به حسن عباسی میگفت اول اسم چهار تا اقتصاد دان نام ببر بعدا با من بحث کن، الان هم حرف من اینه اول دو تا چارت آپلود کن بعدا بحث کن تمام![]()
فرصت مسلم خرید است .
اونهایی که منتظر هستند شنبه تو منفی بخرند ! بسیار بعید است شنبه از این صف خبری باشد .
ویرایش توسط رادین1 : 2022/07/27 در ساعت 10:03
shabah جان احترام خودتو نگه دار.
من تابحال به شما و ديگري بي احترامي نكردم.
اگر نميتوني نگه داري شمارمو بدم خدمتت بيرون با هم حرف بزنيم.
اينجا فقط فرصت بررسي سهمه.
عزتت زياد
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)