با اینکه خکاوه دارم
ولی تعصب برخی دوستان را درست نمیبینم ،تعصب سم مهلکی است که چشم را بسته و گوش را کر میکند
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
ویرایش توسط timurturksoy : 2014/01/15 در ساعت 22:33
با سلام
خوب خکاوه امروز بازگشایی شد
بشخصه منتظر همچین بازگشایی بودم و حتی پایین تر از این قیمت ها
تا بازیگران این سهم بتونند در قیمت های پایین تر بتوانند سهم رو از دست حقیقی ها دربیاورند که تا حدودی نا موفق بودند
حضور اساتید این سایت :
شاهین محلوجی عزیز
وحید 20 عزیز
کیوان عزیز
naruto عزیز
سید یاسر شریعت عزیز
و سایر دوستان گرامی و تحلیل گر در این سهم نشاندهنده اینست که بر خلاف عده ای که فقط زیان سنگین 170 تومانی هر سهم رو می بینند ولیکن این دوستان تحلیل گر که عمری تو این سایت برای خودشون ابرو و اعتبار کسب کرده اند دنبال چیز دیگری در سهم هستند .
زیان 90 تومان و الان 170 تومان رو حتی یک بچه ابتدایی هم می تونه تشخیص بده و این چیز تازه ای نیست.
آیا واقعا شرکتی که طی دو سال مالی اخیر با سرمایه 60 میلیاردی حدود275 میلیارد سود ناخالص داشته واقعا زیانده هست!
شركتی که در اوج تحریمها این مقدار سود ناخالص داشته با رفع تحریمها چه خواهد کرد؟
با افزایش تولید و رفع هزینه های مالی تحمیلی ناشی از تحریم،سود واقعی شركت رو خواهد شد.
شرکتهایی که چندین دهه از تاسیسشون گذشته پتانسیلهای زیادی دارن که اکثرا دیده نمیشه.مزایده بخش ناچیزی از املاک خساپا یک نمونه از این موارد هست که به تنهایی برای پوشش زیان چنین شرکتهایی کافیه
البته در نامساعد بودن فاند کنونی شرکت بحثی نیست ولی شرایط ممکنه به سرعت تغییر کنه.مرور وضعیت مشابه چند سال اخیر شرکتهای قندی خالی از لطف نیست!شرکتهایی که به مرز تعطلی هم رسیدن ولی حالا....
ویرایش توسط naruto : 2014/01/15 در ساعت 23:56
با این خبر قطعا خکاوه به صورت شارپی 200 را رد میکند
http://namabourse.com/fa/news/47454/...�-امروز-1
خکاوه یکله تا 150 رشد میکنه.........
یا غنی....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)