افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی، مثلا اگر 100 درصد باشه ( پیام قبلی اشتباه نوشته شده بود 200 درصد ) و شما 1000 سهم 100 تومنی ( قیمت پایانی روز بسته شدن ملاکه ) داشته باشید، بعد از افزایش سرمایه تعداد سهام شما میشه 2000 تا اما قیمت میشه 50 تومن، البته به این معنی نیست که قیمت حتما 50 تومن ثبت میشه، روز بازگشایی نماد سهم دامنه قیمت از 1 تومن تا دو برابر قیمت تئوری( یعنی 50 تومن ) که میشه 100 تومن اجازه داده میشه، اینجا چون قیمت پایینتر اومده و سهم ارزنده باشه قیمت زودتر بالا میره و هر قدر قیمت بالاتر از 50 تومن بشه چون سهم شما دو برابر شده، دو برابر اون سود بردی (نسبت به تعداد سهام قبلی).
1000 * 100 = 100000
2000 *50 = 100000
حالا اگه سهم بشه 70 تومن
2000 * 70 (50+20) = 140000
الان 20 تومن بالاتر رفته اما چون تعداد سهمت دو برابر شده نسبت به زمان قبل از افزایش سود دو برابر شده ( و اکثرا خیلی زودتر از اون موقع )
1000 * 140(100+40) = 140000
ویرایش توسط Reza1313 : 2014/02/03 در ساعت 10:24
سوئديها امروز عازم ايران هستن
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
به نظر من دوستانی که از گروه خودرو دارن خرید میکنن برای میان مدت و یا بلند مدت باید واقع بین تر باشن. من کاری به نوسانگیرها ندارم. اما این مطالبی که دوستان اینجا مینوسن راجع به افزایش سرمایه چندان درست و منطقی به نظر نمیاد اگه قرار بود هر شرکتی افزایش سرمایه چند صد درصدی میده ارزش دارایی سهامدارانشم خیلی سریع با افزایش چند صد درصدی مواجه بشه که همه شرکتها هی افزایش سرمایه میدادن ! حالا از مازاد تجدید ارزیابی یا هر منبع دیگه ای !!!
فردا با جو مثبت گروه ایران خودرو ، این سهم میتونه صف خرید بشه
مرحله اول تا 90 تومن میریزه
حباب اندر حبابه این سهم
باید سهمو ببندن ببرن بازار پایه
شرکت ورشکسته کامل و زورای اخرشو میزنه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
خجالت هم چیز خوبی هس
هر روز داری این مزخرفاتو اینجا مینویسی
هزار بار گفتی بسه دیگه
دلسوزی حد و اندازه داره
معلومه چی داری میگی؟؟
همه بازار منفی هس این سهم هم منفی
همه بازار که مثبت هس این سهم هم صف خریدش از همه سنگین تر
خب طبق کدوم استدلال حرف میزنی؟
بزار بازار رو دور صعودی قرار بگیره بعد معلوم میشه یک من ماس چقد کره داره
اگه تحلیل داری قرار بده نداری هم دلسوزی کردن 1 بار 2 بار 3 بار نه 1000بار
دوست عزیز
اگر سهم دیگری بود در صنعتی دگر شاید سازمان اینکار را میکرد . ( هر چند که با شپلی اینکار را نکرد . ) ولی در جریان باشید به علت اینکه صنایع خودرو سازی به علت سیاست های
دولت قبلی متحمل ضرر شده اند با توجه به منبع موثقی که دارم سازمان این کار را نخواهد کرد . جهت اطلاع سهم بسته نخواهد شد و به بازار پایه هم نخواهد رفت . بلکه جهت رهایی
از زیان تمام خودروسازی ها افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی هاخواهند داشت
یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….!
دوست عزیز
افزایش سرمایه هم قوانین خاص خودش را دارد . همینطوری نیست که هر زمان شرکت دلش خواست افزایش سرمایه دهد . ضمنا جهت اطلاع پر بازده ترین افزایش سرمایه
افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و بعد از آن از سود انباشته است . برای مثال نماد غالبر را بررسی کنید چه سود خوبی سهم در مدت کوتاهی نصیب سهامدارانش کرده است
یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….!
با سلام دوست عزیز چرا دل مردم رو خالی میکنی بابا صنعت خودرو کلاً فرصت خریده کلاً این حرف باشه تا بعد عید نوروز چه خکاوه چه خزامیا چه خاور از هر کدوم بگی به اندازه کافی تو رنج منفی جمع کردم اگه موج شماری الیوت یه ذره میدونستی و تحلیل بقیه اساتید رو میخوندی منفیهای بازار رو فرصت خرید میدونستی دوست عزیز اگه نوسانگیری که آره واقعاً واسه شما سخته این منفی بازار اما اگه میان مدتی و بلند مدت بهار سود دهی میان مدتیت اواخر فروردین و بلند مدتیت قبل از پاییزه شک داری ریسک کن 1000 تا خکاوه فردا بخر 93/6/31 بفروش ببین چقدر سود کردی بعد هر چی خواستی بگو!!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)