سال آینده خکاوه حدود 300 تومان سود میسازد
همکاری با ولوو و رفع تحریم قطعات خودرویی سود خکاوه را مانند قبل تحریم میکند. قبل تحریم خکاوه 360 تومان سود میساخت
بزرگترین علت زیان قبلی شرکت، تحریم قطعات خودرو های سنگین بوده که الان حل شد
خودروهای سنگین توانایی ساختن سود در کوتاه ترین زمان و چند برابری خودرو های سبک را دارن
ویرایش توسط mohsenakbari : 2014/02/03 در ساعت 23:15
قابل توجه غرض ورزان و یاوه گویان و مخالفین سهام خودرویی
قبلا خودم هم جزو مخالفین سفت و سخت این گروه بودم ولی با دیدن برخی چیزها متحول شدم
البته بعید میدونم برخی افراد به خاطر عقده هاشون و همینطور نگاه تک بعدیشون(مثلا فقط دیدن چند تا صورت مالی بدرد نخور)بتونن برخی نکات خیلی مثبت این صنعتو درک کنن!
با تولید و فروش چند هزار دستگاه از خودروهای ولوو،اواخر سال 93 زیان شرکت تبدیل به سود انباشته خواهد شد.البته اونوقت دیگه قیمت سهم 110 تومن نخواهد بود!
بازم میگم که درک برخی چیزها از توان ذهن راکد و منجمد برخی افراد خارجه
مثل افرادی که غمارگ 120 تومنی رو بدرد نخور میدونستن ولی بعد روی 300 شدن کشته مرده سهم فوق!که همونطور که دیدیم سهم تا 1200 هم رفت.فرق خریداران غمارگ 120 تومنی با 300 تومنی در اینه که خریداران 300 تومنی فقط 400 درصد سود بردن ولی خریدار 120 تومنی 1000 درصد! یا خریداران ومعادن 800 تومنی 2 سال قبل و قبل افزایش سرمایه 250 درصدی .قضیه خکاوه هم احتمالا همینطور خواهد بود.
این افراد همیشه در زندگی از قافله عقب میمونن.![]()
ویرایش توسط naruto : 2014/02/04 در ساعت 00:58
سایپا در خکاوه چه برنامه ای دارد ؟نکته ای که وضعیت را درباره این نماد جالبتر از بقیه نمایش می دهد خروج تدریجی سایپا ( قبل از ثبت افزایش سرمایه )از ترکیب سهامداری این شرکت می باشدکه بیشتر به نفع سایپا بوده چون احتمالا در صورتهای مالی تلفیقی دیگر خبری از زیان هرساله خکاوه نیست
نماد سایپا دیزل در 3ماه گذشته تنها توانسته به بازدهی 20درصدی دست یابد که در مقایسه با سایر خودرو ساز ها کمترین میزان بازدهی را بخود اختصاص داده است.
از اواخر دی ماه ارزش سهام شرکت سایپا دیزل روند نزولی را تجربه می نماید البته در این مدت هم وضعیت بازار سرمایه بگونه ای بود که این روند طبیعی قلمداد می شود اما نکته ای که این روز ها ذهن فعالان بازار سرمایه را بخود مشغول ساخته عرضه های ممتد سایپا در این نماد که تا پیش از آن به عنوان سهامدار عمده "خکاوه"شناخته می شد، می باشد و جالب اینکه حقیقی ها جای سهامدار عمده را گرفته اند .
به گزارش بورس نیوز، این شرکت برای سال جاری 866ریال زیان پیش بینی نموه که در آخرین گزارش که مربوط به عملکرد 6ماه می شود میزان پوشش زیان خود را 68درصد اعلام کرده است که از همین منظر می توان دریافت که شرکت در وضعیت خوبی قرار ندارد.
البته سایر خودرویی ها نیز تقریبا همین شرایط را تجربه می نمایند اما نکته ای که وضعیت را درباره این نماد جالبتر از بقیه نمایش می دهد خروج تدریجی سایپا ( قبل از ثبت افزایش سرمایه )از ترکیب سهامداری این شرکت می باشدکه بیشتر به نفع سایپا بوده چون احتمالا در صورتهای مالی تلفیقی دیگر خبری از زیان هرساله خکاوه نیست اما معلوم نیست قرار است چه کسی این شرکت را مدیریت کند .
گفتنی است در روزهای گذشته حجم عرضه در این نماد افزایش یافته که با توجه به عدم انجام معامله بلوکی می توان دریافت که سایپا به گونه ای در حال عرضه سهام تحت مالکیت خود در این شرکت است و با توجه به ترکیب خریداران در این نماد طی روز های گذشته که عمدتا نیزاز حقیقی ها تشکیل شده اند برنامه آتی خکاوه مشخص نیست .
خاطر نشان می شود معمولا این نوع واگذاری ها در غالب معاملات عمده انجام می پذیرفت که در این شرایط نهاد های نظارتی نیز طبق قانون می توانستند نظارت بر صلاحیت خریدار داشته باشند اما همانطور که گفته شد معامله عمده یا بلوکی در این نماد صورت نگرفته است .
صحرایی : سرمایه گذاران دقت کنند !
برای روشن تر شدن موضوع ابتدا به سراغ علی صحرایی مقام ناظر بازار رفتیم وی در گفتگوی کوتاه به خبرنگار بورس نیوز گفت :در حال حاضر شرکت سایپا برای پرداخت بدهی های خود سهام برخی از شرکتهای خود را بصورت توافقی واگذار می نماید اما در خصوص این نماد اطلاع چندانی در دسترس نیست وی به سهامداران حقیقی نیز توصیه کرد با توجه به اینکه طبق قانون نمی توان نظارت خاصی بر این نوع معاملات داشت با دقت معامله نمایند.
مدیر ارتباطات خکاوه : مشکلی نیست ، ولوو بازمی گردد
اما با توجه به اظهارات این مقام ناظر در گام بعدی به سراغ حیدری مدیر ارتباطات شرکت سایپا دیزل رفتیم.حیدری در این گفتگو به خبرنگار بورس نیوز گفت:درخصوص مسئله مورد نظر مدیران سایپا باید پاسخگو باشند اما در خصوص وضعیت شرکت باید گفت نگرانی جدی وجود ندارد و حتی با کاهش سطح تحریمها بخصوص در صنعت خودرو و با تعاملی که با شرکت ولوو انجام داده ایم بزودی شاهد بازگشت ولوو پس از سی سال به جاد های شرکت از طریق سایپا دیزل خواهیم بود که این موضوع می تواند شرایط مطلوبی را برای شرکت رقم زند.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
این که رسما داره میگه خود سایپا داره از زیان انباشته خکاوه فرار میکنه و برای اینکه توی گزارش تلفیقیش مجبور نشه زیان سنگین خکاوه رو بیاره داره سهام خکاوه رو میفروشه ! و حتی میگه این کار بیشتر به نفع سایپا هست, یعنی نداشتن خکاوه از داشتنش برای سایپا مفیدتر هست که البته درست هم هست. سایپا داره فرار میکنه و حتی این حقیقی های بالای یک درصد هم در روزهای گذشته فروشهای زیادی داشتن. به این ترتیب شناور این سهم هم زیاد شده. واقعا توی مجمع سال آینده خودرویی ها چه اتفاقاتی ممکنه بیفته !!!
صبور باشيد.
اگر افزايش سرمايه 240درصدي خپارس هفته ديگه بياد رو کدال و صف خريد 50ميليوني براش درست بشه انوقت بازار به گروه خودرويي و برنامه هاشون اعتماد و اعتقاد پيدا خواهد کرد.
فعلا که خپارس تو اين بازار 10ميليون صف خريد شده با 15ميليون معامله.خپارس هم بالاي 130تومان زيان داره.
.................................................. .................................................. ..............
خاور هم 380درصد از تجديد ارزيابي دارايي افزايش سرمايه داره.
خکاوه هم داره
سايپا هم داره.
تجدید ارزیابی هیچ کاری برای این گروه نمیکنه
خودرو اگه بانک پارسیانش رو بفروشه دیگه تیر خلاصو زده
خپارسم که با این خبر تجدید ارزیابی کلا ده میلیون صف بوده
بازار از این به بعد دیگه به سهامهایی که اما و اگر دارن بها نمیده فقط و فقط سهامهای بنیادی
اونم الان نه بعد از نیمه اسفند
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
.................................................. .................................................. ...........
مطالب قشنگي زدي استفاده کردم.
موفق باشيد.
سلام
من هم فکر میکنم گروه خودرو رشد چندانی نداره
و حداقل اینکه انتظارهایی که ازش میره رو محقق نمیکند
اما در مورد خکاوه این سهم در حال حاضر پیرو گروهش هست و این چیزی نیست که ادامه دار باشه
به نظر من خکاوه آینده به مراتب درخشانتر از میانگین بازار در انتظارش هست. من نمیتونم بگم حالا شروع حرکت این سهم هست اما چیزی که اطمینان دارم خکاوه رقم های بالای 1000 رو در بلند مدت میبیند و این برای من قطعی هست
این رو خدمت شما عرض کردم چون از سالهای گذشته پیگیر نوشته های شما بودم و دیدم بازار خوانی بسیار عالی دارید که من در کمتر تحلیلگری دیدم. خواستم بدونید در این یک مورد یعنی خکاوه (حداقل به نظر من) دارید اشتباه میکنید.
با آرزوی موفقیت
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)