click to register
صفحه 64 از 509 نخست ... 14546162636465666774114164 ... آخرین
نمایش نتایج: از 631 به 640 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو فعال alireza51 آواتار ها
    تشکر شده 2,191 بار در 872 ارسال

پاسخ : ســـــــــایپـــــــــا دیـــــــــزل (خکاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط مات نمایش پست ها
    144 تومن فقط زیان ساخته تو گزارش نه ماهش
    104 میلیارد تومن زیان عملیاتی تو نه ماهه سال ساخته
    هزینه ها نسبت به نه ماهه پارسال 508 درصد رشد داشته
    حداقل این شرکت اگه به سودم برسه تا سال 95 نمیتونه سود تقسیم کنه
    از خرید این سهم به شدت دوری کنید
    جمع شدن صف فروش امروزشم رو حساب مصاحبه مدیر عامل ایران خودرو بابت فروش بلوک بانک پارسیان هست جو فروش بلوک بانک پارسیان ایران خودرو بخوابه سهم تو صف فروش قفل میکنه
    الان 9 ماهه شیران دارم با EPS نزدیک 800 تومن، تو این 9 ماه هیچ گلی به سر ما نزده، در عوض هر چی سهم زیانده بود چند برابر شد.
    فقط از بازار ما را عقب انداخت.
    عمر خیلی کوتاه است.

عضو عادی
    تشکر شده 403 بار در 156 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط bourse نمایش پست ها
    غول خودروسازان تجاری اروپا به ایران بازگشت
    تولید دوباره محصولات ولوو در ایران
    عصرخودرو: شرکت سایپا دیزل در مدت بسیار کوتاهی از گشایش های سیاسی کشور با دنیا موفق شد همکاری تجاری خود با شرکت ولوو سوئد را آغاز کند.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» تولید دو مدل فیس لیفت شده خودروهای تجاری ولوو به زودی در شرکت سایپا دیزل آغاز می شود

بنا بر این گزارش دو مدل بسیار محبوب FH و FM که در بازار ایران فروش قابل توجهی در گذشته داشته به زودی از سوی شرکت سایپا دیزل پیش فروش خواهد شد.

سرعت عمل ستودنی شرکت سایپا دیزل و تشنگی بازگشت ولوو به بازار ایران مهمترین خبر نوروزی حوزه خودروهای تجاری خواهد بود.

پایگاه پایگاه خبری «عصر خودرو» به محض نهایی شدن شرایط پیش فروش خودروهای تجاری ولوو از سوی شرکت سایپا دیزل شرایط خرید این محصولات را به اطلاع خوانندگان عصر خودرو می رساند.

با وجود رکود وحشتناک فروش خودرهای تجاری باید منتظر استقبال علاقمندان به برند ولوو در دوران حضور جدید از خودروساز برتر اروپایی در حوزه خودروهای تجاری سنگین باشیم.رنو تراکس و ولوو قبل از ورود چینی ها به بازار ایران شرکای اصلی شرکت سایپا دیزل در ایران بودنده.گفتنی است هر دو مدل FH و FM ولوو نسبت به گذشته تغییراتی داشته است.

.
    دوشنبه 14 بهمن 1392 19:15
    سال آینده خکاوه حدود 300 تومان سود میسازد
    همکاری با ولوو و رفع تحریم قطعات خودرویی سود خکاوه را مانند قبل تحریم میکند. قبل تحریم خکاوه 360 تومان سود میساخت

بزرگترین علت زیان قبلی شرکت، تحریم قطعات خودرو های سنگین بوده که الان حل شد

خودروهای سنگین توانایی ساختن سود در کوتاه ترین زمان و چند برابری خودرو های سبک را دارن
    ویرایش توسط mohsenakbari : 2014/02/03 در ساعت 23:15

3. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید mohsenakbari از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال naruto آواتار ها
    تشکر شده 9,823 بار در 1,868 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenakbari نمایش پست ها

تاریخ انتشار:دوشنبه 14 بهمن 1392 19:15

غول خودروسازان تجاری اروپا به ایران بازگشت
    تولید دوباره محصولات ولوو در ایران
    عصرخودرو: شرکت سایپا دیزل در مدت بسیار کوتاهی از گشایش های سیاسی کشور با دنیا موفق شد همکاری تجاری خود با شرکت ولوو سوئد را آغاز کند.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» تولید دو مدل فیس لیفت شده خودروهای تجاری ولوو به زودی در شرکت سایپا دیزل آغاز می شود
    بنا بر این گزارش دو مدل بسیار محبوب FH و FM که در بازار ایران فروش قابل توجهی در گذشته داشته به زودی از سوی شرکت سایپا دیزل پیش فروش خواهد شد.
    سرعت عمل ستودنی شرکت سایپا دیزل و تشنگی بازگشت ولوو به بازار ایران مهمترین خبر نوروزی حوزه خودروهای تجاری خواهد بود.
    پایگاه پایگاه خبری «عصر خودرو» به محض نهایی شدن شرایط پیش فروش خودروهای تجاری ولوو از سوی شرکت سایپا دیزل شرایط خرید این محصولات را به اطلاع خوانندگان عصر خودرو می رساند.
    با وجود رکود وحشتناک فروش خودرهای تجاری باید منتظر استقبال علاقمندان به برند ولوو در دوران حضور جدید از خودروساز برتر اروپایی در حوزه خودروهای تجاری سنگین باشیم.رنو تراکس و ولوو قبل از ورود چینی ها به بازار ایران شرکای اصلی شرکت سایپا دیزل در ایران بودنده.گفتنی است هر دو مدل FH و FM ولوو نسبت به گذشته تغییراتی داشته است.
    .

دوشنبه 14 بهمن 1392 19:15

قابل توجه غرض ورزان و یاوه گویان و مخالفین سهام خودرویی
    قبلا خودم هم جزو مخالفین سفت و سخت این گروه بودم ولی با دیدن برخی چیزها متحول شدم
    البته بعید میدونم برخی افراد به خاطر عقده هاشون و همینطور نگاه تک بعدیشون(مثلا فقط دیدن چند تا صورت مالی بدرد نخور)بتونن برخی نکات خیلی مثبت این صنعتو درک کنن!
    با تولید و فروش چند هزار دستگاه از خودروهای ولوو،اواخر سال 93 زیان شرکت تبدیل به سود انباشته خواهد شد.البته اونوقت دیگه قیمت سهم 110 تومن نخواهد بود!
    بازم میگم که درک برخی چیزها از توان ذهن راکد و منجمد برخی افراد خارجه
    مثل افرادی که غمارگ 120 تومنی رو بدرد نخور میدونستن ولی بعد روی 300 شدن کشته مرده سهم فوق!که همونطور که دیدیم سهم تا 1200 هم رفت.فرق خریداران غمارگ 120 تومنی با 300 تومنی در اینه که خریداران 300 تومنی فقط 400 درصد سود بردن ولی خریدار 120 تومنی 1000 درصد! یا خریداران ومعادن 800 تومنی 2 سال قبل و قبل افزایش سرمایه 250 درصدی .قضیه خکاوه هم احتمالا همینطور خواهد بود.
    این افراد همیشه در زندگی از قافله عقب میمونن.
    ویرایش توسط naruto : 2014/02/04 در ساعت 00:58

5. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید naruto از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(92) وحید 20 آواتار ها
    تشکر شده 116,996 بار در 26,784 ارسال

سایپا در خکاوه چه برنامه ای دارد ؟
    نکته ای که وضعیت را درباره این نماد جالبتر از بقیه نمایش می دهد خروج تدریجی سایپا ( قبل از ثبت افزایش سرمایه )از ترکیب سهامداری این شرکت می باشدکه بیشتر به نفع سایپا بوده چون احتمالا در صورتهای مالی تلفیقی دیگر خبری از زیان هرساله خکاوه نیست

نماد سایپا دیزل در 3ماه گذشته تنها توانسته به بازدهی 20درصدی دست یابد که در مقایسه با سایر خودرو ساز ها کمترین میزان بازدهی را بخود اختصاص داده است.
    از اواخر دی ماه ارزش سهام شرکت سایپا دیزل روند نزولی را تجربه می نماید البته در این مدت هم وضعیت بازار سرمایه بگونه ای بود که این روند طبیعی قلمداد می شود اما نکته ای که این روز ها ذهن فعالان بازار سرمایه را بخود مشغول ساخته عرضه های ممتد سایپا در این نماد که تا پیش از آن به عنوان سهامدار عمده "خکاوه"شناخته می شد، می باشد و جالب اینکه حقیقی ها جای سهامدار عمده را گرفته اند .
    به گزارش بورس نیوز، این شرکت برای سال جاری 866ریال زیان پیش بینی نموه که در آخرین گزارش که مربوط به عملکرد 6ماه می شود میزان پوشش زیان خود را 68درصد اعلام کرده است که از همین منظر می توان دریافت که شرکت در وضعیت خوبی قرار ندارد.
    البته سایر خودرویی ها نیز تقریبا همین شرایط را تجربه می نمایند اما نکته ای که وضعیت را درباره این نماد جالبتر از بقیه نمایش می دهد خروج تدریجی سایپا ( قبل از ثبت افزایش سرمایه )
    از ترکیب سهامداری این شرکت می باشدکه بیشتر به نفع سایپا بوده چون احتمالا در صورتهای مالی تلفیقی دیگر خبری از زیان هرساله خکاوه نیست اما معلوم نیست قرار است چه کسی این شرکت را مدیریت کند .

گفتنی است در روزهای گذشته حجم عرضه در این نماد افزایش یافته که با توجه به عدم انجام معامله بلوکی می توان دریافت که سایپا به گونه ای در حال عرضه سهام تحت مالکیت خود در این شرکت است و با توجه به ترکیب خریداران در این نماد طی روز های گذشته که عمدتا نیزاز حقیقی ها تشکیل شده اند برنامه آتی خکاوه مشخص نیست .
    خاطر نشان می شود معمولا این نوع واگذاری ها در غالب معاملات عمده انجام می پذیرفت که در این شرایط نهاد های نظارتی نیز طبق قانون می توانستند نظارت بر صلاحیت خریدار داشته باشند اما همانطور که گفته شد معامله عمده یا بلوکی در این نماد صورت نگرفته است .
    صحرایی : سرمایه گذاران دقت کنند !
    برای روشن تر شدن موضوع ابتدا به سراغ علی صحرایی مقام ناظر بازار رفتیم وی در گفتگوی کوتاه به خبرنگار بورس نیوز گفت :در حال حاضر شرکت سایپا برای پرداخت بدهی های خود سهام برخی از شرکتهای خود را بصورت توافقی واگذار می نماید اما در خصوص این نماد اطلاع چندانی در دسترس نیست وی به سهامداران حقیقی نیز توصیه کرد با توجه به اینکه طبق قانون نمی توان نظارت خاصی بر این نوع معاملات داشت با دقت معامله نمایند.
    مدیر ارتباطات خکاوه : مشکلی نیست ، ولوو بازمی گردد
    اما با توجه به اظهارات این مقام ناظر در گام بعدی به سراغ حیدری مدیر ارتباطات شرکت سایپا دیزل رفتیم.
    حیدری در این گفتگو به خبرنگار بورس نیوز گفت:درخصوص مسئله مورد نظر مدیران سایپا باید پاسخگو باشند اما در خصوص وضعیت شرکت باید گفت نگرانی جدی وجود ندارد و حتی با کاهش سطح تحریمها بخصوص در صنعت خودرو و با تعاملی که با شرکت ولوو انجام داده ایم بزودی شاهد بازگشت ولوو پس از سی سال به جاد های شرکت از طریق سایپا دیزل خواهیم بود که این موضوع می تواند شرایط مطلوبی را برای شرکت رقم زند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

7. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید وحید 20 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 106,891 بار در 32,683 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط وحید 20 نمایش پست ها
    سایپا در خکاوه چه برنامه ای دارد ؟
    نکته ای که وضعیت را درباره این نماد جالبتر از بقیه نمایش می دهد خروج تدریجی سایپا ( قبل از ثبت افزایش سرمایه )از ترکیب سهامداری این شرکت می باشدکه بیشتر به نفع سایپا بوده چون احتمالا در صورتهای مالی تلفیقی دیگر خبری از زیان هرساله خکاوه نیست

.........[/RIGHT][/SIZE]
    این که رسما داره میگه خود سایپا داره از زیان انباشته خکاوه فرار میکنه و برای اینکه توی گزارش تلفیقیش مجبور نشه زیان سنگین خکاوه رو بیاره داره سهام خکاوه رو میفروشه ! و حتی میگه این کار بیشتر به نفع سایپا هست, یعنی نداشتن خکاوه از داشتنش برای سایپا مفیدتر هست که البته درست هم هست. سایپا داره فرار میکنه و حتی این حقیقی های بالای یک درصد هم در روزهای گذشته فروشهای زیادی داشتن. به این ترتیب شناور این سهم هم زیاد شده. واقعا توی مجمع سال آینده خودرویی ها چه اتفاقاتی ممکنه بیفته !!!

9. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 26,301 بار در 6,124 ارسال

صبور باشيد.
    اگر افزايش سرمايه 240درصدي خپارس هفته ديگه بياد رو کدال و صف خريد 50ميليوني براش درست بشه انوقت بازار به گروه خودرويي و برنامه هاشون اعتماد و اعتقاد پيدا خواهد کرد.
    فعلا که خپارس تو اين بازار 10ميليون صف خريد شده با 15ميليون معامله.خپارس هم بالاي 130تومان زيان داره.
    .................................................. .................................................. ..............
    خاور هم 380درصد از تجديد ارزيابي دارايي افزايش سرمايه داره.
    خکاوه هم داره
    سايپا هم داره.

11. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید کيانوش از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مات آواتار ها
    تشکر شده 13,900 بار در 4,563 ارسال

تجدید ارزیابی هیچ کاری برای این گروه نمیکنه
    خودرو اگه بانک پارسیانش رو بفروشه دیگه تیر خلاصو زده
    خپارسم که با این خبر تجدید ارزیابی کلا ده میلیون صف بوده
    بازار از این به بعد دیگه به سهامهایی که اما و اگر دارن بها نمیده فقط و فقط سهامهای بنیادی
    اونم الان نه بعد از نیمه اسفند
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

13. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید مات از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال صولت الدوله قشقایی آواتار ها
    تشکر شده 3,909 بار در 815 ارسال

بازار از این به بعد دیگه به سهامهایی که اما و اگر دارن بها نمیده فقط و فقط سهامهای بنیادی
    عزیزم تروخدا 4 تا سهم بنیادی معرفی کن
    من همین فردا هرچی خودرویی دارم بفروشم صبرکنم نیمه اسفند از سهامی که میگین بخرم
    من تاحالا یه پست از شما ندیدم که بگین فلان سهم خوبه
    فقط میگین فلان سهم بده

خی لامصب تو که خدای بورسی حداقل 4 سهم معرفی کن به امثال من بدبخت کمک کن دیگه

15. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید صولت الدوله قشقایی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 26,301 بار در 6,124 ارسال

الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
    .................................................. .................................................. ...........
    مطالب قشنگي زدي استفاده کردم.
    موفق باشيد.

17. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید کيانوش از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مسلم آواتار ها
    تشکر شده 9,132 بار در 1,074 ارسال

سلام
    من هم فکر میکنم گروه خودرو رشد چندانی نداره
    و حداقل اینکه انتظارهایی که ازش میره رو محقق نمیکند
    اما در مورد خکاوه این سهم در حال حاضر پیرو گروهش هست و این چیزی نیست که ادامه دار باشه
    به نظر من خکاوه آینده به مراتب درخشانتر از میانگین بازار در انتظارش هست. من نمیتونم بگم حالا شروع حرکت این سهم هست اما چیزی که اطمینان دارم خکاوه رقم های بالای 1000 رو در بلند مدت میبیند و این برای من قطعی هست
    این رو خدمت شما عرض کردم چون از سالهای گذشته پیگیر نوشته های شما بودم و دیدم بازار خوانی بسیار عالی دارید که من در کمتر تحلیلگری دیدم. خواستم بدونید در این یک مورد یعنی خکاوه (حداقل به نظر من) دارید اشتباه میکنید.
    با آرزوی موفقیت

19. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید مسلم از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع