گزارش خوبي داده.
تا برج 11 بيش از دو برابر مجموع سالهاي 1400+1399 درآمد داشته.
من سهم رو ندارم.
گزارش خوبي داده.
تا برج 11 بيش از دو برابر مجموع سالهاي 1400+1399 درآمد داشته.
من سهم رو ندارم.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
یه ماهه ۴۶۶ تا کامیونت نزدیک به نصف ۱۰ ماهه رو تولید کرده
بازیگر خدایی باید خجالت بکشه از صف فروش یه ماهه!
زامیاد نسبت به موقعی که خکاوه صف فروش نبود ۱۵ درصد جلو افتاده
درحالیکه خکاوه تو یه ماه با شنبه میشه ۱۰ درصد متفی!!!!
با این تولید محشرررر
شبيه خاور!!
ابهام در اطلاعات!
خبهمن هم يه طور ديگه.نصف ارزش بازارش جريمه شده!
اگر بازار صعودي باشه در حق خاور ظلم شده
تا14 تعليقه.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
خاور هفته بعد جلسه پذیرش نهایی اش هست
اون سلطان بلامنازع کل فرابورس خواهد شد
الان که سهم صف فروشه و فروشنده ها دارن از هم سبقت میگیرن میگم بنظرم موج صعودی بعدی خکاوه میتونه شارپ ترین موج تو چند سال گذشته باشه، با تحولاتی که اتفاق افتاده و گزارشات خیره کننده ناظر دیر یا زود باید از تصمیمش عقب بشینه، بنظرم فروش اسفند ماه میتونه نزدیک هزار میلیارد باشه. پیشنهاد خرید و فروش نیست
ارزش بازار خکاوه با این روند نباید از نصف ارزش بازار خاور کمتر باشد. اگر قیمت تعادلی خاور را 400 تومان فرض کنیم ارزش بازار خاور حدود 35 همت می شود و ارزش بازار خکاوه باید تا حداقل 17 همت رشد کند. یعنی هر سهم حدود 6500 تومان. تحلیل بنیادی همیشه درست جواب می دهد فقط صبر می خواهد.
امروز به احتمال زیاد صف فروش جمع میشه ! کافیه گروه خودرو کمی مثبتهای پایانیشون بالا بیاد !
وضعيت اين سهم غير عاديه!
هرطوريكه بهش نگاه مي كني نبايد اينجوري باشه!
به نظرم بازیگران پشت پرده با ناظرین لج افتاده اند ! و صد البته حق هم دارند . چطور برای منفی شده حجم مبنا را یک سهم می گیرند اما برای مثبت شده 10 برابر حجم مبنا !!!!
این اگر اسمش دشمنی نیست چیه ؟!!!!!!!! احتمالا برو بچه های سازمان سهمشان را می خواهند . این سهم محکوم به صعود شارپی است . حالا همیشه از این بذل و بخششها در کار نیست صف فروش باشد . با گزارش اخیر گوشه کوچکی از پتانسیل سهم رو شد . قیمت خودرو هم که در این گروه میلیاردی بالا میره ! با این سهم صرفنظر از نوسانات فقط باید سهامداری کرد . امروز اضافه کردیم . و تا پایان وقت قطعا باز هم اضافه خواهیم کرد . بماند برای سال اینده .(امروز تعداد سهام را بیشتر از دوبل کردیم)
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)