بیشتر به نظر میاد تعمدی می خواهند قیمت سهم را بکشند پایین !!! امروز یا فردا وقت برگشتش است .
یکی از همین روزها یک گزارش می فرستند رو کدال !توی این سهم فقط صبر جواب می دهد . از 3800 تومن رسیده به 2300 !! الان در این قیمت ریسک چندانی ندارد .
بیشتر به نظر میاد تعمدی می خواهند قیمت سهم را بکشند پایین !!! امروز یا فردا وقت برگشتش است .
یکی از همین روزها یک گزارش می فرستند رو کدال !توی این سهم فقط صبر جواب می دهد . از 3800 تومن رسیده به 2300 !! الان در این قیمت ریسک چندانی ندارد .
معاملات زیبایی دارد . و بازیگرش به قولی این کاره است .
با کسب اجازه از جناب seraj استاد ارجمند .
![]()
درود بر رادین عزیز
خواهش میکنم این چه حرفیه . شما صاحب اختیار هستید . امیدوارم در این نماد به سود خوبی برسید . آپدیت خکاوه تقدیم شما و سایر فعالین این نماد .
رادین جان پست بعدی را تقدیم شما میکنم . شاید بگی الان چه فایده ای داره اما فایده اش درس بزرگی بنام صبر هست . چیزی که ما نداریم .
![]()
ویرایش توسط seraj : 2023/10/04 در ساعت 20:11
درود بر رادین عزیز و سایر عزیزان
خکاوه :
این یک اندیکاتور سویینگ لانگ هست که بهمین راحتی اجازه فروش نمیده .
همان طور که میبینیم در قیمت 4240 ریال سیگنال خرید را صادر کرده . خط سفید رنگ حد ضرر متحرکه . بارها با ریزش های 30 تا 40 درصدی قیمت بهش نزدیک شده اما لمسش نکرده و سیگنال فروش صادر نشده .نتیجه اش اینه که تا الان 418 % ( 21960 ریال ) بازدهی داشته .
خیلی حوصله میخواد که ببینی سهمت 40 % ریخته و خارج نشی . من که نمیتونم . شما رو نمیدونم . رادین جان سرتو درد نیارم . سودهای کلان مال صابرین هست .
![]()
ویرایش توسط seraj : 2023/10/04 در ساعت 20:11
سلام و عرض ادب
جناب seraj از وقتی که گذاشتید بسیار سپاسگزارم . محبت کردید . من ازخکاوه سودهای خوبی بردم . چند بار پیاده شدم و دوباره وارد شدم . الان هم حدود 50 درصد سبدم خکاوه است و تصمیم دارم فعلا باسهم بمانم . از اینجا به بعد باید منتظر اخبار مثبتی باشیم که اگر هر کدامشان بیاید (تسویه تعهدات و افزایش سرمایه) بدون شک سهم با یک جهش باورنکردنی مواجه خواهد شد .
رادین جان
من تو 700 دیدمش دیگه رصدش نکردم یه روز دیدیم شده 2000 . موقعی که زیرمجموعه سایپا بود ذهنیت خوبی ازش نداشتم بعد دیدیم نه بابا ترکیب سهمدارانش کن فیکون شده . بنیادی کار نیستم اما با ترکیب جدیدش معلومه وضعیت خیلی متفاوت تر از قبله . ضمن اینکه تو خودرویی ها ارزش بازار کمی داره . سهامدار عمده تو وضعیت شرکت نقش بسزایی ایفا میکنه . مثلا من بخشی از سرمایه ام از اردبهشت 99 تو غیوان گیر کرده بدلیل سهامدار عمده نالایقش .
محدوده 1800 تومان از دست بره احتمال رویت 800-1200 تومان هم زیاد میشه !
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)