هرکی تا الان ازم پرسیده ماشین رو بفروشم پولش رو سهام بکیرم نصیحتش کردم این کارو نکنه ...!!ولی نمیدونم چرا ویرم گرفته خودم این کارو بکنم !!!دوتا تارا رو بفروشم و بعد دو سال ولوواف ۵۵۰ سوار بشم !!!فقط نمیدونممیتونم تا اخر مسیر رو تاب بیارم یا نه !!
هرکی تا الان ازم پرسیده ماشین رو بفروشم پولش رو سهام بکیرم نصیحتش کردم این کارو نکنه ...!!ولی نمیدونم چرا ویرم گرفته خودم این کارو بکنم !!!دوتا تارا رو بفروشم و بعد دو سال ولوواف ۵۵۰ سوار بشم !!!فقط نمیدونممیتونم تا اخر مسیر رو تاب بیارم یا نه !!
با رشدهای اخیرش الان ۹۸ درصد سبد شده ریسک بالایی کردم و مطلقا توصیه نمی کنم به دیگران
یادداشت می کنم مارکت کپ خکاوه ۷.۳ همت و خاور ۴۴ همت و هر مثبت ۷ خاور میشه ۳.۱ همت یعنی معادل ۴۲ درصد کل ارزش بازار خکاوه
بنظر من اینطوری نمی مونه یا خاور میره تو اصلاح شدید که احتمال خیلی کمی داره یا رشد عالی در انتظار خکاوه است که احتمال این حالت بیشتره
ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی : 2023/04/16 در ساعت 19:54
خکاوه قفل به مفهوم واقعی
نهایتا باید دونگی روزانه بذاریم برا حجم مبنا
خاور پارسال 12 برابر خکاوه فروخته!! امسال هدف گذاشتن روی حدودا 90 هزار میلیارد!!! یعنی هر دو هفته یکبار اندازه فروش یک سال خکاوه و کل زیرمجموعه هاش!!! چه قیاسی هست بین این دو سهم؟ که انتظار داشته باشیم یا یکی ریزش شدید کنه یا او یکی رشد شدید و مارکت کپ ها برسه به هم!!!!
این دو سهم هردو رشد میکنن. و اساسا قرار نیست مارکت کپ ها به هم نزدیک بشه. هردو بالا میرن
از روزی که من یادم میاد مارکت کپ خکاوه همیشه یک پنجم تا یک هشتم خاور بوده. دلایلشم مشخصه
ویرایش توسط rahgozar_eng : 2023/04/17 در ساعت 16:21
bene qui latuit bene vixit
قبلا یک پست سال قبل رو نقل قول کردم و دیدید که کاملا ارزش مارکت ها با چه نسبتی به نفع خکاوه رشد کرد بعد از این نیز چند ماه دیگه مقایسه می کنیم.
تو این مدت خکاوه ۴۸۰ درصد رشد کرد و همان خاور متحول شده و با فروش مورد اشاره شما فقط ۳۰۰ درصد یعنی در عین فروش بیشتر خاور بازار به آینده قیمتی خکاوه و درصد رشدش از اینجا خوش بین تر است تا خاور
سهام کوچک تر اهرم دارند و شارپ تر هستند و چابک تر تو همه گروه ها نیز همینه
بازار هوشمنده و می دونه چه خبره
الانم می بینید که فروشنده چندانی نداره و حتی حجم مبنا نمیدن تو خکاوه
نیاز به بحث نیست گذشت زمان خیلی چیزها را اثبات می کند.
ارزش بازار فعلی خکاوه ۷.۵ همت و خاور ۴۴.۹
آخر اسفند ۱۴۰۲ مقایسه می کنیم
ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی : 2023/04/17 در ساعت 20:32
روز روزش که حجم مبنا نمی داد با این وضعیت خودرویی ها که شد شب تار و حجم مبنا خبری نیست
به نظرم نیاز به یک گزارش الف داریم ! تا بدون محدودیت دامنه بازگشایی بشه ! با این 2 و 3 درصدها عرضه کننده ای نخواهیم داشت .
اینم از مرز روانی ۳۰۰۰ تومن
عرضه ها بیشتر شد ولی صف رو ندادن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)