زمانی که این پست ها با این دو دوست عزیز نگارش شد قیمت سهام خکاوه حدود 400 تومان و قیمت سهام فملی 700 بود . یادتون باشه تا وقتی سهمی را نفروختید نه سود کردید و نه زیان . امروز بازدهی سهم خکاوه زیان ده سال 97 از سهم سود ده فملی هم پیشی گرفت . همچنان با میانگین خرید 60-70 سهامداری میکنیم
گزارش خکاوه نشست روی کدال ۱۹۰ میلیارد مبلغ فروش نرخ فروش kx480 از ۲ م ۴۰۰ شده ۳ م ۴۰۰
گزارش مرداد ماه تو یه کلمه ترکونده
ببینیم آیا امروز حجم مبناش پر میشه !!!(پر شد)
به نظر میاد کم کم باید به فکر سقفهای جدیدتری بود .
ویرایش توسط رادین1 : 2022/09/07 در ساعت 08:15
کجا ترکوند
بای این همه پست پشت سر هم شما ترکوندی. فروش فروش تغییر محسوسی نداشته و عددی نیست. فروردین هم بیشتر از این مبلغ بود
خکاوه همین الانش هم دمش به خاور وصل شده و بواسطه اون داره میره بالا
هر جا صف خاور شل میشه صف اینو میدن اون بریزه این منفیه
البته خکاوه راه خاور رو خواهد رفت ولی نه با جو سازی. این هم افزایش سرمایه از آورده سنگین داره امسال . الکو همون خاور هست
من امروز هم اضافه کردم ! تا پایان سال هر نقدینگی که دستمون بیاد اضافه می کنیم . من هم بر این باور هستم که خکاوه راه خاور را خواهد رفت . فقط صبر می خواهد .
با این قرارداد خاور با حاشیه سود حدود 20 درصدی به ازای هر سهمی میتونه حدودا 20 تومن سود تو یه بازه یک و نیم ساله بسازه ولی خکاوه بخاطر تعداد سهام خیلی کمتر با قرارداد 1550 دستگاهی به ازای هر سهم حدودا 475 میسازه! وقتی از ارزندگی خکاوه نسبت به خاور صحبت میکنیم و یه عده نابلد گارد میگیرن منظور همینه! متاسفانه یه عده تا نوک دماغشونو بیشتر نمیبینن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)