حالا نمیشه بدون توهین هر کسی تحلیلش را قرار بده ؟!!!
چرا توهین ؟؟ ما همه اینجا جمع شدیم با کمک هم و استفاده از نظرات همدیگر به سودی برسیم !!! ممکنه تحلیل هر یک از ما درست یا غلط باشه ولی دلیلی برای تحقیر و توهین به همدیگر وجود ندارد .
حالا نمیشه بدون توهین هر کسی تحلیلش را قرار بده ؟!!!
چرا توهین ؟؟ ما همه اینجا جمع شدیم با کمک هم و استفاده از نظرات همدیگر به سودی برسیم !!! ممکنه تحلیل هر یک از ما درست یا غلط باشه ولی دلیلی برای تحقیر و توهین به همدیگر وجود ندارد .
ممنون جناب صمیمی، حقیقتا من تصمیم گرفته بودم بیخیال اینجور افراد بشم ولی امروز بعد از یک هفته گفتم یسری به تاپیک بزنم دیدم باز طرف اومده رجز خونی کرده! حالا جالب اینجاست بسته بودن سهم خاور و روند خکاوه دقیقا همسو با صحبت های چند روز پیش بنده بود و هنچنان اینا از رونمیرن! من پیشنهاد میکنم ناظرین این انجمن یه محدودیت پست واسه افراد در نظر بگیرن مثلا کسی نتونه تو یکماه از ده تا پست بیشتر بگذاره اینجوری بعضی ها اینجا رو با چک نویس اشتباه نمیگیرن و تو نوشته هاشون دقت بیشتری میکنن
بنظر خروج سرمایه داره امروز در 1251تومان!! حالا برای یه روز هم مشکلی نیست اما نباید دیگه تکرار کند....
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
فقط از قرارداد اتوبوس دیزلی و برقی بیشتر از نصف قیمت امروز تابلو سود میسازه ! امیدوارم زودتر جوگیرها و هیجانی ها خارج شن
12470 هر چی بفروشید ! براش خریدار هست !
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)