click to register
صفحه 65 از 509 نخست ... 15556263646566676875115165 ... آخرین
نمایش نتایج: از 641 به 650 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو فعال مصطفی مصری پور آواتار ها
    تشکر شده 37,784 بار در 6,672 ارسال

پاسخ : ســـــــــایپـــــــــا دیـــــــــزل (خکاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط مسلم نمایش پست ها
    سلام
    من هم فکر میکنم گروه خودرو رشد چندانی نداره
    و حداقل اینکه انتظارهایی که ازش میره رو محقق نمیکند
    اما در مورد خکاوه این سهم در حال حاضر پیرو گروهش هست و این چیزی نیست که ادامه دار باشه
    به نظر من خکاوه آینده به مراتب درخشانتر از میانگین بازار در انتظارش هست. من نمیتونم بگم حالا شروع حرکت این سهم هست اما چیزی که اطمینان دارم خکاوه رقم های بالای 1000 رو در بلند مدت میبیند و این برای من قطعی هست
    این رو خدمت شما عرض کردم چون از سالهای گذشته پیگیر نوشته های شما بودم و دیدم بازار خوانی بسیار عالی دارید که من در کمتر تحلیلگری دیدم. خواستم بدونید در این یک مورد یعنی خکاوه (حداقل به نظر من) دارید اشتباه میکنید.
    با آرزوی موفقیت
    اهلا و سهلا استاد
    رسیدن بخیر
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید مصطفی مصری پور از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,478 بار در 989 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط negarminavi نمایش پست ها
    این که رسما داره میگه خود سایپا داره از زیان انباشته خکاوه فرار میکنه و برای اینکه توی گزارش تلفیقیش مجبور نشه زیان سنگین خکاوه رو بیاره داره سهام خکاوه رو میفروشه ! و حتی میگه این کار بیشتر به نفع سایپا هست, یعنی نداشتن خکاوه از داشتنش برای سایپا مفیدتر هست که البته درست هم هست. سایپا داره فرار میکنه و حتی این حقیقی های بالای یک درصد هم در روزهای گذشته فروشهای زیادی داشتن. به این ترتیب شناور این سهم هم زیاد شده. واقعا توی مجمع سال آینده خودرویی ها چه اتفاقاتی ممکنه بیفته !!!
    سایپا الان داره بشکن میزنه. افزایش سرمایه هم ثبت بشه تمام شده سهم برای سایپا میفته 1001 ریال! که اگه تو همین قیمتا شروع به فروش کنه یه سود راحت حداقل 10% تو چندماه نصیبش میشه. حقیقیهای درصدی هم که دو ماه اخیر وارد شدن با ضرر سنگین دارن میان بیرون. خلاصه که همه چیز واضحه!!!!

4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید علی نظامی از ایشان تشکر کرده است:

كاربر فعال سلطان بورس آواتار ها
    تشکر شده 8,781 بار در 2,930 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط aliagha نمایش پست ها
    سایپا الان داره بشکن میزنه. افزایش سرمایه هم ثبت بشه تمام شده سهم برای سایپا میفته 1001 ریال! که اگه تو همین قیمتا شروع به فروش کنه یه سود راحت حداقل 10% تو چندماه نصیبش میشه. حقیقیهای درصدی هم که دو ماه اخیر وارد شدن با ضرر سنگین دارن میان بیرون. خلاصه که همه چیز واضحه!!!!
    اگر سایپا قصد خروج کامل داره پس چرا اون 33 میل را دیگه قیمت بالا نفروخت ؟ میشه جواب این سوال را بدین

6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید سلطان بورس از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال مسلم آواتار ها
    تشکر شده 9,132 بار در 1,074 ارسال

مصطفی جان خیلی ارادت داریم

8. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید مسلم از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی kor000 آواتار ها
    تشکر شده 458 بار در 181 ارسال

سلام وصبح بخیر
    اقای مصری پور نظرت در باره خکاوه در یک بازه یکساله چی هست .ایا مانند ونفت یا فباهنر میشه.

من خود پارسال فباهنر را حدود 140گرفتم ولی متاسفانه تحملمش نکردم ودر 110خارج شدم ولی بعد عید فباهنر با ان قیمتها خداحافظی کرد.الان هم خکاوه من را یاد فباهنر110تومانی پارسال میندازه.حالا نظر جنابعالی خیلی برایم مهم هست ایا بعد عید شاهد رشدخکاوه خواهیم بود یا نه؟ممنون از لطف شما

عضو فعال
    تشکر شده 26,301 بار در 6,124 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط مسلم نمایش پست ها
    سلام
    من هم فکر میکنم گروه خودرو رشد چندانی نداره
    و حداقل اینکه انتظارهایی که ازش میره رو محقق نمیکند
    اما در مورد خکاوه این سهم در حال حاضر پیرو گروهش هست و این چیزی نیست که ادامه دار باشه
    به نظر من خکاوه آینده به مراتب درخشانتر از میانگین بازار در انتظارش هست. من نمیتونم بگم حالا شروع حرکت این سهم هست اما چیزی که اطمینان دارم خکاوه رقم های بالای 1000 رو در بلند مدت میبیند و این برای من قطعی هست
    این رو خدمت شما عرض کردم چون از سالهای گذشته پیگیر نوشته های شما بودم و دیدم بازار خوانی بسیار عالی دارید که من در کمتر تحلیلگری دیدم. خواستم بدونید در این یک مورد یعنی خکاوه (حداقل به نظر من) دارید اشتباه میکنید.
    با آرزوی موفقیت
    درود بر استاد مسلم
    تو خکاوه هم سنگريم.
    اين مطلب زير را تو تالار بورس زدم اينجا هم ميزنم.
    شرح.
    روحانی با اشاره به این که در شش ماه گذشته 4 میلیارد سرمایه گذاری خارجی را جذب کرده ایم افزود: سفر به داووس برای این بود که اعلام کنیم فضای جدیدی در اقتصاد به وجود آمده در واقع طلوع مجدد ایجاد شده و همگان شاهده بودید که کارآفرینان چه استقبالی در مورد ایران نشان می دادند. امروز تقریبا در بخش اقتصادی و سیاسی ترافیک شکل گرفته. حدود 117 گروه و هیات وارد ایران شده اند. خود من شاید بیش از 100 ملاقات خارجی داشته ام.

وی ادامه داد: در ماه های آینده نیز ترافیک شدیدی را می بینم. هم بازرگانان، هم مقامات سیاسی از شرق از اروپا به ایران می آیند لذا دائوس برای این بود تا حماسه اقتصادی را در بخش خارجی کلید بزنیم و شاهد تحول اقتصادی در ماه های آینده خواهیم بود.

رئیس جمهور با بیان این که هم حرکت اقتصادی و هم حرکت سیاسی از داخل باید شروع شود ادامه داد: از فرصت داخلی استفاده می کنیم ولی نیاز امروز این نیست که در کنجی قرار بگیریم. ما هم نیاز به صادرات و هم نیاز به واردات داریم. ما اولین کشور در دنیا از نظر ذخائر گازی و دومین کشور از نظر ذخائر نفت هستیم. نیروی انسانی بسیار قوی داریم و دائوس قدم بزرگی بود در این راه.
    .................................................. .................................................. .................................................. ......
    کد خبر: 2230317
    تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۱/۱۶ - ۲۱:۳۴

بین الملل > ایران در جهان
    سفیر اسبق فرانسه در ایران:
    فرانسه و ایران تا چند هفته دیگر به توافق تجاری می رسند/ ارسال قطعات خودرو و هواپیما به ایران
    فرانسوا نیکولو سفیر اسبق فرانسه در تهران از حمل قطعات خودرو و هواپیما به ایران توسط شرکت های فرانسوی ظرف چند هفته آینده خبر داد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه بلومبرگ آمریکا به نقل از سفیر اسبق فرانسه در تهران از احتمال حمل قطعات هواپیما و خودرو به ایران از سوی شرکت های فرانسوی ظرف چند هفته آینده خبر داد.فرانسوا نیکولو که بین سال های 2001 تا 2005 سفیر فرانسه در تهران بوده است روز گذشته در تماسی تلفنی با این شبکه با اشاره به حضور نمایندگان شرکت های فرانسوی در تهران و رایزنی های آنها برای از سرگیری تعاملات خود با ایران گفت: توافقات اولیه بین ایران و شرکت های فرانسوی ظرف چند روز آینده یا چند هفته آینده انجام خواهند شد.
    ارزش این قراردادها از سوی این شبکه میلیون ها دلار اعلام شده است.
    شایان ذکر است شرکت های فرانسوی در تلاش برای بازگشت به بازار ایران بعد از کاهش تحریم ها علیه ایران هستند و در همین راستا طی روزهای گذشته هیئتی متشکل از 100 شرکت و تاجر فرانسوی وارد تهران شدند.

.................................................. .........................................
    احتمالا هفته ديگه گزارش افزايش سرمايه خپارس بره سازمان بورس.
    بعدش خاور و خکاوه و سايپا و....
    .................................................. ......................................
    استاد مسلم در موج شماري تو سايت بورکش هدف تکنيکالي خکاوه را بلند مدت 1000تومان ديده اند.
    چشم انداز من 600تومان بود.
    بورکس را مطالعه فرماييد.نظر استاد مسلم را.
    تکنيکال علم پيش بيني اينده بازار سهام هست و از نظر من جام جهان نماي بورس گرچه تکنيکال نمي دانم..
    پايان

11. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید کيانوش از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال سرمایه گذار آواتار ها
    تشکر شده 6,562 بار در 1,665 ارسال

یک پیشنهاد از سهامدار جزء :من از دوستان عزیزم همچون کیانوش و شبندر همچنان که در روزهای منفی گروه خودرو در کنار ما هستند در موقع صعود هم رهنمود خروج در سود کامل به ما بدهند.
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

13. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید سرمایه گذار از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال alireza51 آواتار ها
    تشکر شده 2,191 بار در 872 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط سرمایه گذار نمایش پست ها
    یک پیشنهاد از سهامدار جزء :من از دوستان عزیزم همچون کیانوش و شبندر همچنان که در روزهای منفی گروه خودرو در کنار ما هستند در موقع صعود هم رهنمود خروج در سود کامل به ما بدهند.
    مافیاهای کوچک و بزرگ فعالند تا به سود برسند، توقع دارید که سیگنال خرید و فروش را به ما بدهند!!!
    سهامداران خرد یک تا چند روز از مافیای قدرت و ثروت عقب هستند.
    موقع صعود تشویق به خرید و موقع نزول تشویق به نگهداری، بازی ساده ای است، فقط چون چند روزی از قافله عقب هستیم، سود ساز این مافیا می شویم.
    بعضی مواقع هم اندکی سود می بریم!!!
    الان هم برای افرادی که در اوج قیمت خرید کردند اتفاقی نیافتاده است، در صورت صبر خواب سرمایه و اندکی سود و در صورت عجول بودن ضرر.
    با خرید در اوج سودی که مافیا می توانست چند ماه بعد ببرد را ما در عرض چند روز دو دستی تقدیمش می کنیم.
    با نگهداری، قیمت را را در پایین تر از اوج حفظ می کنیم.
    با نزولی شدن سهم، عجول ها می فروشند تا مافیا بخرد.
    بعد تشویق از سهم دوباره شروع می شود!!!
    در تلویزیون دایم تبلیغ می شد اگر پول اضافه دارید بیاورید در بورس!!!!
    همیشه بیاد داشته باشید که ضرر و زیاد فقط برای قسمتی از سهامداران سهام شناور هر سهم است (حقیقی جزء) و در هر صورت سهامدار عمده مشکلی ندارد.
    دیده باشید در بسیاری از سهامها، اصلا سهامدار عمده دخالت خاصی در سهم نمی کند.
    ویرایش توسط alireza51 : 2014/02/06 در ساعت 14:54
    عمر خیلی کوتاه است.

15. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید alireza51 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال شبندر آواتار ها
    تشکر شده 4,913 بار در 2,324 ارسال

دوست خوبم زمان خروج و ورود به شيوه كار شما بستگي داره،اگر نوساني كار ميكنيد بيشتر بايد سوئيچ كنيداما اگر كوتاه مدت كار مي كنيد بايد حد سود وحد ضرر براي خود تعيين كنيد و با معياري كه داريد خارج بشويد و بسته به روند بازار دوباره وارد شويد ، ودر نهايت اگر بلند مدت كار ميكنيد اصلا نيازي به نگراني نيست حد سودي كه در بلند مدت تعيين كرده ايد را مي توانيد با صبر و تحمل بدست آوريد.
    كمترين حد سود و ضرر 8 درصد است و بيشترين حد آن 30درصدبه طور طبيعي (در كوتاه مدت و نوساني)
    نوساني(يك روزه تا يك هفته)
    كوتاه مدت(يك ماهه تا سه ماهه و تاشش ماه )
    طولاني مدت(از يك سال تا سه سال)حد سود از يك تا بيش از 100درصد
    ضمنا زمان ورود و خروج را نمي توان به طور دقيق مشخص كرد و بيان اين موضوع زياد جالب نيست چون ممكنه روشها فرق داشته باشه.
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

17. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید شبندر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال صولت الدوله قشقایی آواتار ها
    تشکر شده 3,909 بار در 815 ارسال

درود

یه نکته کلی این هست که :
    در تمام بورس های دنیا کمتر تحلیل گری پیدا میشه که پیشنهاد فروش بده

دلیلش روشن هست:
    1. وقتی به کسی پیشنهاد خرید داده شود و محقق نشود خیلی ایرادی گرفته نمیشود
    اما...
    اگر به کسی پیشنهاد خروج داده شود و سهم حتی 10 درصد بالاتر رود هیچگاه فراموش نمیکنید که 10 درصد سود بیشتر از دست دادید!!!!

چه بسا تحلیل گرانی که به خوبی برخی بحران های بورس را پیش بینی کرده اند و به خاطر ادعاشون اخراج شدند و او را بی اعتماد خواندند!!

2. همه به صورت ناخودآگاه انتظار دارند که قیمت ها افزایش پیدا کند پس فقط میخواهند بخرند

3. همواره به صورت ناخودآگاه انگیزه خرید وجود دارد و به دنبال پیشنهاد خرید هستیم ( اصلا اومدیم که بخریم و سود کنیم) پس کسی به دنبال فروش نیست!!!!!
    .
    .
    .
    مثلا همین خکاوه رو اگر امروز 110 بخریم و 6 ماه بعد در قیمت 220 بفروشیم و تا 270 بالا بره......اصلا به سود 100 درصدی نگا نمیکنیم میگیم که میشد در 270 فروخت!!!

پس اگر اتفاقی غیر منتظره در سهم بیفته که خروج منطقی باشه میشه انتظار داشت که اساتید لطف کنن خروج رو اعلام کنن
    اما...
    اینکه با چقدر سود خارج بشیم بستگی به خود شما داره

19. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید صولت الدوله قشقایی از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع