خکاوه سهم 2/6 میلیارد برگه سهمی با انبوهی از اخبار مثبت . سهامداری کنید
خکاوه سهم 2/6 میلیارد برگه سهمی با انبوهی از اخبار مثبت . سهامداری کنید
با توافق برجام بیشترین منفعت بین سهم های بورسی خکاوه میبره . در صورت برگشت ولوو با اون بازار و حاشیه های سود سهمی با مقیاس خکاوه میتونه زیر و رو کنه !
سهم تا نزدیک ۱۳۰۰ تومان هم رشد کرد
و الان تقریبا ۹۰۰ تومان
از قیمت فعلی باید ۴۰ درصد رشد کند تا به قیمت چند وقت قبل خود برسد که در انجا سهم بشدت داغ و جو بخر بخر دایر بود!
سهم بدی نیست و همانطور که قبلا هم عنوان شد بازده عالی داشته
منتها زمان خرید و فروش و عدم توجه به هیجانات تابلو و فضای مجازی رمز توفیق در بازار است.
با این افت اخیر کم کم باید مجدد مدنظر جهت ورود در نقطه مناسب قرار گیرد.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
یادم هست روزهای اول ریزش صف فروش کمی داشت و سریع جمع میشد. یه عده هم همینجا میگفتن که دیدین چطوری جمع شد
ولی معمولا سهامی که رشد شارپ و زیادی داشتن اتفاقا موقع ریزش اوایلش بخاطر امیدی که همه بهش دارن ریزش شارپ نداره ولی هر چه میگذره بیشتر منفی تر میشن
نمونه دیگه اش ثشاهد
جزو آخرین سهمهایی بود که ریخت . یادمه من زیاد داشتم و طمع کار هم شده بودم و بازار هم بدعادتمون کرده بود. چهارشنبه ای بود که هفته اول استارت ریزش بود و این صف خرید بود ، بستنش، شنبه یا یکشنبه بود باز شد رفت صف فروش، من گفتم دیگه بیچاره شدیم و نمیشه فروخت چون حباب محض بود، ولی همونطور جمع شد و تا صف خرید هم رفت. من تو صف فروشش فروختم و در رفتم و از همونجا تا به امروز نزدیک 90% ریخته!!!
البته خکاوه ارزنده هست و ارزش بازار پایینی داره
صف خرید شد . شرکت بدون برجام هم کاملا متحول شده و رو به رشده ولی توافق برجام خکاوه از خاک بلند میکنه
فقط شایعه انعقاد 1500 دستگاه اتوبوس دیزلی دو سه روزه سهمو صف خرید کرده . خکاوه بمب اخبار و تحولات مثبته که هر کدوم به تنهایی توانایی اینو داره سهم تا مدتها تو صف خرید قفل بشه کل سهام شرکت فقط 2.6 میلیارد برگه سهمه و همین باعث میشه اهرم سود آوری و تاثیر پذیری شرکت از اخبار و تحولات به شدت بالا باشه . و مهترین اتفاق توی شرکت تصویه باقی مانده معوقاته که با سرعت در حال انجامه و انشالله تا قبل سال اتفاق می افته
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: به محض تکمیل رایزنیهای داخلی، به پاسخ ایران جواب میدهیم / پاسخ تهران با نقطه نظرات متعددی همراه بوده است
«ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه (به وقت تهران) گفت به محضی که رایزنیهای داخلی ما تکمیل شود، به پاسخ ایران به پیشنهاد اتحادیه اروپا، پاسخ خواهیم داد. وی گفت: «پاسخ ایران با نقطه نظرات متعددی همراه بود است. این نیازمند زمان بیشتر برای مرور آنها و مشخص کردن پاسخمان است. ما به طور جدی در حال مرور پاسخ ایران هستیم».
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)