اون بند آخر که گفته به علت زیان انباشته مشمول قانون 141 تجارت دیگه چیه ؟ نکنه این هم میخوان ببرنش بازار پایه
اون بند آخر که گفته به علت زیان انباشته مشمول قانون 141 تجارت دیگه چیه ؟ نکنه این هم میخوان ببرنش بازار پایه
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي حق تقدم شركت سايپا ديزل با توجه به اعلام مهلت پذيره نويسي، بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار
وحید جان شما که فکر کنم تو بورس ایران استاد نوسانگیری از حق تقدم ها هستید فروش در چه قیمتی رو مناسب میبنی؟
برای اضافه کردن چه قیمتی مناسبه؟
ممنون
استاد!!؟؟
با توجه به اینکه سهم اصلی زیر 100تومانه نحوه حرکت حق از نظر من خارج از تحلیله
اگر قصد خرید برای نوسان دارید مسئله جداست ولی نگه داری توجیه نداره
خرید اونو با ریسک بالا میدونم هرچند ممکنه مثلا حق رو 5ریال بخری و بره 10ریال 2برابر بشه ولی ریسکش بالاست
به نظرم بهتره حق معامله بشه و بر اساس نحوه معامله تصمیم گرفت
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
حق تقدم خیلی بالا باز شد .انتظار من حوالی 5 تا 10 ریال بود. ولی باید دید طی یک هفته روند چه شکلی می شود. این هم یکی از نشانه های جدی بودن حمایت سهامدار عمده از سهم است و صف خرید سهم هم جالب بود.اگر دو روز دیگر صف خرید ادامه یابد سهم تک سهم می شوم و یقین پیدا می کنم که حداقل 100درصد خواهد ساخت.
یکی از دلایل افزایش سرمایه خروج از قانون 141تجارت است.
یکی دیگر از دلایل افزایش سرمایه افزایش سود اوری و تقویت بنیه مالی شرکت است.
جدی جدی این سهم داره تک ستاره فروزان آسمان بورس می شه . عجب رویایی به واقعیت رسیده![]()
برای اینکه بتونیم حق رو بفروشیم باید به خود شرکت بریم برای گرفتن گواهی حق تقدم؟ در سبد دارایی های من حق رو نشون نمیده؛ مرسی از راهنمایی دوستان
با سلام
خود سهم بعد از مجمع توصیه به خرید شده بود که در روز بازگشایی فرصت خرید هم بود
سایپا هر روز سهم رو حمایت میکنه
به دوستان توصیه اکید میشه که به هیچ عنوان حق تقدم این سهم را نخرند چون مشخصه که سایپا میخواد حق ها را تا جایی که بتونه ارزونتر بخره تا براش ارزونتر تموم بشه و اونهایی که حق دارند به نظر من هر روزی زودتر بفروشند بهتره
اگر کسی بتونه این سهمو بخره که عالیه و سود خوبی نصیبش خواهد شد
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)