من نمیدونم سود میده نمیده خودرویی ها بر میگردند بر نمی گردند بازار + میشه نمیشه فقط یک چیزی معلومه اینکه خریداران خکاوه مثل من به خاک سیاه نشستند![]()
من نمیدونم سود میده نمیده خودرویی ها بر میگردند بر نمی گردند بازار + میشه نمیشه فقط یک چیزی معلومه اینکه خریداران خکاوه مثل من به خاک سیاه نشستند![]()
رفیق ناراحت نباش
بابا بازار همینه
دست به فروش احساسی دیگه نزن
صبر کن و انشاالله که بعضی سهم ها بر میگردن
اخبار خوبی به نظر میرسه در راه باشه
دیگه الان وقت فروش نیست و امید داشته باش که افزایش سرمایه بیاد که اگه اینجوری بشه سهم رشد خوبی میکنه
توکلت به خدا باشه و بدون که روزی دهنده اون هست
در ضمن مال دنیا همینه یک رو داری و ی روز نداری و آخر سر کسی جز ی کفن با خودش نمیبره که بعضی ها هم همون رو هم نمیبرن
این رو یک درس برای خودت بدون که دفعه دیگه با تحلیل بقیه خرید و فروش نکنی
موفق و باشی
![]()
فواره چون بلند شود سرنگون شود
دوشنبه نمايندگي بودم ثبت نام volvo fh و fm دوباره شروع شده
اين يه خبر عالي واسه سايپا ديزله
فکر میکنم پولم رو گذاشتم بانک سال دیگه قراره دو برابرشو بهم بدن .
از این قشنگ تر ؟
یک سال صبر میکنم سال بعد خکاوه رو 200 میفروشم با کلی سود![]()
ما که خیری ندیدیم خدا کنه شما سود کنین
منم به چند تا از نمایندگی های مشهد تماس گرفتم وگفتن از یک شنبه سایت باز میشه وثبت نام شروع میشه در ۲ مدل هست و تحویل خودرو ها از اردیبهشت انجام میشه گفتن که ۸۰۰ دستگاه سایپا سفارش داده به ولوو و اکی شده ومونتاژ خود سوئد هم هست
وقرار داد جدید برای مونتاژ با ولوو هم از قول این نمایندگیها اکی شده ودر مرحله اول این تعداد مستقیم وارد خواهد شد
وخودرهایی هم با نام اگر اشتباه نکنم البرز هست که خود خکاوه مونتاژ میکنه
اینم ادرس نمایندگیها و تلفن اونها در سراسر کشور دوستان میتونند خودشون تماس بگیرند ومطلع بشن
http://saipadiesel.com/pdf/saipadiesel_list.pdf
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
صف فروش خکاوه رو ساعت 9 جمع کردن!!!
نوش جونشون کف سهمو طی کشیدن!![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)